ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ! Το Χονγκ Κονγκ ξύπνησε – Επανάσταση κατά της Τεχνητής Νοημοσύνης (Βίντεο)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 25 Αυγ 2019 - 23:00
Loading...

Το τελευταίο διάστημα το Χονγκ Κονγκ πρωταγωνιστεί!
Ανάστατοι οι κάτοικοι του Χονγκ Κονγκ βγαίνουν στους δρόμους συνεχώς. Δεν κλείνουν μάτι και δεν σταματούν όταν βλέπουν τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Μας είπαν ότι η αιτία της επανάστασης, είναι η συμφωνία της κυβέρνησης του ανεξάρτητου Χονγκ Κονγκ με την κινεζική, για την έκδοση υπόπτων. Αυτή είναι η φανερή αιτία.

Πάμε τώρα να αναλύσουμε κάτι που σοκάρει τους πάντες:

Οι πολίτες δεν ξεσηκώθηκαν απλά για ένα νόμο. Ζητούν την ελευθερία τους από την Τεχνητή Νοημοσύνη που διοικεί πλέον την Κίνα. Όπως σας ενημερώσαμε στο el, ο ασιατικός γίγαντας έχει εγκαταστήσει εκατομμύρια κάμερες που παίρνουν τα βιομετρικά στοιχεία, αλλά και ένα εξελιγμένο σύστημα Κοινωνικής Καταξίωσης, το οποίο βαθμολογεί τις κοινωνικές επιδόσεις των πολιτών και τους κατατάσσει σε κατηγορίες. Όποιος έχει καλή βαθμολογία, μπορεί να ζει σε καλό σπίτι ενώ όποιος δεν έχει καλή, τον αφήνουν στο έλεος του θεού και εκτός της κοινωνίας.

Στο Χονγκ Κονγκ λοιπόν, ξεκίνησε η επανάσταση κατά της Τεχνητής Νοημοσύνης, που καταπατά την ελευθερία των ανθρώπων. Οι άνθρωποι εκεί ξύπνησαν, οι άνθρωποι εδώ, κοιμούνται ή ακόμα χειρότερα, ζητάνε την καταπάτηση της ελευθερίας τους. Για αυτό πολιτικοί ξεκάθαρα γραφειοκράτες προωθήθηκαν από το σύστημα. Τώρα που ο κόσμος είδε και έμαθε ότι οι πολιτικοί είναι ανάξιοι και γραφειοκράτες, θα ζητήσουν να τους διοικήσει μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, η οποία στην πραγματικότητα θα είναι εξαρτημένη από τον Παγκόσμιο Ηγέτη.

Photo:pexels

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter