ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Δεν θα έμενα έγκυος από ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ άνδρα»! Παθολογοανατόμος ξεσπά, vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 26 Φεβ 2023 - 13:17

Το ΕΛ παραθέτει αυτούσιους τους ισχυρισμούς του επιστήμονα, χωρίς να λαμβάνει θέση.

Τον κώδωνα του κινδύνου προς τις γυναίκες που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία και σχεδιάζουν να μείνουν έγκυες από έναν εμβολιασμένο άνδρα κρούει ο παθολογοανατόμος, Arne Burkhardt.

Παρουσιάζοντας στο κοινό διάφορες διαφάνειες και αποσπώντας το χειροκρότημά του σημείωσε τα εξής:

«Αυτή η εργασία δείχνει ότι πράγματι μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η πρωτεΐνη-ακίδα παράγεται στον δελτοειδή μυ όπου χορηγείται η ένεση. Αλλά μπορούμε αυτό να το καταδείξουμε σε όλα σχεδόν τα όργανα. Και εδώ βλέπετε μία περίπτωση όπου δείχνουμε τους όρχεις.

Και μπορείτε να δείτε ότι σε αυτόν τον 28χρονο άνδρα, ο οποίος απέκτησε έναν υγιή γιο και ο οποίος πέθανε 140 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του, η πρωτεΐνη-ακίδα εκφράζεται ισχυρά στο σπερματογόνο όργανο στους όρχεις. Και μπορείτε να δείτε ότι δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου σπερματοκύτταρα, αλλά και την ισχυρή έκφραση της πρωτεΐνη-ακίδας στον σπερματογόνο ιστό.

Έτσι, αν επιτρέπεται να κάνω ένα προσωπικό σχόλιο, εάν ήμουν γυναίκα στην αναπαραγωγική ηλικία δεν θα σχεδίαζα να μείνω έγκυος από εμβολιασμένο άνδρα»:

(φωτο:freepik)

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr