ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Γ.Τράγκας για προσωπικό αριθμό: «Θα έχουν τα ιατρικά σας αρχεία & δεν θα βρίσκετε δουλειά – Εργασιακός μεσαίωνας»

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 4 Ιούν 2020 - 17:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αναφερόμενος στον νέο προσωπικό αριθμό που προωθεί η κυβέρνηση, στον οποίο θα ενοποιηθούν ο ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ ο αδέσμευτος δημοσιογράφος Γ.Τράγκας κατήγγειλε το δυστοπικό μέλλον το οποίο ετοιμάζεται για τους Έλληνες πολίτες.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ανέφερε χθες πως το σύστημα αυτό θα είναι πιθανότατα έτοιμο το 2022. «Δεν θα λέγεται πλέον ΑΦΜ. Θα λέγεται Π.Α, Προσωπικός Aριθμός, ενώ για ένα διάστημα τα μωρά θα παίρνουν και Π.Α αλλά και ΑΜΚΑ μέχρι τα συστήματα να απορροφήσουν και τον ΑΜΚΑ και να είναι πλέον ένας ο αριθμός» εξήγησε και πρόσθεσε πως στην ταυτότητα θα αναγράφεται μόνος ο Π.Α. και ένας αριθμός πιστοποιητικού με τον οποίο θα μπορεί να γίνεται επιβεβαίωση σε περίπτωση που χαθεί η ταυτότητα.

Ο Γ.Τράγκας σχολιάσε πάνω σε αυτές τις δηλώσεις: «Θα ενοποιήσουν τα φορολογικά και τα ασφαλιστικά. Καταλάβατε; Εννούμε τα ιατρικά αρχεία. Θα πηγαίνεται να εργαστείτε θα δίνετε τον προσωπικό σας αριθμό και θα βλέπουν οι εταιρείες τα προσωπικά σας ιατρικά δεδομένα. Θα λένε “μην τον πάρεις αυτόν έχει καρδιά”, καταλάβατε; Εργασιακός μεσαίωνας. Από μωρά θα παίρνουν αμέσως μόλις βγουν από την μάνα τους το “χάραγμα”, όλοι».

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…