ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ : Τέλος με τα νέα εμβόλια. Ανακάλυψη μηχανισμού ΑDE στον Covid-19 απο τον Παν/μιο της Οσάκα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 27 Μάι 2021 - 18:39

Καθηγητής Δρ. Γ.Ζουγανέλης 

Ενα σύντομο βιογραφικό μου εδώ.

Το κείμενο είνα draft, δηλαδή θα βελτιστοποιείται συνέχεια.

Το σοβαρό αυτό θέμα εδώ βγήκε πρώτα στην Ελλάδα, όπως και τόσα άλλα.

Και έχει σημασία αυτό.

40 χρόνια φούρναρης δεν έχω κάψει ποτέ ούτε κουλουράκι.  Αλλοι που ξέρετε έχουν κάψει οικοδομικά τετράγωνα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ FOCUS FM 27.5.2021

Παρουσίαση του ADE (ενίσχυση μόλυνσης απο επιπλέον αντισώματα ιών διαφορετικών απο τα εξουδετερωτικά, τα οποία επιπλέον παράγονται απο την εισοδο του κορώνα στο σώμα) και εξήγηση του γιατί χρειάζονται πλέον ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Τα δεδομένα με το ADE άλλαξαν μετά την δημοσίευση 5 Παν/μίων της Ιαπωνίας στο περιοδικό CELL στις 24 Μαίου, που αναγνώρισαν την ύπαρξη και διαχρονική αύξηση της παρουσίας αυτών των ανισωμάτων σε βαρειά ασθενείς. Τα παρόντα εμβόλια δεν είναι κατασκευασμένα για να πολεμούν τα κακά αυτά αντισώματα, αφού οι εταιρείες δεν έβλεπαν μέχρι τώρα πως υπάρχουν. Αυτό αλλάζει και όλα είναι στον αέρα.

Το άρθρο μου και η συνέντευξη είναι Νίκη αυτών που τα ΕΙΔΙΚΟΣΣΣ έλεγαν ψεκασμένους!!! Τώρα έχουν την απόδειξη όσοι μίλαγαν τόσο καιρό για ADE! Ποιός τους κρατάει… Open-mouthed smile Τώρα που υπάρχει η απόδειξη μίλησα και εγώ.

Η ανευθυνότητα των ειδικών της επιτροπής Τιραμόλα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι πάντα πίσω απο τα γεγονότα και τα κενά τους τα καλύπτουν με παραπληροφόρηση απο τα ΜΜΕ του Μωυσή.

https://zcode-gr.blogspot.com/2021/05/de-covid-19.html?m=1

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr