ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Μητσοτάκης και ΕΜΒΟΛΙΑ – Βίντεο υπενθύμισης εν όψει εκλογών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 21 Φεβ 2023 - 19:21

Κορωνοχούντα με το σιγοντάρισμα σύσσωμης της αντιπολίτευσης φυσικά!

Με τις εκλογές, που όλα δείχνουν ότι θα είναι διπλές, να πλησιάζουν, οι πολιτικοί-μαριονέτες έχουν μία τάση να ποντάρουν συνεχώς στην μνήμη-χρυσόψαρου του μέσου Έλληνα.

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο σε διάρκεια και ένταση γεγονός που συνέβη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη ήταν η πανδημία.

Επί 2μιση χρόνια η Ελλάδα βίωσε πρωτοφανή περιοριστικά μέτρα, συγκρινόμενη σε πολλές περιπτώσεις με χώρες όπως η Κίνα.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι υποχρεωτικότητες των εμβολιασμών που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την ΣΙΩΠΗΛΗ αποδοχή από τα κοινοβουλευτικά κόμματα και όχι μόνο.

Έχουμε και λέμε:

  • Χιλιάδες υγειονομικοί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα πετάχτηκαν στον δρόμο για 15 μήνες
  • Σε όλους τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών επιβλήθηκε μηνιαίο πρόστιμο 100 ευρώ
  • Οι ανεμβολίαστοι (και άρα ανυπάκουοι) εργαζόμενοι σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα υποχρεώνονται μέχρι και σήμερα σε ανούσια τεστ που επιβαρύνουν τη δική τους τσέπη

Δείτε τώρα και την τεράστια αντίφαση στα λόγια του Μητσοτάκη, όταν μέχρι πριν λίγα χρόνια μιλούσε για “αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην επιλογή”:


(φωτο:intime)

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr