ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δαμασκός: Συγκλονιστική η περιφορά του Επιταφίου από τους Ελληνορθόδοξους!

ΔΙΕΘΝΗ. - 15 Απρ 2023 - 6:20
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Τους πραγματικούς ήρωες που το ελληνόφωνο κράτος πρόδωσε!

Η σημερινή παρέλαση της Μεγάλης Παρασκευής στη Δαμασκό έχει χιλιάδες παρευρισκόμενους. Η παράσταση των Ελλήνων Ορθοδόξων Προσκόπων της Αντιοχείας αντικατοπτρίζει την επισημότητα της ημέρας. Οι δρόμοι της Δαμασκού είναι βυθισμένοι στη θλίψη καθώς όλοι συγκεντρώνονται για να θυμηθούν τη θυσία του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Μόνο θαυμασμός και δέος για τους ήρωες που κράτησαν Θερμοπύλες απέναντι στην τουρκική επίθεση που στράφηκε και κατά τον ελληνορθόδοξων της Συρίας με θηριωδίες και μεγάλες απώλειες. Και όμως κράτησαν την κληρονομιά μας, απέναντι στους τούρκους εισβολής και στα τέρατα του ισλαμικού κράτους.

Φυσικά, το ελληνόφωνο κράτος όχι μόνο δεν ενίσχυσε τους αδελφούς μας στην Συρία, αλλά έκανε τα πάντα για να βοηθήσει στην εξάλειψη τους. Μία ντροπή που θα στιγματίσει το ελληνικό κράτος στους αιώνες.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από την Δαμασκό:

newsbreak.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr