ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γ. Αδαλής : Ο Αστυνομικός που ΔΕΝ είναι μπάτσος, οι Εισαγγελικές και Αστυνομικές Αρχές της Μυτιλήνης που το έχουν παραχέσει και οι… κότες!

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 24 Αυγ 2018 - 10:05
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

George Adalis B

Ο Παναγιωτης Φικιας είναι Αστυνομικός και όχι Μπάτσος! Είναι ένα παλληκάρι και άριστος οικογενειάρχης! Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες στη Μυτιλήνη! Το ότι τον συνέλαβε ο Εισαγγελέας μαζί με άλλον αστυνομικό καθώς και πολίτες και μάλιστα τους κράτησε ένα βράδυ για … εξακρίβωση στοιχείων, αποτελεί όνειδος για την ήδη ντροπιασμένη κοινωνία της Λέσβου. Και σαφώς αυτό το post το ανεβάζω για να τον υποστηρίξω δημόσια! Οχι γιατί είναι φίλος μου αλλά γιατί οι Εισαγγελικές και

Αστυνομικές αρχές εκεί το έχουν παραχέσει το θέμα τα τελευταία δέκα δεκαπέντε χρόνια με την … πολιτική ορθότητα!

Η θρησκευτική Πίστη του καθενός αγαπητέ Εισαγγελέα, όταν τσαλαπατάται βάναυσα από τον οποιοδήποτε, αποτελεί αυτόφωρο αδίκημα.

Αλλά ξέχασα… Τι φταις κι εσύ? Εσύ τ αγροτικό σου κάνεις, σχεδόν τιμωρημένος με την μετάθεσή σου στο … πλέον σκληρό Πρωτοδικείο. Να μην κάνεις κι εσύ κι ο Διοικητής της ΕΛ.ΑΣ. εκεί, μια κινησούλα μπας και πέσει το βλέμμα του Τσίπρα πάνω σας και δείτε μια άσπρη μέρα στις καριέρες σας?

Πόσο θα κοροϊδεύετε την κοινωνία εκεί? Δεν έχω δει κανένα προσβλητικό post για “άθεους”! Αντίθετα, όποιος πικραμένος αισθάνεται ότι χρειάζεται προβολή, γράφει όποια μαλακία του κατέβει στο κεφάλι κατά των Ορθόδοξων Χριστιανών! Κι ενώ υπάρχουν νόμοι που προστατεύουν τους Πιστούς και την Πίστη τους εδώ και 200 χρόνια, τους επιτρέπετε να εκφράζονται όπως γουστάρουν! Κι ας τσαλαπατούν ακόμα και το Ελληνικό Σύνταγμα! Οταν όμως κάποιος αντιδράσει , πράγμα φυσιολογικό, τον συλλαμβάνετε! Αλήθεια, πόσες φορές συλλάβατε κάποιον ο οποίος προσβάλει τα ιερά σύμβολα των Χριστιανών???

Κι επειδή ο κόσμος εκεί δεν γνωρίζει ΠΩΣ οργανώνονται τα πράγματα τα τελευταία 20 χρόνια στο νησί καθώς και ΠΟΙΟΙ φτάσανε τον τόπο αυτό στο απίστευτο χάλι που είναι σήμερα, θα φροντίσουμε εμείς που κατοικούμε αλλού, να τα μάθετε!

Πάντως ένα παράπονο έχω από τους συμπατριώτες μου και θα το πω δημόσια γιατί δεν έχω μάθει να κρύβομαι!

Είστε κότες! Ναι καλά διαβάσατε! Είστε κότες! Σας έχουν μαντρώσει 5-10 κοπρίτες σε μια εικονική γυάλα κι εσείς έχετε πειστεί ότι δεν έχετε περιθώρια αντίδρασης! Οχι τώρα! Αλλά εδώ και 20 ολάκερα χρόνια!

Λυπάμαι γι αυτό! Μα πιο πολύ λυπάμαι που επιτρέπετε στους εαυτούς σας να σας φέρονται ως υποτελείς σε αποικία! Και χάσκετε σα χάνοι στην ακροθαλασσιά ενώ το δίκιο είναι με το μέρος σας…

Ή μήπως πρώτη φορά σας τα λέω? Η μήπως δεν σας τα είχα αναλύσει επαρκώς τα χρόνια που ήμουν εκεί?
Πως να σας βοηθήσουμε όλοι εμείς που λείπουμε, όταν ξέρουμε ότι κιοτεύετε μόνο με μια ματιά που σας ρίχνει ένας ξιπασμένος αυτόκλητος «άρχοντας» του νησιού, που κονομά εις βάρος σας μιας και σας έχουν «δώσει» πεσκέσι στον Σουλτάνο από το 2001 ?

ΠΩΣ;;;;

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…