ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δελτίο Τύπου Το κόμμα ΕΜΠΡΟΣ συμμετέχει στη Συμμαχία Ανατροπής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 13 Απρ 2023 - 8:06
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Το κόμμα ΕΜΠΡΟΣ συμμετέχει ισότιμα στη Συμμαχία Ανατροπής, όπου συμμετέχουν ήδη το ΕΠΑΜ, το ΚΕΛΔΑ, το Κίνημα Δικαιοσύνης (Ι. Σακκάς), το Μαζί για μια Ελεύθερη Ελλάδα, το ΔΗΚΚΙ, η Ασπίδα Πολιτών-Άμεση Δημοκρατία, η Ελληνορωσική Συμμαχία, μαζί με ένα πλήθος ακόμη κινήματα και προσωπικότητες.

Ο Δημήτρης Καζάκης ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Συμμαχίας Ανατροπής, ορίζει τον Πρόεδρο του κόμματος ΕΜΠΡΟΣ, Γιώργο Χρήστου, ως αναπληρωτή του. Επίσης ο Παύλος Χρήστου, πτέραρχος ε. α. και Γενικός Γραμματέας του Ελληνορωσικού Συνδέσμου, τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της Συμμαχίας Ανατροπής.

Η συμμετοχή του ΕΜΠΡΟΣ έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη διεύρυνσης της Συμμαχίας προς όλες τις δημοκρατικές – πατριωτικές δυνάμεις. Ειδικά μπροστά σε μια εκλογική αναμέτρηση, που ίσως αποδειχθεί η κρισιμότερη της μεταπολίτευσης για το παρόν και το μέλλον της πατρίδας.

Αθήνα, 12 Απριλίου 2023
Το Γραφείο Τύπου της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr