ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δείτε τους να ξεμπροστιάζονται!!! Νέο αφήγημα ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ για τον κορωνοϊό! Χρυσάφι το ΒΙΝΤΕΟ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 24 Σεπ 2021 - 20:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Με αφορμή τα αιτήματα για εκταφές τρελαίνουν την Ελλάδα!!!
Βρήκαν καινούριο αφήγημα τώρα, επειδή κόσμος ζητάει να γίνουν εκταφές για να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου των θυμάτων που είχαν καταγραφεί ως «θύματα από κορωνοϊό»!

Ενώ ακούμε, εδώ και ενάμισι χρόνο «τόσα είναι τα θύματα από COVID», τώρα, επειδή υπάρχουν μαζικά αιτήματα για εκταφές, λένε πως δεν υπάρχει θάνατος από COVID, όπως δεν υπάρχει θάνατος από γρίπη, επειδή ο κορωνοϊός προκαλεί την αιτία θανάτου αλλά δεν είναι αυτός η αιτία θανάτου, άρα η ασθένεια είναι η αιτία αλλά ο κόβιντ την προκάλεσεαλλά δεν είναι ο κόβιντ η αιτία!!!

Απόλυτη παράνοια!

Τότε γιατί οι επιστήμονες όπως ο Τσιόδρας έβγαιναν και έλεγαν πως καταγράφαμε τα θύματα «από κορωνοϊό», μαζί με τα θύματα «με κορωνοϊό» και ΟΛΟ αυτό το παρουσίαζαν ως θανάτους «ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΌ»;;; Και μόνο για αυτό δεν δικαιολογούνται οι ανησυχίες συγγενών των θυμάτων που ζητούν εκταφή;;;

Γιατί είχαν βγει και είχαν πει το ίδιο και οι Αμερικανοί αξιωματούχοι Υγείας;;;

Δείτε στο βίντεο τον δημοσιογράφο να επικαλείται το καινούριο αφήγημα, μαζί με τις περσινές δηλώσεις Τσιόδρα!

Εδώ τι είχε δηλώσει τον Απρίλιο του 2020, η Ngozi Ogbunamiri Ezike, παθολόγος και παιδίατρος, είναι διευθυντής του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Ιλινόις των ΗΠΑ.

Εδώ ολόκληρη η παρέμβαση για το νέο αφήγημα! Τώρα λένε πως αρχικά καταγράφουν ως αιτία θανάτου τον κορωνοϊό αλλά ως τελική αιτία την ασθένεια που εκείνος φέρεται να προκάλεσε! Αυτά πριν γιατί δεν τα έλεγαν;;;

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…