ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δήλωση από το ΔΝΤ βάζει «φωτιά» στις παγκόσμιες εξελίξεις – Όσα φέρνει η ώρα… (ΦΩΤΟ)

ΔΙΕΘΝΗ. - 7 Ιαν 2019 - 22:50
Loading...

«Οι πολιτικοί ηγέτες των μεγαλύτερων χωρών του πλανήτη είναι επικίνδυνα ανέτοιμοι εμπρός στις συνέπειες μίας σοβαρής επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας».
Αυτό αναφέρει ο David Lipton, πρώτος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ, στο περιθώριο της ετήσιας συνάντησης της Αμερικανικής Οικονομικής Ένωσης στην Ατλάντα, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Τι σημαίνει αυτό άραγε; Επειδή οι πολιτικοί ηγέτες δεν είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν όσα

ετοιμάζονται στην παγκόσμια οικονομία και ενδεχόμενα οδηγήσουν σε κραχ, θα πρέπει να αντικατασταθούν, προκειμένου να… «αντιμετωπισθεί» η κατάσταση;

Από ποιόν;

«Οι κυβερνήσεις θα δυσκολευτούν να χρησιμοποιήσουν δημοσιονομικά ή νομισματικά μέτρα, προκειμένου αντισταθμίσουν τις συνέπειες της επόμενης ύφεσης», αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει:

«Η επόμενη ύφεση διαφαίνεται στον ορίζοντα. Δεν είμαστε όσο προετοιμασμένοι θα έπρεπε να είμαστε για να την αντιμετωπίσουμε».

Άραγε ετοιμάζουν την παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα βγει «μπροστά» για να δώσει στην οικονομία, αντικαθιστώντας τους πολιτικούς;

Ωστόσο, αν όλα οδηγήσουν σε παγκόσμιο «κραχ», τότε ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι, βάσει ιστορικής εμπειρίας, αναπόφευκτος!

Όσα φέρνει η ώρα…

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter