ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γιώργος Ζουγανέλης : Γιατί οι ασθενείς από κορωναϊό μπορεί να πεθάνουν όταν κάνουν εμβόλιο;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 27 Ιούλ 2021 - 7:26

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΟΓΩ ADE

Το φαινόμενο ADE για τον Covid-19, για το οποίο εγώ μίλησα πρώτος στην Ελλάδα, είναι μια πολύ βασική παράμετρος, αφού τα παρόντα εμβόλια δεν εμποδίζουν τη μείωση των μολύνσεων λόγω του φαινομένου ADE αλλά μόνο αυξάνουν τα αντισώματα γενικώς.

Σκεφτείτε την περίπτωση ενός ασθενούς με ήδη αντισώματα απο τον ιό να ενισχύεται με επιπλέον αντισώματα απο το εμβόλιο. Τα αποτελέσματα του ΑDE απο τη δράση των αντισωμάτων μπορεί να ενισχύσουν τη μόλυνση απο Covid-19, που θα παράγει φλεγμονές ή άλλες παρενέργειες σε μια περιοχή του σώματος και θα φέρει το μοιραίο.

Περισσότερα αντισώματα, σημαίνει περισσότερο δυνατή η εμφάνιση του φαινομένου ADE. Ένα φαινόμενο που είναι παρατηρημένο πως είναι μεγάλο σε όσους πάνε στις ΜΕΘ. Στην Ελλάδα αγνοούν το φαινόμενο ADE για να ξεστοκάρουν εμβόλια.

OYTE EΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ

Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ακατανόητο να μην έχουν προηγηθεί εξετάσεις στον νεαρό ασθενή και να μην είναι γνωστή η κατάσταση των αντισωμάτων του.

Σημειώστε πως σε περίπτωση υποξαιμίας ενός ασθενή λόγω Covid-19 απο φλεγμονή στον πνεύμονα, κάτι που μπορεί να προέλθει και απο το εμβόλιο και να προκαλέσει θάνατο, αυτός πρέπει να εισαχθεί σε ΜΕΘ με συσκευή ECMO, που η Ελλάδα δεν έχει ούτε για δείγμα.Το σημερινό συμβάν είναι κάτι που βλέπω επί καθημερινής βάσης. Υπάρχει ανικανότητα, αδιαφορία και σήψη.

Ρωσική ρουλέτα το εμβόλιο. Δεν πάει άλλο με αυτούς. Να κάνουν στην άκρη.

zcode-gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr