ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ : Κορωναϊός. Τί θα συνέβαινε με δύο ΝΕΕΣ παραλλαγές ταυτόχρονα χωρίς να τις πιάνουν τα εμβόλια;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 9 Ιούν 2021 - 7:10

Πέραν του ότι η Τουρκία συμφώνησε με την Ελλάδα να μη βγάλει υδρογονάνθρακες απο το Αγαίο και τη Μεσόγειο χάριν των Αραβικών χωρών, τα υπόλοιπα είναι τελείως χάλια.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΡΑΛ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Εχω ήδη εξηγήσει εδώ,  πως αναμένεται αύξηση των παρενεργειών και των μεταλλάξεων με το χρόνο απο εμβόλια που κάθε φορά θα ενημερώνονται για να αντιμετωπίσουν μια μετάλλαξη π.χ. κάθε 4 μήνες. Εδώ λοιπόν μπαίνει το ερώτημα αν μια κοινωνία αποδέχεται κάθε λίγο νέο εμβολιασμό, που θα παράγει στατιστικά ισχυρότερες μεταλλάξεις. Το άλλο θέμα αφορά το κατά πόσο γρήγορα μια εταιρεία φαρμάκων μπορεί να παράγει εμβόλια ενημερωμένα με τις νέες μεταλλάξεις που όμως θα πρέπει να καλύπτουν και τις παλιές. Αφού συμβεί αυτό, θα πρέπει να περάσει στην παραγωγή και στη συνέχεια να μοιρασθεί σε χώρες (στη καλύτερη περίπτωση 4 μήνες). Τί νόημα έχει αυτό όμως όταν τότε θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος μιας μετάλλαξης, κάπου 4 μήνες. Στην αρχή ενός κύματος που οφείλεται σε μια παραλλαγή δεν έχει νόημα να ψάχνει κανείς να ανακαλύψει εμβόλιο που θα επιτρέπει στη καλύτερη περίπτωση εμβολιασμό στην μέση του κύματος. Η συνεχής αύξηση του αριθμού μεταλλάξεων με τον χρόνο δεν θα επιτρέπει στις εταιρείες να παράγουν νέα εμβόλια λόγω έλλειψης χρόνου.

Στις παραπάνω παραμέτρους να προσθέσουμε την παρουσία του φαινομένου A.D.E. που επιδεικτικά η κυβέρνηση της χούντας αγνοεί και το γεγονός πως η επιτροπή είναι άσχετοι. Φέξε μου και γλίστρησα.

Να σημειώσω πως αν η διάρκεια ενός κύματος είναι περίπου 4 μήνες για μια μετάλλαξη, τότε αν σε αυτή υπάρξει εμβολιασμός τότε θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο να μειωθεί το κύμα απο 4 μήνες. Είναι δε πιθανόν, να μη πιάσει ποτέ μηδέν, που θα σήμαινε ανοσία αγέλης.

Τα φάρμακα πλέον είναι η καλύτερη λύση. Το κοκτέηλ αντισωμάτων ταχείας κατασκευής απο την Ιαπωνία θα έχουν την πρωτιά, βλέπετε εδώ. Ηδη σας εξήγησα πόσο σημαντικό είναι να έχεις γρήγορη απάντηση στον ιό στην αρχή του επιδημιολογικού κύματος.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΝΤΙ ΜΑΣΚΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Sep 23, 2019

Ψάξετε να βρείτε ποιοί πολέμησαν τις μάσκες και ποιοί τις πολεμούν ακόμη. Η μάσκα είναι εχθρός των εμβολίων αφού η αποτελεσματικότητα της είναι μεγαλύτερη των εμβολίων.

Ψάξετε να βρείτε ποιοί πολεμούν την δημοσίευση που αποδεικνύει πως λόγω του A.D.E. χρειάζονται νέα εμβόλια που να αντιμετωπίζουν τα κακά αντισώματα του κορωναϊού, που ευνοούν τη μόλυνση.

Θα διαπιστώσετε πως είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Χθές έμαθα πως δεν υπάρχουν διαφορετικές μάσκες στην Ελλάδα για άνδρες, γυναίκες και παιδάκια.

Είναι έγκλημα αυτό που έχει συμβεί. Η Ιαπωνία χωρίς υποχρεωτικά μέτρα αλλά μόνο με συστάσεις πάει πολύ καλύτερα απο την Ελλάδα, της οποίας την οικονομία και τη ζωή κατέστρεψε ο Μητσοτάκης!

Εχουμε να κάνουμε με αδίστακτη συμμορία.

zcode-gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr