ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γ.Μ : Στενές επαφές Τρίτου τύπου ..

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 18 Μαρ 2023 - 21:04
Χαίρεται
Γεν. 2,7   καὶ ἐνεφύσησεν εἰς τὸ πρόσωπον αὐτοῦ πνοὴν ζωῆς
 
ὁ ἄνθρωπος εἰς ψυχὴν ζῶσαν, το μόνο πλάσμα του Θεού  που πλάστηκε με αυτήν την διαδικασία ,όπως περιγράφεται στην Γένεση ,από τα χέρια του Θεού ἔπλασεν ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, χοῦν ἀπὸ τῆς γῆς.
Όλα τα κτίσματα ήλθαν στην ύπαρξη  από τον Θεό ,όταν εἶπεν ὁ Θεός  και ἐποίησεν ὁ Θεὸς.
Το μόνο πλάσμα  του Θεού που έλαβε  εἰς τὸ πρόσωπον αὐτοῦ πνοὴν ζωῆς  έλαβε την αιώνια ζωή είναι ο άνθρωπος .Όλα τα άλλα πλάσματα και κτίσματα  είναι για να ΚΟΣΜΟΥΝ ..
 
Ο κόσμος …
 
Η υπεραξία που έχω λάβει ως άνθρωπος από τον Θεό ,δεν συγκρίνεται με τον περίγυρο ,την κτίση ,τα άλλα πλάσματα του Θεού ,που απλά διακοσμούν ,το περιβάλλον μου  .
Η ΑΓΑΠΗ του Θεού ,η φροντίδα του ,η πρόνοια του ,για το πλάσμα του , διαφαίνεται μέσα από αυτά που έφτιαξε γύρω μου ,για μένα τον άνθρωπο , για τον ΚΟΣΜΟ που έφερε στην  ύπαρξη για να με βάλει μέσα .
Μέσα από τον ΚΟΣΜΟ ,από την φύση ,από το σύμπαν ολόκληρο , βλέπω τον Θεό .
 
Ρωμ. 1,21          διότι γνόντες τὸν Θεὸν οὐχ ὡς Θεὸν ἐδόξασαν ἢ εὐχαρίστησαν, ἀλλ᾿ ἐματαιώθησαν ἐν τοῖς διαλογισμοῖς αὐτῶν, καὶ ἐσκοτίσθη ἡ ἀσύνετος αὐτῶν καρδία·
 
διότι γνόντες τὸν Θεὸν….Τον βλέπουμε όλοι τον Θεό ,με τα μάτια της ψυχής μας ,είναι αδύνατον να μην τον δούμε  μέσα από την κτίση .
Αρνούμαστε όμως  να δεχθούμε την μεγαλοσύνη του ,όπως οι δαίμονες ,μέσα στον εγωισμό μας αρνούμαστε να τον ευχαριστήσουμε και να τον δοξάσουμε ,να τον αγαπήσουμε ως ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΟ .
Πείθουμε τον βαθύτερο εαυτό μας , ότι δεν υπάρχει  ,ενώ είμαστε  γνόντες τὸν Θεὸν  .
 
Η αμαρτία της ανθρωπότητας.
 
Ο απόστολος Παῦλος στην πρός Ρωμαίους από το πρώτο κεφάλαιο περιγράφει την  αμαρτία της ανθρωπότητας
Την αρρώστια που μαστίζει διαχρονικά την ανθρωπότητα και ειδικά την τότε Ρώμη  και σήμερα  την ΔΥΣΗ 
Μια ΔΥΣΗ που εθελοτυφλεί  και παριστάνει ότι δεν βλέπει τον ΘΕΟ ,ενώ τον βλέπει  ξεκάθαρα μέσα στην κτίση 
Στοχάζεται και ἐματαιώθησαν ἐν τοῖς διαλογισμοῖς αὐτῶν, καὶ ἐσκοτίσθη ἡ ἀσύνετος αὐτῶν καρδία· η ΔΥΣΗ και όπως τότε στην Ρώμη  ,έτσι και σήμερα στο ίδιο έργο θεατές .
Διὸ καὶ παρέδωκεν αὐτοὺς ὁ Θεὸς ἐν ταῖς ἐπιθυμίαις τῶν καρδιῶν αὐτῶν εἰς ἀκαθαρσίαν τοῦ ἀτιμάζεσθαι τὰ σώματα αὐτῶν ἐν αὐτοῖς,
 
 
Η ιστορία απλά επαναλαμβάνεται …
 
Ρωμ. 1,27          ὁμοίως δὲ καὶ οἱ ἄρσενες ἀφέντες τὴν φυσικὴν χρῆσιν τῆς θηλείας ἐξεκαύθησαν ἐν τῇ ὀρέξει αὐτῶν εἰς ἀλλήλους, ἄρσενες ἐν ἄρσεσι τὴν ἀσχημοσύνην κατεργαζόμενοι καὶ τὴν ἀντιμισθίαν ἣν ἔδει τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες.
 
Πήραμε από τον Θεό πνοὴν ζωῆς  και γίναμε  εἰς ψυχὴν ζῶσαν  που αυτό  σημαίνει είμαστε πρώτα από όλα 
ΨΥΧΗ .
Η ΨΥΧΗ βλέπει ,ακούει ,αισθάνεται και ζεί ελευθερά και μάλιστα ΑΙΩΝΙΑ ,ξέρει και γνωρίζει τον πλάστη της ,τον δημιουργό της και τον αναζητά εναγωνίως .
Ο πλάστης της την καλεί να ενωθεί μαζί του ,να μπει μέσα στην ΧΑΡΑ του  ,αντί όμως ο άνθρωπος να ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ γιατί αυτό μόνο τον ενώνει με τον ΘΕΟ ,τι κάνει 
ἐματαιώθησαν ἐν τοῖς διαλογισμοῖς αὐτῶν….
 
Η δυνατότητα της λογικής σκέψης  δόθηκε στον άνθρωπο  όχι για να χάνεται στην ματαιότητα αυτού του φθαρτού κόσμου ,όχι για να χάνεται μέσα στις σκέψεις του ,μέσα στην πονηρία των δαιμόνων , εκεί που  ἐσκοτίσθη ἡ ἀσύνετος αὐτῶν καρδία και χανόμαστε χωρίς επιστροφή τῆς πλάνης αὐτῶν ἐν ἑαυτοῖς ἀπολαμβάνοντες
 
Αποκ. 22,5         καὶ νὺξ οὐκ ἔσται ἔτι, καὶ οὐ χρεία λύχνου καὶ φωτὸς ἡλίου, ὅτι Κύριος ὁ Θεὸς φωτιεῖ αὐτούς, καὶ βασιλεύσουσιν εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων.
 
Το μόνο πλάσμα  που έχει την δυνατότητα να ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ,γιατί είναι το μόνο πλάσμα που του δόθηκε η ελεύθερή κατ επιλογή δυνατότητα , να ενωθεί με τον πλάστη του ,να περπατά  και να ζεί μαζί του και να συμβασιλεύει μαζί του στην αιωνιότητα.
 
Τι σημαίνει ΨΥΧΗ ΖΩΣΑ ; 
 
Άνθρωπος το μόνο πλάσμα που του δόθηκε το όπλο της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ  ,που μπορεί αν το θελήσει αληθινά να μιλά με τον ΘΕΟ ,να έχει στενή επαφή με την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ,να έχει επαφές τρίτου τύπου …
 
 
Καλή φώτιση και αρχή Μετανοίας 
 
 
Γ.Μ 
Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr