ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ “ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 12 Ιούν 2021 - 20:27
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Φίλες και φίλοι, η απώλεια του ιδρυτή της “Εθνεγερσίας” στρατηγού Γεωργίου  Αϋφαντή ήταν μεν οδυνηρή δεν πτόησε όμως το αγωνιστικό μας φρόνημα για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Μπορεί ο αείμνηστος στρατηγός να έφυγε από κοντά μας για να συναντήσει την εθνομάρτυρα μητέρα του, όμως σε εμάς τους φίλους και συνεργάτες του άφησε την παρακαταθήκη του να αγωνιστούμε μέχρι τελικής νίκης, έως ότου να γκρεμίσουμε το ψευτορωμαίϊκο και να αναγεννήσουμε την Ελλάδα.

αείμνηστος Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, δημιούργησε τον πολιτικό φορέα της ¨ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ¨, για να συμβάλλει στην εξέγερση όλου του Έθνους των Ελλήνων για να ολοκληρώσει την Εθνεγερσία του 1821, την οποία διέκοψαν οι εχθροί του Ελληνισμού την 27η Σεπτεμβρίου του 1831 με την δολοφονία του Εθνικού μας Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια και είναι δική μας ευθύνη η συνέχεια και η ολοκλήρωσή του έργου του.

Στρατευτείτε μαζί μας στον αγώνα που κάνουμε, ο οποίος συνεχίζεται με μεγαλύτερη ορμή, δύναμη και αποφασιστικότητα για την τελική νίκη. Όλοι μαζί ενωμένοι θα νικήσουμεΕκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δ. ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Η. ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ                    

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr