ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γιώργος Καρυστινός: “Άθλιοι δικαστές και άσχετοι από ιατρική επέβαλαν πρόστιμα και υποχρεωτικότητες”

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. - 11 Οκτ 2022 - 20:15

“Άθλιους” χαρακτήρισε ο ο κος Γιώργος Καρυστινός, τους δικαστές, που αν και “άσχετοι από ιατρική” όπως είπε, “πήραν ως δεδομένα σωστές τις απόψεις που λέει το καθεστώς, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο”, αναφερόμενος στην απόφαση του ΣτΕ για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

“Καταδικάζουν κόσμο με το έτσι θέλω, δεν έχουν καμία σχέση με το δίκαιο. Σε λίγο θα βγάζουν αποφάσεις όπως ο Ερντογάν, όπου όποιος προσβάλει τον πρόεδρο πάει φυλακή, όποιος λέει τα αντίθετα πηγαίνει φυλακή κτλ”, ανέφερε.

Ο γνωστός καρδιολόγος, μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, υποστήριξε ότι οι δικαστές σε καμία περίπτωση δεν υπηρετούν λειτούργημα και τους χαρακτήρισε “φιλολόγους της κακιάς ώρας”.

“Πρόκειται περί αλητείας. Οι δικαστές πρέπει να περάσουν πριν τους πολιτικούς δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Έχουν αποκλείσει κάθε αντίθετη άποψη, Ποινικοποιούν το φόβο με κάτι που έχει προσωρινή άδεια και που ακόμα συλλέγουν στοιχεία. Οι μειοψηφούντες αναφέρουν ότι το γεγονός ότι έχουν πάρει προσωρινή άδεια, δε γεννά σε καμία περίπτωση δικαίωμα του κράτους να επιβάλει υποχρεωτικότητα Το υπουργείο υγείας δεν απάντησε σε καμία από τις τρεις επιστολές του ΣτΕ, στις οποίες ζητούσε στοιχεία για τις παρενέργειες του εμβολίου”.

Ακούστε εδώ:

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr