ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Γιατί οι ηλιακές εκλάμψεις «μπλοκάρουν» τις προφητείες;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 9 Μαρ 2019 - 19:31
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Για περίπου 40 χρόνια η CIA είχε δημιουργήσει ειδικό πρόγραμμα μέντιουμ-ψυχικών πρακτόρων έτσι ώστε να μπορέσει ν’αντιμετωπίσει τα αντίστοιχα σοβιετικά και κινεζικά προγράμματα. Ήθελε όμως να εξετάσει το πως και υπό ποιές προϋποθέσεις μπορούν να μειωθούν οι υπερφυσικές δυνάμεις αυτών των ψυχικών πρακτόρων. Πιο συγκεκριμένα : ποίες είναι οι κάθε είδους πιθανές παρεμβολές εξωτερικών παραγόντων που μπορούν να «μπλοκάρουν» τα μέντιουμ στο έργο τους ή ακόμα και να το αλλοιώσουν.

Έτσι διεξήγαγε 6 ετή ενδελεχή μελέτη για να διαπιστώσει εάν οι ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις θα

μπορούσαν να ενισχύσουν ή και να μειώσουν τις ψυχικές δυνάμεις των πρακτόρων. Η CIA δοκίμασε σχεδόν τα πάντα,από τη μέτρηση των αλλάγων στα αστέρια μέχρι του να βάλει τους ψυχικούς δίπλα σε φούρνο μικροκυμάτων. Βρήκαν όμως τα μεγαλύτερα αποτελέσματα στις ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΛΑΜΨΕΙΣ.

Ηλιακές εκλάμψεις και ο 11 ετής κύκλος του Ήλιου

Ηλιακή έκλαμψη που καταγράφηκε το 2013 από το κέντρο διαστημικών πτήσεων Goddard της NASA.

Οι ηλιακές εκλάμψεις είναι εκρήξεις που παρατηρούνται όταν η έντονη δραστηριότητα στα μαγνητικά πεδία του Ήλιου διαταράσσει την ισορροπία στα μαγνητικά του πεδία με έκλυση τεράστιας ενέργειας που συνοδεύεται με μια λάμψη. αριθμός των κηλίδων στην επιφάνεια αυξάνεται γρήγορα και μετά μειώνεται με βραδύτερο ρυθμό κάθε περίπου 11 χρόνια.

Αναπαράσταση του 11 ετή ηλιακού κύκλου.

Αυτή η περιοδικότητα, την οποία ακολουθεί η γενικότερη ηλιακή δραστηριότητα, αποκαλείται «ενδεκαετής ηλιακός κύκλος» ή «ενδεκαετής κύκλος της ηλιακής δραστηριότητας». Οι κηλίδες είναι σπάνιες όταν ο ‘Ήλιος βρίσκεται στο ελάχιστό του. Τότε συμβαίνουν πολύ λίγες ηλιακές εκλάμψεις. Όταν όμως ο ‘Ήλιος φτάνει προς το μέγιστό του, οι εκλάμψεις όλο και αυξάνονται μαζί με τις κηλίδες.

Διάφορες ηλιακές εκλάμψεις.

Αποτελέσματα της έρευνας

Υπήρξε μια άμεση, σημαντική συσχέτιση στα ποσοστά επιτυχίας των ψυχικών πειραμάτων της CIA και της δραστηριότητας του Ήλιου. Οι ηλιακές κηλίδες αποδείχτηκαν ότι έχουν ένα μικρό, δύσκολο να προβλεφθεί αποτέλεσμα. Υπήρχε όμως ένα μεγαλύτερο, με τις ηλιακές εκλάμψεις.

Την ημέρα που σημειώθηκε ηλιακή έκλαμψη οι ψυχικοί πράκτορες είχαν τη χειρότερη επίδοση κάνοντας τόνους αδέξιων λαθών με ανακριβείς προβλέψεις . ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!

24 ώρες μετά το τέλος της ηλιακής έκλαμψης οι πράκτορες ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ λες και οι «μηχανές» τους πήραν πάλι εμπρός.Άλλωστε ο Ήλιος είναι κινητήρας του συστήματος στο οποίο ανήκουμε,γιατί όχι και των ψυχικών δυνάμεων.

Στη παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση μπορείτε να διαβάσετε τα πορίσματα της έρευνας στην επίσημη ιστοσελίδα της CIA (στα αγγλικά)

https://www.cia.gov/library/readingroom/docs/CIA-RDP96-00788R001800270001-4.pdf

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…