ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Γιατί οι πρωθυπουργοί μας έχουν ονόματα που αρχίζουν από τα γράμματα (Α) ή (Κ) ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 29 Μαΐ 2019 - 19:40
Loading...

Τώρα που ολοκληρώθηκαν οι ευρωεκλογές και πλησιάζουν οι εθνικές που κατα πάσα πιθανότητα θα εκλέξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη,ως τον επόμενο Έλληνα πρωθυπουργό είναι η κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσω δημόσια μερικά απ΄τα χαρακτηριστικά του ΜΑΤΡΙΞ μέσα στο οποίο ζούμε όλοι μας. