ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γιώργος Αδαλής … Η -ξεφτιλισμένη- σιωπή των … γλαστρών !!!

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 11 Ιαν 2018 - 23:00
Loading...

George Adalis B

Πολλές οι γλάστρες !!! Ξεπουλάνε την Ιστορία μας κι είναι ξαπλωμένοι ανάσκελα !!! Αλλοι είναι στα 4 !!! Κι όλα αυτά την στιγμή που κάποιοι ελάχιστοι, μετρούν εισπράξεις σε λογαριασμούς Γερμανικών τραπεζών!!!!!! Για τα κόμματα το γνώριζα ότι θα διαδραμματίσουν ρόλο … βασιλικού σε γλάστρα!!! Για το

Πατριαρχείο το περίμενα!!! Για την Αρχιεπισκοπή … δεν ήθελα να το πιστεύω!!! Αυτό που δεν περίμενα ποτέ, ήταν ότι το ίδιο θα έκαμαν τα ανώτατα στελέχη του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας! Κιχ…τσιμουδιά. Δεν υπάρχει ένας Στρατηγός με κάκαλα να θυμίσει σε όλους αυτούς με ποιους έχουν να κάνουν! Μούγκα στην στρούγκα! Για να καταλάβω δλδ, στο ζήτημα του «Μακεδονικού» που θα “παίζει” συνέχεια μέχρι τον Μάρτιο (τουλάχιστον) , ο Στρατός, η Αεροπορία, το Ναυτικό και η Αστυνομία, ΔΕΝ έχουν άποψη; Δηλαδή σε τούτη εδώ τη χώρα, μπορούν και μιλάνε όλοι οι άσχετοι στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις και αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσουν θεσμικά, παριστάνουν τις «κοιμωμένες του χαλεπά»; Γλάστρες όλοι αδέρφια! Ο μισθός να μπαίνει … κι όλα καλά! Εκεί καταντήσανε όλοι οι … θεσμικοί!

Σύντομα θα αναγκαστούμε να ζήσουμε την αυτορρύθμιση αυτής ης ανώμαλης κατάστασης. Και ευτυχώς το 80% των Ελλήνων έχει καταλάβει ότι θα έρθει σύντομα ο καιρός που θα αναγκαστεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του! Γιατί Δημοκρατία με … Γλάστρες δεν υπήρξε ποτέ! Ντρέπομαι που ως Ελληνας, ζω αυτήν την ξεφτιλισμένη σιωπή των γλαστρών.

Ολοι οι θεσμοί σε πλήρη αναντιστοιχία με την επιθυμία του 80% των Ελλήνων! Και η επιθυμία είναι μία! Κανένα όνομα με την λέξη «Μακεδονία» για τα Σκόπια. Κυβερνούν και Διοικούν με βάση τις επιθυμίες μιας θλιβερής μειοψηφίας που έχει χορτάσει φράγκα. Γιατί μπορούν! Γιατί έχουν καταλάβει ότι αυτοί που ΠΡΕΠΕΙ να μιλήσουν θεσμικά, προτιμούν να παριστάνουν τις … Γλάστρες!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter