ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γιώργος Αδαλής για οικονομία: «Αυτό που έρχεται στην οικονομία δεν θα έχει προηγούμενο» // Focus FM.

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. - 25 Ιαν 2021 - 18:56

ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΛΙΓΟ … ΛΙΜΠΑ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ FOCUS FM !!!

«Αυτό που έρχεται στην οικονομία δεν θα έχει προηγούμενο» δήλωσε μιλώντας στον Focus FM και στην Δέσποινα Μποτίτση ο οικονομολόγος-οικονομέτρης και αρθογράφος Γιώργος Αδαλής.

«Αυτό που έρχεται δε συγκρίνεται ούτε με την ανεργία του 1943 που είχε χτυπήσει την Αμερική και μάλιστα θα είναι δυο φορές μεγαλύτερο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα εκτίμησε ότι η ιστορία με τον κορωνοϊό θα εξαλειφθεί μέσα στην επόμενη πενταετία μόνον και αφού πρώτα «κεφαλαιοποιήσουν άπαντες τα κέρδη τους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και χρησιμοποιώντας τη ρύση “Primum non nocere” αναφέρθηκε στα μεγάλα συμφέροντα που παίζονται γύρω από το εμβόλιο.

Αίσθηση έκαναν επίσης όλα όσα είπε για τα ευαίσθητα ιατρικά προσωπικά δεδομένα και για την επιμονή της επιβολής του πιστοποιητικού εμβολιασμού ενώ τοποθετήθηκε και για την στροφή της Γερμανίας στο θέμα των εμβολίων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

focusfm.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr