• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 8 Ιουλίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΨΕΙΣ

Γιώργος Τράγκας: “Η παρούσα κυβέρνηση αποτελεί πολιτικό παράρτημα του Βερολίνου”

7 έτη ago
in ΑΠΟΨΕΙΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

«Όσα προωθούνται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι ένα γερό σχέδιο συρρίκνωσης της χώρας»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας σήμερα, στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα «Παραπολιτικά FM»:

«Όπως αποκάλυψαν οι Times της Νέας Υόρκης οι σχέσεις της κας Μέρκελ με τον κο Μακρόν περνάνε κρίση και μαζί το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Η Γερμανίδα Καγκελάριος κατά τη διάρκεια δείπνου για την επέτειο των 30 χρόνων από την πτώση του τείχους του Βερολίνου, κατηγόρησε τον Εμανουέλ Μακρόν ότι του αρέσει η πολιτική του ταραχοποιού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Γερμανίδα του είπε: «Κουράστηκα να μαζεύω τα σπασμένα σου και πρέπει κάθε τόσο να ξανακολλήσω τις πορσελάνες που έσπασες, ώστε να μπορούμε μετά να καθίσουμε να πιούμε το τσάι μας». Επίσης, τον κατηγόρησε για το ΒΕΤΟ που έβαλε στα Σκόπια και στην Αλβανία και για τις δηλώσεις του σχετικά με το ΝΑΤΟ. Ο εκπρόσωπος της κας Μέρκελ διέψευσε το δημοσίευμα αλλά απέφυγε να σχολιάσει αν ο κος Μακρόν έχει σπάσει την πορσελάνη σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή προοπτική των Σκοπίων και της Αλβανίας.

Η Ευρώπη σταδιακά αποσυντίθεται, όπως διαλύεται και θρυμματίζεται και η θεωρία περί λαϊκισμού και λαϊκιστών. Όποιος στα χρόνια της δημοσιονομικής πειθαρχίας του Σόιμπλε, της ανεργίας και της ανέχειας εκατομμυρίων ευρωπαίων πολιτών αντιδρούσε, χαρακτηριζόταν λαϊκιστής. Αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα του Open Society, των ανοικτών συνόρων, της διαλυμένης υγείας και του όποιος έχει μπορεί να ζήσει και όποιος δεν έχει, πεθαίνει.
Η σύγκρουση των δήθεν ευρωπαϊστών και των περίφημων υπέρμαχων του συνταγματικού τόξου είναι απλά η αδυσώπητη σύγκρουση μεταξύ της γερμανικής κυριαρχίας και της τοπικής ελίτ με την πλειοψηφία ενός λαού, ο οποίος έχει απωλέσει την εθνική κυριαρχία του, τα ατομικά δικαιώματά του και τη δυνατότητά του να μιλάει.
Φυσικά δεν έχω την ικανότητα του Ζορζ Σιμενόν ή της Αγκάθα Κρίστι για να αναλύω τις επιλογές, τις κινήσεις και το μυαλό του κου Μητσοτάκη. Π.χ διαβάζοντας τις σελίδες της δικογραφίας και τα ρεπορτάζ για την πολύκροτη υπόθεση του κου Δοξιάδη με την ηθοποιό Βάσια Παναγοπούλου και ανεξάρτητα με το ποιος δικαιώθηκε στο τέλος, ομολογώ ότι δεν κατάλαβα γιατί επελέγη ο συγγραφέας να συντονίσει το έργο προστασίας ασυνόδευτων ανηλίκων. Δεν έχει καμία σημασία αν δικαιώνεται κάποιος σε μια υπόθεση. Σημασία έχει πως φαίνεται μια πολιτική πράξη και μια πολιτική επιλογή σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Όπως δεν κατάλαβα και ποτέ μου γιατί υπήρξε τέτοια πρεμούρα από την πλευρά διαφόρων μελών της οικογένειας Μητσοτάκη να υποστηριχθεί πολιτικά, νομικά και ηθικά ο πρώην βουλευτής Κέρκυρας κος Νίκος Γεωργιάδης.

Και καλά η περίπτωση του κου Δοξιάδη, ο οποίος καλείται να χειριστεί 30 εκατομμύρια, η κυρία η οποία επελέγη από το πρωθυπουργικό γραφείο ως συντονίστρια, εμφανίζεται – όπως αναφέρουν σήμερα πολλά δημοσιεύματα του Τύπου- ότι υποστήριζε και διαφήμιζε οργανωμένα γερμανικά συμφέροντα και έκανε διάφορες διαδικτυακές εκστρατείες υπέρ αυτών. Έχει ταυτιστεί πλήρως με τη γερμανική lidl και ανήκει στο σύστημα Σόρος. Εργάζεται μάλιστα σε ιδιωτικό κυπριακό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτεί ο διεθνής γύπας. Όπως και να έχει όλα αυτά είναι περίεργα και χρήζουν ειδικής πολιτικής έρευνας και κριτικής. Είναι αρκετά παράξενο το γεγονός ότι η κυβέρνηση ακολουθεί επιλογές που παγκοσμίως αναγνωρίζονται ως επιλογές του ιδρύματος Σόρος. Δηλαδή ανοικτά σύνορα, καμία αντίδραση στην εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών ενώ βράζει ο τόπος, απόλυτη υποταγή στα κελεύσματα του Βερολίνου σε ότι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών. Αντίθετες θέσεις προς τη Γαλλία και το Βέτο που έβαλε στα Σκόπια. Αντίθετες θέσεις και στάσεις προς τη διοίκηση του Τραμπ και τις συστάσεις του Αμερικανού Πομπέο.

Η Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά βράζουν εξαιτίας του μεταναστευτικού αλλά ο κος Μητσοτάκης αγνοεί πλήρως τις αντιδράσεις της ευρείας πλειοψηφίας και προβάλλει μέσω των ελεγχόμενων μέσων ενημέρωσης τη δημοφιλία του και την παρακολούθηση της προόδου του κου Τσιτσιπά. Υπάρχει όμως μια εικόνα που αν την προβάλει κάποιος ή τολμήσει να μιλήσει, τότε χαρακτηρίζεται λαϊκιστής. Και έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με όσα πράττουν οι Σορίτες στην Ελλάδα ή όσα προβάλλουν ως επιστημονικές θέσεις και απόψεις στα ελληνοτουρκικά διάφοροι παράγοντες του ΕΛΙΑΜΕΠ. Π.χ. οι απόψεις του αναπληρωτή συμβούλου ασφαλείας του κου Μητσοτάκη, κου Ντόκου δεν διαφέρουν καθόλου από εκείνες του καθηγητή Ροζάκη στενού φίλου του κου Σημίτη.

Αν λάβουμε υπόψη μας το ρόλο του αδελφού του κου Σημίτη στη Γερμανία, ως αρχηγού μυστικών υπηρεσιών, όσα έκανε ο κος Σημίτης και η παρέα του, η κα Ρεπούση, ο κος Ροζάκης και άλλοι, όπως τώρα και η σορίτικη παρέα του κου Μητσοτάκη, συνθέτουμε εικόνα γερμανικού προτεκτοράτου. Όσα προωθούνται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι ένα γερό σχέδιο συρρίκνωσης της χώρας και πλήρους δο-ρυ-φο-ριοποίησης στη Γερμανία. Είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ότι όπως και επί Σημίτη – τώρα ακόμη χειρότερα- ότι η παρούσα κυβέρνηση αποτελεί πολιτικό παράρτημα του Βερολίνου. Οτιδήποτε σκέπτεται ή κάνει ο Μητσοτάκης δεν περνάει απλά από την έγκριση των θεσμών, ελέγχεται απόλυτα από το Βερολίνο.

Οι επιλογές της καγκελαρίας, με εκείνες της οργάνωσης Σόρος είναι ταυτόσημες σε ό,τι αφορά την αλλοίωση του πληθυσμού και την αντικατάστασή του, τη διανομή των ενεργειακών πόρων του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου υπό τον έλεγχο (όσο γίνεται) των Γερμανών. Εδώ παίζεται ένα παιχνίδι που θα καταλήξει σε βάρος μας, γιατί ο Μητσοτάκης έχει αποκοπεί ουσιαστικά από το Αμερικανικό άρμα και το παίζει δήθεν πολυδιάστατος με τους Κινέζους, κατόπιν παρότρυνσης των Γερμανών που θέλουν να συνεργαστούν διάφορες γερμανικές εταιρίες, όπως η Ντόιτσε Τέλεκομ με τους κινεζικούς κολοσσούς».

crashonline.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Μετά το Μουντιάλ έρχεται δυνατό πρωτάθλημα στον Περσικό
ΑΠΟΨΕΙΣ

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Μετά το Μουντιάλ έρχεται δυνατό πρωτάθλημα στον Περσικό

by admin
23 ώρες ago
Η αιχμαλωσία στον Προσωπικό Αριθμό είναι προ των πυλών, εκτός και αν…
Slider

Η αιχμαλωσία στον Προσωπικό Αριθμό είναι προ των πυλών, εκτός και αν…

by admin
24 ώρες ago
Πυρκαγιές: Λείπουν πρόληψη και τιμωρίες!… Γράφει ο Γιώργος Πιπερόπουλος
ΑΠΟΨΕΙΣ

Πυρκαγιές: Λείπουν πρόληψη και τιμωρίες!… Γράφει ο Γιώργος Πιπερόπουλος

by admin
2 ημέρες ago
Το Ιράν είδε αυτό… Και έμαθε!
ΑΠΟΨΕΙΣ

Το Ιράν είδε αυτό… Και έμαθε!

by admin
2 ημέρες ago
Next Post
Ξαφνική «φιλία» Ρωσίας-Ισραήλ: Χρήση του συριακού εναέριου χώρου με την άδεια της Μόσχας για επίθεση στην Τεχεράνη – Αλλάζουν τα δεδομένα

Ξαφνική «φιλία» Ρωσίας-Ισραήλ: Χρήση του συριακού εναέριου χώρου με την άδεια της Μόσχας για επίθεση στην Τεχεράνη – Αλλάζουν τα δεδομένα

Φιλοϊσλαμική ΜΚΟ έκανε μήνυση για… «ρατσισμό» σε χριστιανική οργάνωση που περιθάλπει ορφανά!

Φιλοϊσλαμική ΜΚΟ έκανε μήνυση για... «ρατσισμό» σε χριστιανική οργάνωση που περιθάλπει ορφανά!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr