ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δίκτυο Ελληνισμού : Χρειάζονται 200.000 υπογραφές για να λήξουμε όλη αυτήν την παρωδία που έχει καταστρέψει τις ζωές μας στόχος να κατατεθεί μήνυση έως την Παρασκευή.

ΕΛΛΑΔΑ. - 19 Μάι 2021 - 19:05
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Παρακαλώ θερμά είς ότι έχετε ιερό, προς χάριν της πατρίδος, προς χάριν των δικών σας ανθρώπων, προς χάριν των παιδιών σας,να μην προσπεράσετε αυτήν την προσπάθεια συλλογής υπογραφών, να υπογράψετε και να διαδώσετε την διαδικασία σε όσο περισσότερο κόσμο γνωρίζετε.

Σας αποκαλύπτω ότι χρειάζονται 200.000 υπογραφές για να λήξουμε όλη αυτήν την παρωδία που έχει καταστρέψει τις ζωές μας με ποικίλους τρόπους.
Υπάρχει στόχος να κατατεθεί η μήνυση έως την Παρασκευή.

Υπάρχουν εξελίξεις. Δώστε προσοχή.

Άτομα βουλευτές, επικοινώνησαν με το δίκτυο Ελληνισμού και ομολόγησαν ότι δεν μπορούν πλέον να συμμετέχουν στο έγκλημα που συντελείται, τους ελέγχει καθυστερημένα έστω η συνείδησή τους και προτείνουν ασφαλή βήματα αποδόμησης της απάτης.

Οι δικαστικοί λειτουργοί ζητούν και αυτοί το ίδιο, βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Οι εκτός συστήματος.
Χρειαζόμαστε 200.000 υπογραφές. Δουλέψτε πανω σε αυτό και αφιερώστε λίγο χρόνο. Ένα 20% του πληθυσμού μας που δεν βρίσκεται εν υπνώσει, παλεύει εδώ και μήνες για την προστασία της υγείας, των δικαιωμάτων και της ελευθερίας των ΠΑΝΤΩΝ.
Πολλοί εξ’ αυτών έχοντας πολυμελείς οικογένειες, εργαζόμενοι και με μοναδική ξεκούραση 3-4 ώρες το 24ωρο. Πάρα πολλοί διασυρθηκαν αδίκως σε κρατητήρια και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Ας συμπλεύσουμε μαζί τους. Τον εαυτό μας βοηθούμε άλλωστε, δεν κάνουμε χάρη σε κάποιον.

Να γίνουμε μια γερή ανθρώπινη αλυσίδα.

Σας ευχαριστώ πολύ, ο Θεός μαζι σας.

Συλλογή υπογραφών για νομική αντίσταση σε υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr