ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δελτίο τύπου του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος “ΝΙΚΗ”(Η ΝΙΚΗ με τον Δημήτρη Νατσιό, έτοιμη για την εκλογική αναμέτρηση)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 3 Μάι 2023 - 18:57
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Δελτίο Τύπου

Θεσσαλονίκη, 3.5.2023

Η ΝΙΚΗ με τον Δημήτρη Νατσιό, έτοιμη για την εκλογική αναμέτρηση

Η συμμετοχή της ΝΙΚΗΣ στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου είναι γεγονός, μετά την έγκριση των συνδυασμών της από τον Άρειο Πάγο.

 

Με πλήρη πανελλαδική εκπροσώπηση σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, όπως και με συνδυασμό Επικρατείας, διακόσιοι εξήντα (260) υποψήφιοι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ διεκδικούν την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Η αναλυτική λίστα των υποψηφίων έχει αναρτηθεί στο nikh.gr/ekloges-2023.

Με ιδιαίτερο σεβασμό στον απόδημο Ελληνισμό, το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ προσμετρά δέκα (10) από τους 15 υποψηφίους να διαμένουν στο εξωτερικό, ενώ επικεφαλής του Επικρατείας είναι ο υπερπολύτεκνος αυτοδημιούργητος Γεώργιος Μπαϊραμίδης, σύμβολο της προσήλωσης της ΝΙΚΗΣ στην αξία της Οικογένειας και στην πολιτική προτεραιότητα για το δημογραφικό. Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ αποτελεί μια ηχηρή αποδοκιμασία για τις ελληνικές κυβερνήσεις που συστηματικά υποσκάπτουν την ελληνική οικογένεια και τεκνοποιΐα, αλλά και φιμώνουν από την εκλογική διαδικασία τη συντριπτική πλειοψηφία των αδελφών μας Ελλήνων της ομογένειας.

Η ΝΙΚΗ συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό Λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης. Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμηοσύνης, χωρίς «δεξιές» κι «αριστερές» παρωπίδες ή γενικόλογους «πατριωτισμούς» αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες.

Αντικειμενικός σκοπός της ΝΙΚΗΣ είναι η κατάργηση της κομματοκρατίας που δυναστεύει τον ελληνικό λαό εδώ και δεκαετίες. Η ΝΙΚΗ αποκλείει, υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις, τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα που κατέστρεψαν την πατρίδα ψηφίζοντας εθνοκτόνους νόμους, σιωπώντας απέναντι σε εθνοκτόνες πολιτικές ή καπηλευόμενα τα πατριωτικά αισθήματα του ελληνικού λαού.

Η ΝΙΚΗ ιδρύθηκε το 2019 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και πρόεδρο τον αγωνιστή δάσκαλο Δημήτρη Νατσιό. Έκτοτε ανέπτυξε πολιτικές θέσεις που δίνουν ελπίδα στον απογοητευμένο Έλληνα, και εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα με προσεκτικά βήματα προκειμένου να συμμετάσχει με σοβαρότητα και αξιοπιστία στις εθνικές εκλογές. Απέφυγε να υιοθετήσει ταυτότητα, εθνικά σύμβολα ή συμπεριφορές που θα καθιστούσαν έκνομη την συμμετοχή της στις εκλογές. Απέφυγε επίσης ακροβασίες συνεργασίας με πατριωτικές πολιτικές «συνιστώσες», οι οποίες θα περιελάμβαναν πολιτικές που δεν πληρούν βασικά κριτήρια των αξιών της ΝΙΚΗΣ. Πορεύεται χωρίς αντιδικίες ή φημολογίες, εστιάζοντας στη μετάδοση των θέσεων της και στη συστράτευση προσώπων από τον καλοπροαίρετο και υγιώς σκεπτόμενο ελληνικό λαό, τη «μαγιά» του Μακρυγιάννη, με στόχο τη ΝΙΚΗ του Ελληνισμού και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Γραφείο Τύπου

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ»

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε  απευθυνθείτε στο Press@NIKH.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr