ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δίωξη Ορθοδόξου πού έκανε αποτείχιση εκ τού Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, για λόγους οικουμενισμού.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 14 Δεκ 2019 - 21:50
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ένας αθόρυβος Ορθόδοξος αγωνιστής κείτεται στά χνάρια τού Κυρίου στο πραιτώριο.

Τον Πατήρ Ιωάννη τον γνωρίζω προσωπικά  έχουμε αλλάξει μέιλ, έχει κάνει αποτείχιση με τα πνευματικά του παιδιά για λόγους οικουμενισμού, και όταν μιλήσαμε με ρωτούσε πως θα μπορούσε να χτίσει Ιερό Ναό για να λειτουργεί, χωρίς να ενταχθεί στο σύστημα των αιρετικών του Υπουργείου Παιδείας ως θρησκευτική κοινότητα.
 Είναι πολύ σημαντικό πως με την αποτείχιση άλλαξε και το εορτολόγιο και γύρισε στο Πάτριο   εορτολόγιο, των Αγίων Πατέρων  Της Αγίας Εκκλησίας.
Η τακτική των οικουμενιστών είναι ίδια από το 1924, σαν να μην πέρασε μία μέρα.
Να συλλαμβάνουν όσους αγωνίζονται Ορθόδοξα γυρνώντας στο Πάτριο εορτολόγιο, με την κατηγορία τής αντιποίησης αρχής.
Ολοι οι άλλοι αιρετικοί να τυγχάνουν της σκέπης της αγαπολογίας και οι Ορθόδοξοι των Πατρώων παραδόσεων να μπαίνουν φυλακή.

Ας αναλογιστούμε εμείς οι χλιαροί πόσο μίσος έχει ο διάβολος γιά το Πάτριο Εορτολόγιο.

Και ότι μισείται πολύ από τον διάβολο, έχει μεγάλη ευλογία εκ Θεού.

 Εάν έφερνε ο Πατήρ Ιωάννης κανέναν Καρδινάλιο στην ενορία του  θα γίνονταν Μητροπολίτης.
Παρακάτω το δημοσίευμα

Κρατείται στο αυτόφωρο ο καθαιρεθείς κληρικός Ι. Καρασακαλίδης – Συνελήφθη για αντιποίηση αρχής – Τελούσε κηδεία σε χωριό

Συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης προκειμένου να οδηγηθεί αύριο στο αυτόφωρο, ο καθαιρεθείς πρώην κληρικός της Μητρόπολης Ιωάννης Καρασακαλίδης, ο οποίος για μια ακόμη φορά έρχεται αντιμέτωπος με το νόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο πρώην κληρικός της Ορθόδοξης Εκκλησίας και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, ο οποίος καταδικάσθηκε αμετάκλητα από τα πολιτικά δικαστήρια σε φυλάκιση και έπειτα καθαιρέθηκε για ανήθικες πράξεις από τα Συνοδικά Δικαστήρια της Εκκλησίας της Ελλάδος, είναι κατηγορούμενος για αντιποίηση αρχής. Κι αυτό γιατί πήγε σε κηδεία ηλικιωμένης, μητέρας ενός από τα λεγόμενα “πνευματικά του παιδιά”, η οποία έγινε σε χωριό του δήμου Αλεξανδρούπολης και φορώντας κανονικά άμφια κληρικού αφού πρώτα στο σπίτι τέλεσε παράνομα τη νεκρώσιμο ακολουθία, ετοιμαζόταν να κάνει το ίδιο και στο νεκροταφείο.
Κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και παράλληλα ενημερώθηκε η Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, η οποία με την σειρά της ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές,. οι οποίες αμέσως βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χωριό και τον συνέλαβαν. Κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση και αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.
Επικαλείται ότι έγινε Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης των Παλαιοημερολογιτών
Πριν από λίγο καιρό ο καθαιρεθείς πρώην αρχιμανδρίτης και κληρικός, ξεκίνησε προσπάθειες μαζί με κάποιους που τον ακολουθούν για την δημιουργία Παλαιοημερολογίτικης, σχισματικής Μητρόπολης Θράκης. Μάλιστα πλέον παρουσιάζεται ως… Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Ιωάννης και με αυτό τον τίτλο εμφανίστηκε φορώντας τα άμφια για να τελέσει τη νεκρώσιμο ακολουθία.
Ιδού και κάποια έγγραφα που αποδεικνύουν τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς του.
Για να προφυλαχθούν οι πιστοί και να μην παρασύρει καλόπιστους
και η απόφαση της Ιεράς Συνόδου με την καθαίρεση του

Κι επειδή παρά την καθαίρεση του, τα συνεχή μπλεξίματα με το νόμο και την δικαιοσύνη και τις καταδίκες, προσπαθεί να παρασύρει διάφορους ευκολόπιστους, αλλά ακόμα και καλόπιστους, επικαλούμενος τίτλους και ιδιότητες που δεν έχουν το παραμικρό αντίκρυσμα ή καμιά θεσμική αξία, να θυμίσουμε την  απόφαση της Ιεράς Συνόδου, η οποία καθαίρεσε τον πρώην αρχιμανδρίτη και κληρικό της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης Ιωάννη Καρασακαλίδη.

https://www.evros-news.gr/2019/12/11/κρατείται-στο-αυτόφωρο-ο-καθαιρεθείς/
https://scripta—manent.blogspot.com/2019/12/blog-post_23.html?m=1

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…