• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΔΙΕΘΝΗ

Δέος – Απίστευτες δορυφορικές εικόνες δείχνουν, πώς οι Ρώσοι βύθισαν την Ουκρανία στο σκοτάδι – Ακολουθεί…χάος

4 έτη ago
in ΔΙΕΘΝΗ
0
Δέος – Απίστευτες δορυφορικές εικόνες δείχνουν, πώς οι Ρώσοι βύθισαν την Ουκρανία στο σκοτάδι – Ακολουθεί…χάος
0
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ουκρανία υπέστη πολύ μεγαλύτερη ζημιά στις υποδομές από ό,τι άφησαν η κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης να φανεί

Ήταν τελικά θέμα χρόνου. Η πρόσφατη αποχώρηση ρωσικών στρατευμάτων καταδεικνύει ξεκάθαρα μια ευρεία αλλαγή τακτικής και το μόνο πράγμα που απέφευγε το Κρεμλίνο για αρκετούς μήνες φαινόταν ως το επόμενο πιο λογικό βήμα.

Μεγάλης κλίμακας χτυπήματα στις ουκρανικές υποδομές.
Αρχικά τα δυτικά μέσα ενημέρωσης υποστήριζαν πως τα χτυπήματα ακριβείας ήταν «αναποτελεσματικά» και μετέδιδαν μόνο μερικές εικόνες κρατήρων σε δρόμους και μερικές πολυκατοικίες με σημάδια.
Υπήρχαν περιορισμένες αποδοχές ζημιών στα δίκτυα ηλεκτροδότησης και ύδρευσης, αλλά η Ουκρανία ισχυριζόταν ότι αυτά τα συστήματα θα επανέλθουν και θα λειτουργούσαν εντός ημερών.
Αυτό δεν συνέβη.
Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ουκρανία υπέστη πολύ μεγαλύτερη ζημιά στις υποδομές από ό,τι άφηναν η ουκρανική κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης να φανεί.
Οι μεταγενέστερες εκτιμήσεις κυμαίνονταν από το 60% έως το 80% του εθνικού δικτύου κατεστραμμένο ή άχρηστο και οι τελευταίες δορυφορικές φωτογραφίες ενεργών φώτων τη νύχτα το υποστηρίζουν.
Πολλοί αναλυτές ανέδειξαν την εξέλιξη ως μία νίκη στη σκακέρα του πολέμου και κάποιοι στάθηκαν επικριτικοί στην τακτική του αρχιστράτηγου των ρωσικών δυνάμεων Sergey Surovikin .
Και ενώ οι τελευταίοι φιλοτεχνούν το πορτρέτο του διοικητή των ρωσικών δυνάμεων που επιχειρούν σην περιοχή τόσο… τρομακτικό που απηχεί αρκετά τα στερεότυπα του Χόλιγουντ την εποχή του Ψυχρού Πολέμου για τους κακούς Ρώσους, οι πρώτοι αποτίουν φόρο τιμής στην ικανότητά του ως διοικητή στην σκακέρα του πολέμου.
Αλλωστε για τις επιτυχίες του επιτυχία του κατά των εχθρικών δυνάμεων στο Αleppo της Συρίας έχει αποκληθεί «στρατηγός Αρμαγεδδών».

Παρακάτω, μπορούμε να δούμε φώτα σε όλη την Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου 2022 στην αρχή του πολέμου:

0.jpeg

Στη συνέχεια, έχουμε μια εικόνα που ελήφθη στις 24 Νοεμβρίου 2022, μετά τους ρωσικούς βομβαρδισμούς:
02.jpeg

Έρχεται χάος

Περισσότερο από το μισό ουκρανικό κράτος βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι και η σύγκριση με τις γειτονικές χώρες είναι έντονη.
Για το μεγαλύτερο μέρος του πολέμου η Ουκρανία απολάμβανε σχεδόν πλήρη χρήση του δικτύου ηλεκτρισμού, του διαδικτύου, του νερού, του φυσικού αερίου και άλλων ανέσεων, κάτι που είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο κατά τη διάρκεια μιας εισβολής.
Οι λόγοι για τους οποίους ο Vladimir Putin προσπάθησε να αποφύγει τη ζημιά στις υποδομές είναι άγνωστοι, αλλά η διεθνής αποδοχή του είναι η πιο πιθανή εξήγηση.
Με τους πόρους ενέργειας σχεδόν κατεστραμμένους, οι πολίτες της Ουκρανίας αντιμετωπίζουν έναν μακρύ κρύο χειμώνα με ελάχιστη έως καθόλου θέρμανση.

