ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΝΕ ΡΟΥΠΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΙ… ΣΚΟΠΙΑΝΕΛ!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 11 Ιαν 2019 - 18:25
Loading...

Μετά την νέα αναβολή του ραντεβού του με τον Τσίπρα και της… παραίτησής του, ο Πανοκαμμένος συγκάλεσε την κοινοβουλευτική του ομάδα, για να του δώσουν οι ψεκασμένοι εξουσιοδότηση να υποβάλλει αντ’ αυτών τις… παραιτήσεις τους.

Ωστόσο, έπεσε σε τοίχο, καθώς αφενός μεν απουσίαζαν τρείς ψεκασμένοι που κατέχουν κυβερνητικές θέσεις (Κουντουρά, Χρυσοβελόνα και Κουάξ-Κουάξ, εκ των οποίων η μία κάνει την πάπια και οι άλλοι

δύο έχουν δηλώσει πως δεν παραιτούνται ούτε με… σφαίρες!) και αφετέρου, από τους παρισταμένους μόνο ο Κατσίκης και η Κόλλια-Τσαρουχά του έδωσαν εξουσιοδότηση, ενώ οι υπόλοιποι (Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις και οι υφυπουργοί Κόκκαλης και Μαυραγάνης) του δήλωσαν ότι θα συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση σε κάθε περίπτωση… Και τις βουλευτικές-υφυπουργικές καρέκλες τους, ομοίως!

Μάλιστα, σύμφωνα με «διαρροές» στα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι… καρεκλάτοι κατηγόρησαν τον Καμμένο «ότι ευθύνεται γιατί με τους χειρισμούς του οδήγησε το κόμμα σε στρατηγικό αδιέξοδο». Το εστί μεθερμηνευόμενον: «τι το ήθελες που έλεγες και ξανάλεγες πως θα παραιτηθείς, τάχα από… πόνο για την Μακεδονία; Τώρα θα γίνεις… ρόμπα αν δεν το κάνεις, αλλά εμείς τι φταίμε να χάσουμε μαζί σου την κουτάλα;»!

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter