ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γ.Μ : Στα ίχνη του κατσικοπόδαρου…

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 30 Μαρ 2023 - 12:08
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram
Χαίρεται
Λουκ. 8,50   ὁ δὲ Ἰησοῦς ἀκούσας ἀπεκρίθη αὐτῷ λέγων· μὴ φοβοῦ· μόνον πίστευε, καὶ σωθήσεται.
 
Δύο αντίθετες καταστάσεις  ,αυτή του φόβου και αυτή της ΠΙΣΤΗΣ διέκρινε ο Χριστός , παρὰ τοῦ ἀρχισυναγώγου ,ο οποίος πληροφορήθηκε ὅτι τέθνηκεν ἡ θυγάτηρ του και γέμισε φόβο .
Παρά τον φόβο του και την απιστία που προκαλεί ο φόβος ,με την λιγοστή πίστη που του απέμεινε ,ζητάει την βοήθεια του Ιησού .
Ο Κύριος  κρατήσας τῆς χειρὸς αὐτῆς ἐφώνησε λέγων· ἡ παῖς, ἐγείρου. έκανε ακόμα ένα θαύμα , την ανάσταση της κόρης του Ιαείρου  που  ἀνέστη παραχρῆμα, καὶ διέταξεν αὐτῇ δοθῆναι φαγεῖν.
 
Για την ΠΙΣΤΗ την ΑΓΙΑ .
 
Σε όλα και για όλα τα Θαύματα εκεί Οπου Θεός δε βούλεται νικάται φύσεως τάξις η συμμετοχή του ανθρώπου είναι η ΠΙΣΤΗ για να γίνει το Θαύμα .
Ένα Θαύμα  γίνεται δια της ΠΙΣΤΕΩΣ και για να τονώσει να αυξήσει μία ασθενή ΠΙΣΤΗ του ωφελούμενου ,των παρευρισκόμενων και των ακροατών .
 
Μὴ φοβοῦ…
 
Οι καρποί του σκότους .
Μια ψυχή που χάνεται ,που πηγαίνει στην απώλεια ,που βρίσκετε στο σκοτάδι και παραμένει εκεί σαν φυλακισμένη σε νοητούς τοίχους .
Είναι μιά ΨΥΧΗ γεμάτη φόβο και όλους τους καρπούς του φόβου , του σκοταδιού ,ανασφάλεια ,ταραχή ,αβεβαιότητα, πανικό , θυμό , οργή ,τρέλα ,παραλογισμός  κ.α παρόμοια .
Εκεί θα διαλέξει αν θα υπηρετήσει το σκοτάδι ή θα πολεμήσει για να επιστρέψει στο ΦΩΣ στην ΑΛΗΘΕΙΑ .
 
Η Πίστη είναι η σκάλα επιστροφής από το σκοτάδι .
 
Η ανθρώπινη φύση είναι αδύναμη έχει μέσα της το καλό και το κακό και την ελευθερία επιλογής ,το αυτεξούσιο .
Αυτεξούσιο που ο Θεός το έκανε ΑΒΑΤΟΝ  ,έπλασε τον άνθρωπό και δεν μπορεί να τον σώσει χωρίς την θέληση του ανθρώπου .
Στο κτίσμα ο Θεός του έβαλε το πόμολο της πόρτας από μέσα ,ώστε το κτίσμα να αποφασίζει σε ποιόν θα ανοίξει .
Εγώ κλείνω τον Θεό από έξω και μου λέει στην ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ἰδού ἕστηκα ἐπί τήν θύραν καί κρούω· ἐάν τις ἀκούσῃ τῆς φωνῆς μου καί ἀνοίξῃ τήν θύραν, καί εἰσελεύσομαι πρός αὐτόν καί δειπνήσω μετ’ αὐτοῦ
 
Το βίωμα του Φόβου ,οδηγεί στην ΠΙΣΤΗ.
 
Στερούμαι  όμως το βίωμα που θα με βοηθήσει να επιλέξω σε ποιόν θα ανοίξω και  ανοίγω στον κατσικοπόδαρο και μετά δεν μπορώ να τον ξεφορτωθώ ,τον βιώνω 
 τότε καταλαβαίνω ότι αυτός  που λέει  Ἰδού ἕστηκα ἐπί τήν θύραν καί κρούω· ακόμα χτυπάει…και μου λέει μὴ φοβοῦ· μόνον πίστευε και θα εκβάλλω με τις κλωτσιές τον κατσικοπόδαρο αν αφεθείς σε μένα ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ και μου το επιτρέψεις .
 
Η Πίστη δεν περιγράφεται ,βιώνεται .
 
Η Πίστη είναι και αυτή άκτιστη ενέργεια της χάριτος του Αγίου Πνεύματος , που στέλνεται σαν ακτίνα φωτός εκ του Πατρός των φώτων  αοράτως στην καρδιά μου 
Δεν μπορώ να την δώ ως κτίσμα  ,άνωθεν εστί καταβαίνον εκ σου του Πατρός των φώτων .
όταν ο άνθρωπος την αποδεχτεί ,πιστέψει ,όταν λέει ο Κύριος  Ἰδού ἕστηκα ἐπί τήν θύραν καί κρούω , περιμένει την συγκατάθεση του ανθρώπου να επέμβει  με τις άκτιστες ενέργειες του ,αυτές του Αγίου Πνεύματος .
Μου ζητάει την ελεύθερη συγκατάθεση μου , ως παντοδύναμος ,ισχυρός  και ο μόνος που μπορεί ,να επέμβει να εκδιώξει τον κατσικοπόδαρο από την ψυχή μου ,την καρδιά μου  ,το περιβάλλον μου  ,τους γύρω μου ,να μας  απελευθερώσει και να μας  διαφυλάξει από νέα κατοχή ,βασανισμό ,φόβο .
Μου προτείνει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ,να με απελευθερώσει από τον ΦΟΒΟ που προκαλεί ο κατσικοπόδαρος ,τα ίχνη του ,η ενέργεια του .
 
Η ενέργεια του τραγόμορφου κατσικοπόδαρου και οι υπηρέτες του .
 
Ο ΦΟΒΟΣ και ότι αυτός προκαλεί ως αποτέλεσμα ,όπως ο  απανωτός  άχρηστος εμβολιασμός ,τα lockdown και η μασκοφορία στο πουθενά ...ὁ φόβος κόλασιν ἔχει
Ο φόβος  για πόλεμο ,για πείνα ,για τον Θάνατο ,όποιος τον ζεί ,αλλα και τον σκορπάει , πανικοβάλλοντας , ζει ,εξυπηρετεί  και υπηρετεί,
Καλεί ως σειρήνα πλέον από τον σκοτεινό άδη που βρίσκεται ,τους γύρω του να υποταχθούν στον τραγόμορφο ,κατσικοπόδαρο ,που αυτός υποτάχθηκε και αλαζονικά υπηρετεί .
Eίναι η ενέργεια που  εκπέμπει ο τραγόμορφος κατσικοπόδαρος μέσα μου ,γύρω μου ,ατην κοινωνία ..
Είναι η δήλωση παρουσίας του ,τα ίχνη του στην ζωή μου ,στις ζωές μας ,αλλά και η επίμονη άρνηση αυτού που συνεχώς χτυπάει την πόρτα μας ,για να σβήσει τα ίχνη του κατσικοπόδαρου και να τον εκδιώξει 
Τραγόμορφο  κατσικοπόδαρο ,τον μπαφομέτ ,τον ΦΟΒΟ ,το σκότος που ελεύθερα επέλεξα ως αόρατη παρέα ,απορρίπτοντας το ΦΩΣ .
ἡ τελεία ἀγάπη ἔξω βάλλει τὸν φόβον…
 
Έχω φόβο , πιστεύω ,υπηρετώ και έχω για παρέα τον μπαφομέτ και την ενέργεια του .
Είναι η χρήσιμη εμπειρία που αν την χρησιμοποιήσω σωστά ,η λογική ,η κρίση μου ,η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου θα με οδηγήσει να δεχθώ και την άκτιστη ενέργεια της χάριτος ,αυτή της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ.
 
Έχω ΠΙΣΤΗ ,έχω ηρεμία ,έχω ΕΙΡΗΝΗ , νοιώθω ασφαλής παρά τις αμαρτίες μου ,είναι γιατί συνεχώς  τις αποδέχομαι ,αλλά και τις εναποθέτω ,σε αυτόν που του άνοιξα την πόρτα που ἔξω βάλλει τὸν φόβον.
Η άκτιστη ενέργεια της Χάρης του Θεού ,ο Χριστός ως τελεία ἀγάπη χτυπάει με τα δώρα του  ,την ΠΙΣΤΗ την  ΜΕΤΑΝΟΙΑ .
Χτυπάει για να  εργαστούμε μαζί  ,να μεταστρέψει  τα πάθη ,να τα αγιάσει ,να τα κάνει αρετές .
 
Όταν σταματήσει το χτύπημα στην πόρτα ..
 
Ο Χριστός κτυπάει την πόρτα για να πετάξει έξω τον τραγόμορφο κατσικοπόδαρο.
Ο Χριστός εχει άπειρη υπομονή και διάθεση ως Θεός ,εγώ όμως είμαι κτιστός έχω όρια και έρχεται η ώρα που τελειώνει η δική μου διάθεση ,πήρα την απόφαση μου.
 
Αποκ. 8,1           Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν σφραγῖδα τὴν ἑβδόμην, ἐγένετο σιγὴ ἐν τῷ οὐρανῷ ὡς ἡμιώριον.
 
Τότε σταματάει το χτύπημα στην πόρτα και έρχεται η σιωπή πρίν την απόδοση της δικαιοσύνης ,της τιμωρίας μου ,της οργής του Θεού…Δεν ακούγεται πλέον  Το Άγιος Άγιος Άγιος η προσευχή των αγγέλων ,ο τρισάγιος ύμνος στον ουρανό .
Άγγελοι που δοξολογούν τον Θεό ,για την ζωοποιό ενέργεια του ,αυτή που στέλνει στον κόσμο ,αποσύρεται η Χάρη.
Πριν την νεκρική σιγή έχει περάσει και έχει κτυπήσει  ο Θεός όλες τις πόρτες, τις ψυχές  του κόσμου ,’εχει στείλει ,δωρίζει την χάρη του ,έχει χρήσει όσες τον δέχθηκαν .
Με κάθε σφραγίδα  ,κάποιοι την δέχθηκαν ,κάποιοι την αρνήθηκαν ,τότε γίνεται σιγή ,την ώρα της έβδομης και τελευταίας σφραγίδας .
Τότε αρχίζει το σάλπισμα των επτά σαλπίγγων ,τελείωσε η Χάρη ,σταματάει το χτύπημα στην πόρτα και ξεκινάει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  σε όσους έχουν βαδίσει στα ίχνη του κατσικοπόδαρου ..
 
 
Η στολή του κατσικοπόδαρου μπαφομέτ με τον αντεστραμμένο σταυρό από τον φερόμενο σωτήρα του κόσμου Ελον, να βαδίζει στα ίχνη του κατσικοπόδαρου ..
Καλή φώτιση και αρχή Μετανοίας 
 
 
Γ.Μ 
Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr