ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γνωστός γιατρός χάνει άδεια επαγγέλματος επειδή πληροφορεί γονείς για κινδύνους εμβολίων

ΔΙΕΘΝΗ. - 28 Μαρ 2021 - 21:13
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γεια σας.

Σας προωθώ το συγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο που έλαβα στο Inbox μου από τον συγγραφέα Τζέρεμι Χάμοντ, σχετικά με την πρόσφατη αφαίρεση άδειας άσκησης επαγγέλματος από γνωστό γιατρό στις ΗΠΑ λόγω της δημόσιας κριτικής του προς τα εμβόλια.

Ας σημειωθεί πως η κριτική αυτή δεν απευθύνεται προς το εμβόλιο του κορωνοϊού μα προς τα εμβόλια γενικά.
Λένε πως το δέντρο από τη ρίζα κόβεται. Αν τα εμβόλια ήταν πράγματι τόσο καλά μέχρι τώρα, πώς ξαφνικά έγιναν ένα πειθαναγκαστικό και δικτατορικό μέτρο;

Ήταν πράγματι καλά, ή ποτέ δεν τα εξετάσαμε;
Και αντιλαμβανόμαστε τις πιέσεις στις οποίες υπόκεινται οι γιατροί ώστε να ευθυγραμμιστούν με την κρατική γραμμή; Γιατί δεν υπάρχουν περισσότεροι «αντιρρησίες» μεταξύ αυτών;

Κίμων Πετρόχειλος

Γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί «αντιρρησίες» μεταξύ των παιδιάτρων σχετικά με τα παιδικά εμβόλια; Ίσως οι ακόλουθες πληροφορίες υπονοούν το λόγο. Γράφει ο Τζέρεμι Χάμοντ στο Ενημερωτικό του Δελτίο, 27 Μαρτίου 2020, ΗΠΑ: 

Ανέφερα σε προηγούμενα ενημερωτικά δελτία ότι όλο το χρόνο εργάζομαι σε ένα μεγάλο συγγραφικό πρότζεκτ που εκθέτει τον τρόπο με τον οποίο η Ομοσπονδιακή και οι Πολιτειακές κυβερνήσεις διεξάγουν ολοσχερή πόλεμο στο δικαίωμά μας για ενημερωμένη συναίνεση, συμπεριλαμβανομένης της τωρινής τους κίνησης στο Όρεγκον: της αναστολής της άδειας του Δρ Πολ Τόμας (Dr Paul Thomas) επειδή σέβεται το δικαίωμα των πελατών του παιδιατρείου του να ενημερώνονται για τα εμβόλια και στη συνέχεια να συναινούν σε αυτά ή όχι.  

Τελικά, το δημοσίευσα. Με εξαίρεση το βιβλίο μου «Εμπόδιο στην Ειρήνη: Ο ρόλος των ΗΠΑ στην Ισραηλινο-Παλαιστινιακή Σύγκρουση», θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό σύγγραμμά μου μέχρι στιγμής. 

Πρόκειται για ένα μεγάλο δοκίμιο που αποκαλύπτει πλήρως πώς η εντολή αναστολής της άδειας εξάσκησης επαγγέλματος του Δρα Τόμας, του γνωστού συγγραφέα [για τα εμβόλια] …, βασίστηκε σε ψεύδη. 

Υποστηρίζω ότι δεν είναι τυχαίο πως η εντολή αναστολής ήρθε λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση από αυτόν … μιας μελέτης που εξέταζε τα δεδομένα της κλινικής του και έδειχνε πως εκείνα τα παιδιά στην κλινική του που είναι εντελώς ανεμβολίαστα είναι πολύ πιο υγιή από τα άλλα, με σημαντικά χαμηλότερο αριθμό και σοβαρότητα περιστατικών σε ένα ευρύ φάσμα χρόνιων παθολογικών καταστάσεων. 

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο τέθηκε σε αναστολή δεν είναι επειδή θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, μα επειδή θέτει σε κίνδυνο το ιατρικό καθεστώς και τους υπαλλήλους δημόσιας υγείας καθώς εφαρμόζει το νόμο παρέχοντας στους γονείς τη δυνατότητα ενημερωμένης συναίνεσης, αντί να τους εκφοβίζει για να συγκατατεθούν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα του CDC.  

Αυτό το άρθρο τα περιγράφει όλα, παρουσιάζοντας όλο το ιστορικό πλαίσιο και τα επιστημονικά ευρήματα που είναι απαραίτητα για την κατανόηση της πλήρους σπουδαιότητας των ενεργειών του Ιατρικού Συμβουλίου του Όρεγκον, με μια έκκληση για δράση: να εγερθούμε, να μιλήσουμε δημόσια και να αγωνιστούμε για τα θεμελιώδη μας ανθρώπινα δικαιώματα, γνωστοποιώντας στους γραφειοκράτες ότι δεν θα ανεχθούμε πλέον την αυταρχική τους διακυβέρνηση. 

Πέραν από την παραβίαση ενός θεμελιώδους ανθρώπινου δικαιώματος, οι δημόσιες πολιτικές εμβολίων αποτελούν υπαρξιακή απειλή για την υγεία των παιδιών μας. Η κατάσταση αυτή είναι ανυπόφορη. Πρέπει να φέρουμε πραγματική αλλαγή. Ήρθε η ώρα για την απαραίτητη «μεταβολή παραδείγματος», ώστε να υπάρξει μαζική αφύπνιση σχετικά με το ποιες είναι πραγματικά οι επιπτώσεις των μαζικών εμβολιασμών. 

Ο Δρ Πολ Τόμας υπερασπίστηκε με θάρρος τα δικαιώματά μας και την υγεία των παιδιών μας παρότι γνώριζε ότι διακινδύνευε την καριέρα του. Τώρα είναι η ώρα για όλους εμάς τους γονείς, και κάθε μη γονέα που κατανοεί πόσο σημαντικό είναι να γίνει σεβαστή η ενημερωμένη συγκατάθεση (συμπεριλαμβανομένης και για τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 που θέλουν να επιβάλουν σε όλους μας), να αποκτήσουμε τις γνώσεις που απαιτούνται για να γίνουμε αποτελεσματικές φωνές για μια θετική αλλαγή. 

Μας υπερασπίστηκε. Ας υπερασπιστούμε τώρα εμείς αυτόν και τον εαυτό μας, τα παιδιά μας και τις μελλοντικές ανθρώπινες γενιές. Είναι ώρα να συμβεί αυτή η αλλαγή. 

Δεδομένου ότι είναι ένα μακρύ σύγγραμμα, γεμάτο με πλήρως τεκμηριωμένα γεγονότα σχετικά με το πώς οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι ανάξιοι της εμπιστοσύνης μας και είναι πρόθυμοι να ψεύδονται κατάφωρα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων καθώς επιζητούν να πραγματοποιήσουν τον πολιτικό τους στόχο των υψηλών ποσοστών εμβολιασμού, θα συνοψίσω βασικά σημεία σε μια σειρά μελλοντικών ενημερωτικών δελτίων. 

——————— 

Ο Τζέρεμι Χάμοντ (Jeremy RHammond) είναι ανεξάρτητος δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής, εκδότης και συντάκτης του περιοδικού Επιθεώρηση Εξωτερικής Πολιτικής (Foreign Policy Journal), συγγραφέας πολλών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του Εμπόδιο προς την Ειρήνη: Ο Ρόλος των ΗΠΑ στην Ισραηλινοαλαιστινιακή Σύγκρουση 

Γράφει για τον εαυτό του: 

«Τα γραπτά μου ενδυναμώνουν τους αναγνώστες μέσω της απαραίτητης γνώσης για να διακρίνουν την κρατική προπαγάνδα που αποσκοπεί στην δημιουργία δημόσιας συναίνεσης σε εγκληματικές κυβερνητικές πολιτικές.» 

Το έργο του περιλαμβάνει την προπαγάνδα της κυβέρνησης για τα εμβόλια. Είναι εξωτερικός συνεργάτης του Ρόμπερτ Κένεντι, και το σχετικό συγγραφικό του έργο, πολύ αναλυτικό και τεκμηριωμένο, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της αντι-εμβολιαστικής οργάνωσης του Κένεντι Υπεράσπιση Παιδικής Υγείας (Childrens Health Defense). 

Ο Jeremy Hammond έχει επαινεθεί από επιφανείς στοχαστές όπως τον Νόαμ Τσόμσκι, τον Τζόζεφ Μέρκολα, τον Ρόμπερτ Κένεντυ, τον Sheldon Richman (Εκτελεστικό Εκδότη του Φιλελεύθερου Ινστιτούτου) και τον Paul Craig Roberts (πρώην υφυπουργό του Υπουργείου Οικονομικών και πρώην συντάκτη του Wall Street Journal). 

Ιστοσελίδα του Τζέρεμι ΧάμοντJeremyRHammond.com 

Το άρθρο του για την αφαίρεση της άδειας του Δρα Πολ Τόμας (σε μέγεθος και τυποποίηση βιβλίου) https://www.jeremyrhammond.com/2021/03/26/oregon-medical-board-suspends-dr-paul-thomas-for-practicing-informed-consent/ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr