ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γιώργος Ρωμανός: Κορονοϊός και βιολογικός όλεθρος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ. - 1 Ιούν 2021 - 9:41

Οι αποδείξεις στα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά, 2009-2020

Ο επιστήμονας- αναλυτής και ιστορικός ερευνητής, με αφορμή την επίσημη συζήτηση στις ΗΠΑ πλέον, για την προέλευση του νεόυ κορωνοιού, που έχει ανοίξει ξανά με εμφατικό τρόπο , μιλώντας στον 98.4 επαναφέρει μια σχετική έρευνα του τον Απρίλιο του 2020 , όπου όπως υποστηρίζει τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί , από πειράματα σε εργαστήρια και διαφυγή κατά λάθος, μέχρι και η ανάγνωση όποιας άλλης πιθανότητας. Όπως είπε, είναι πέραν αμφιβολίας ότι ο ιός μπορεί και να έχει κατασκευαστεί, να είναι με συγκεκριμένες προδιαγραφές και χωρίς να αφήνει ίχνη. Το ζήτημα είναι ότι το αν έγινε ή δεν έγινε που μπορεί να μην το μάθουμε , είναι λοιπόν , το τι εξυπηρετεί γιατί προκειμένου να απαντήσουμε στο ζήτημα θα πρέπει να ξέρουμε σε τι αποβλέπει – πες ότι το καταλαβαίνουμε – και δεύτερον θα πρέπει να έχουν ήδη βρει τον τρόπο να το χειριστούν και να το σταματήσουν, όποτε κρίνουν σκόπιμο ή όταν έχει επιτευχθεί ο στόχος . Για την ώρα η συζήτηση που αποφεύγετε είναι άλλη, είπε, αυτή των ευθυνών για την αποτυχία λήψης ουσιαστικών μέτρων δημόσιας υγείας ώστε να αναχαιτιστεί πειστικά αυτή η πανδημία. Ο κ. Ρωμανός παρέπεμψε στα στοιχεία της έρευνας του τον Απρίλιο του 2020.

Γιώργος Ρωμανός: Κορονοϊός και βιολογικός όλεθρος. Οι αποδείξεις στα μεγαλύτερα επιστημονικά περιοδικά, 2009-2020*

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr