ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δηλαδή ρέ ΕΛΛΗΝΕΣ, ο Πάκης εισπράττει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τον ΒΛΑΔΙΜΗΡΟ ;;;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 7 Μαΐ 2019 - 12:36
Loading...
Μοιάζουν  α π ί σ τ ε υ τ α  όλα αυτά, αλλά οι αριθμοί είναι σαφείς και προέρχονται από απολύτως επίσημες και υπεύθυνες πηγές.
Επί της ουσίας λοιπόν, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πολύ μικρότερες απολαβές απο τους Έλληνες ευρωβουλευτές κάθε (αριστερής και μή) προελεύσεως.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ
Σχετική εικόνα
 
Πρό ημερών, έγινε γνωστό πώς το ετήσιο εισόδημα του θείου Βλαδίμηρου γιά το 2018 ήταν 8.648.353 ρούβλια ήτοι 118.897 ευρώ. Αυτά σημαίνουν ότι ο μηνιαίος του μισθός είναι κάτι λιγώτερο απο 10.000 ευρώ μέ βάση την φορολογική του δήλωση.
 
Η οποία φορολογική του δήλωση αναρτήθηκε στήν επίσημη ιστοσελίδα του Κρεμλίνου. Γιά την ακρίβεια σε ευρώ οι μηνιαίες του απολαβές είναι 9.908, δηλαδή 720.700 ρούβλια.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΡΕΜΛΙΝΟ
 
Τα περιουσιακά του στοιχεία παραμένουν ίδια όπως και τις προηγούμενες χρονιές, που σημαίνει ένα διαμέρισμα 77 τ.μ. (!) μέ χώρο σταθμεύσεως 18 τ.μ.
Ακόμα δηλώνει ένα διαμέρισμα 153,7 τ.μ. μέ χώρο σταθμεύσεως 18 τ.μ., ενώ και τα δύο βρίσκονται στήν Ρωσία.
 
Αποτέλεσμα εικόνας για PUTIN IN HIS OFFICE
 
Ενώ λοιπόν ο Πρόεδρος της ρωσικής Υπερδυνάμεως μισθοδοτείται με λιγώτερα απο 10.000 ευρώ μηνιαίως, ο δικός μας πρόεδρος πρέπει να εισπράττει περίπου 20.000 ευρώ τον μήνα (!) απο ένα εντελώς ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ελληνικό κράτος, χωρίς να συνυπολογίσουμε ασφαλώς τις χορηγίες και άλλα τινα…
 
Σχετική εικόνα
 
Άν βάλλουμε τώρα και τις καταθέσεις αλλά και τήν ακίνητη περιουσία του κυρίου Πάκη «μας», πρέπει κατά τα δημοσιογραφικά στοιχεία να είναι τουλάχιστον τριπλάσιες απο τις αντίστοιχες του Ρώσου προέδρου!
 
«IΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»

odysseiatv

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter