ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γ. Αδαμίδης: Τα απόνερα του πολέμου δεν τα είδαμε ακόμη // Θα υπάρξει έλλειψη ενέργειας… αναπόφευκτες οι διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα

ΕΝΕΡΓΕΙΑ. - 8 Απρ 2022 - 6:01
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

«Δεν έχει άλλη επιλογή» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, μιλώντας στην εκπομπή της Δέσποινας Μποτίτση, σχολιάζοντας τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για αύξηση της παραγωγής ενέργειας από λιγνίτη και την παράταση λιγνιτικών μονάδων έως το 2028.

«Όταν ονομάσαμε ως ΓΕΝΟΠ «βίαιη» την απολιγνιτοποίηση μας έλεγαν τότε ότι είμαστε εχθροί της κοινωνίας γιατί με την εμμονή μας καταστρέφουμε τον πλανήτη γη», επισήμανε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του τόνισε ότι τα απόνερα του πολέμου δεν τα έχει δει μέχρι στιγμής ο Έλληνας καταναλωτής. «Θα τα δούμε το επόμενο χρονικό διάστημα και θα υπάρχει σίγουρα έλλειψη ενέργειας», υπογράμμισε.

Εκτίμησε ότι είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος σε όλη την Ελλάδα. «Θα υπάρχουν περίοδοι όπου θα χρειαστεί να γίνεται διακοπή ρεύματος σε περιοχές της χώρας, για μισή, για μία ώρα, κυκλικά, προκειμένου να μη βυθιστεί η χώρα στο σκοτάδι», τόνισε προσθέτοντας «είμαι βέβαιος γι’ αυτό, μακάρι να διαψευστώ».

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr