ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Δεν συντρέχουν πλέον λόγοι»

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. - 14 Δεκ 2018 - 11:08
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αποφυλακίζεται ο Ριχάρδος. Του επιβλήθηκε εγγύηση 200.000 ευρώ. Μαζί του αποφυλακίζονται και άλλοι επτά. Είχαν προφυλακιστεί για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.
Η αποφυλάκιση του Ριχάρδου είναι πλέον γεγονός, οπως και των άλλων 7 κατηγορούμενων που είχαν προφυλακιστεί για την συμμετοχή τους στο αποκαλούμενο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού. Όλοι αφήνονται ελεύθεροι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Οι δικαστές του Συμβουλίου με το πολυσέλιδο βούλευμα τους, κρίνουν ότι δεν γίνονταν «λαθραία εξαγωγή χρυσού» στην Τουρκία από τον γνωστό ενεχυροδανειστή και τους συγκατηγορουμένους του, αλλά εξαγωγή «λαθραίων εμπορευμάτων».

Δεν έχει νόημα τώρα να σχολιάσουμε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου με το οποίοαποφυλακίζεται ο Ριχάρδος και οι άλλοι εφτά συγκατηγορούμενοι του, που όλοι μαζί θησαύριζανεκμεταλλευόμενοι την μιζέρια και δυστυχία των λαϊκών στρωμάτων.
Για την δικαιοσύνη υπάρχει ένα είδος ανθρώπων που τους αξίζει μια ιδιαίτερη “κατανόηση” και τους πέφτει “βαρύ” το να βρεθούν κρατούμενοι σε “σωφρονιστικά ιδρύματα”.
Είναι αυτή η κατηγορία ανθρώπων ‘τύπου” Ριχάρδου.
Άλλωστε οι φυλακές τους προορίζονται για Αγιάννηδες και φτωχές γυναίκες που πλαστογραφούν ένα απολυτήριο δημοτικού για να βρουν δουλειά σαν καθαρίστριες.
ixnos

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…