Επίκειται μεγάλη επίθεση και κατάρρευση

Χωρίς αμφιβολία τα μέσα ενημέρωσης θα το παρουσιάσουν ως ολοκαύτωμα ψυχρού καιρού, ωστόσο, η εξάλειψη της υποδομής είναι συνήθως το πρώτο μέτρο μιας επίθεσης μεγάλης κλίμακας.
Είναι τυπική διαδικασία λειτουργίας για τον αμερικανικό στρατό, για παράδειγμα.
Σε αυτό το σημείο, οι πιο χαμηλές θερμοκρασίες δεν έχουν φτάσει ακόμη στην Ουκρανία, με μέσες χαμηλές (-6°C) τον Δεκέμβριο.
Αυτός ο καιρός δεν είναι πρόβλημα με τις υποδομές ανέπαφες, αλλά με το δίκτυο εκτός λειτουργίας θα επικρατήσει χάος.
Οι σωλήνες νερού θα παγώσουν και θα καταρρεύσουν στα μεγάλα πληθυσμιακά κέντρα, αφήνοντας μόνο νερό από πηγάδια.
Οι επιπτώσεις του κρύου θα είναι σωρευτικές και χωρίς θέρμανση και ηλεκτρισμό, οι περισσότερες άλλες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών λειτουργιών, θα σταματήσουν.
Ο πληθυσμός της Ουκρανίας θα έχει περάσει από τη σχετική άνεση στη βάναυση επιβίωση σε διάστημα μερικών μηνών.
Το επόμενο πιο προφανές αποτέλεσμα είναι μια προσφυγική κρίση, με εκατομμύρια ανθρώπους να αναζητούν καταφύγιο σε γειτονικές χώρες για να ξεφύγουν από το κρύο.
Αν και οι κύριοι αναλυτές παραδέχονται το πρόβλημα του δικτύου, εξακολουθεί να υπάρχει πολύ μικρή κάλυψη των πραγματικών συνεπειών που πρόκειται να δούμε.
Οι ισχυρισμοί ότι η Ουκρανία «κερδίζει» τον πόλεμο είναι πιο δύσκολο να «πουληθούν», ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζεται η τεράστια οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή που κλιμακώνεται στον απόηχο της υποτιθέμενης ουκρανικής νίκης.

www.bankingnews.gr

Tags: slide3
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Καθηγητής Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο
Slider

Καθηγητής Τζέφρι Σακς: Η Γερμανία οδηγεί την Ευρώπη προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

by admin
1 ώρα ago
Το εφιαλτικό σχέδιο Macron – Kallas
Slider

Το εφιαλτικό σχέδιο Macron – Kallas

by admin
2 ώρες ago
Ιράν: Εκκενώστε το βόρειο Ισραήλ – Η απειλή για μπαράζ πυραύλων και το τελεσίγραφο προς τον Νετανιάχου
Slider

Ιράν: Εκκενώστε το βόρειο Ισραήλ – Η απειλή για μπαράζ πυραύλων και το τελεσίγραφο προς τον Νετανιάχου

by admin
2 ώρες ago
Το Ιράν διέκοψε κάθε επαφή με τις ΗΠΑ – Γιατί η εκεχειρία τελειώνει και ο πόλεμος επιστρέφει;
Slider

Το Ιράν διέκοψε κάθε επαφή με τις ΗΠΑ – Γιατί η εκεχειρία τελειώνει και ο πόλεμος επιστρέφει;

by admin
2 ώρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Τρια εκατομμύρια θα μείνουμε..

Τρια εκατομμύρια θα μείνουμε..

6 ημέρες ago
Ο Σνάιντερ εξηγεί γιατί η ειρήνη είναι ψευδαίσθηση και ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πραγματικότητα

Ο Σνάιντερ εξηγεί γιατί η ειρήνη είναι ψευδαίσθηση και ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πραγματικότητα

6 ημέρες ago
Χάρτης της Σεβίλλης: «Δεν είναι επίδικος ,είναι δικός μας»… Η «Αλλαγή Πίστας» στη Βιομηχανία του Φόβου

Χάρτης της Σεβίλλης: «Δεν είναι επίδικος ,είναι δικός μας»… Η «Αλλαγή Πίστας» στη Βιομηχανία του Φόβου

15 ώρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ θα ΜΑΘΕΙ ο ΤΟΥΡΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ;;

    ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ !! ΠΟΙΟ ΜΥΣΤΙΚΟ θα ΜΑΘΕΙ ο ΤΟΥΡΚΟΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ;;

    43 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Γιατί ο Ντούγκιν προειδοποιεί ότι ήδη βρισκόμαστε σε πυρηνικό πόλεμο; Η Δύση εξαπέλυσε “βρώμικη βόμβα”!

    19 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Σας γράφω για να σας αναφέρω κάτι προσωπικό, συγκλονιστικό που ἐζησα πριν μήνες.

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Τι είναι αυτό που φοβάται τόσο πολύ το σύστημα και το έκρυβε για 30 χρόνια (και τώρα έρχεται να σε απελευθερώσει);

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΛΑΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ στην Ελβετία! Πήραν πίσω τον ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ και τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ

    15 shares
    Share 6 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr