ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δεν είναι ούτε πρόσφυγες ούτε μετανάστες. Είναι Μουσουλμάνοι έποικοι.

ΕΘΝΙΚΑ. - 9 Νοέ 2019 - 8:28
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Οι Μουσουλμάνοι που εισέρχονται μαζικά στην Ελλάδα σαν να πηγαίνουν εκδρομή, αιτούν όλοι τους προσφυγικό άσυλο. Σχεδόν στο σύνολό τους προέρχονται από χώρες που δεν βρίσκονται σε πολεμική ή εμφύλια σύγκρουση και είναι αυτονόητο ότι δεν δικαιούνται άσυλο. Παρ’ όλα αυτά, κυβέρνηση, αντιπολίτευση και όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τους χαρακτηρίζουν με όρους όπως “πρόσφυγες” ή “μετανάστες που αιτούνται άσυλο”.

Όμως, οι απρόκλητοι εισβολείς, δεν είναι ούτε πρόσφυγες ούτε μετανάστες. Είναι Μουσουλμάνοι έποικοι. Αυτό πρέπει να γίνει βαθύτερα κατανοητό και να αναπαράγεται από όλους τους πατριώτες και κανονικούς ανθρώπους που θέλουν την Ελλάδα να παραμείνει ελληνική και να ανήκει στους Έλληνες.

Και παράλληλα να γίνει αντιληπτό ότι, μεθοδεύεται συστηματικά από την εθνομηδενιστική αριστερά και τη νεοταξίτικη δεξιά, ο εποικισμός της χώρας μας από Μουσουλμάνους, με προοπτική την Ισλαμοποίησή της στο ορατό μέλλον. Όσοι δεν το βλέπουν έχουν ελλειπή γνώση του θέματος ή εθνομηδενιστικές ή νεοταξίτικές απόψεις ή δικούς τους λόγους για να μην το βλέπουν.

odosdrachmis.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…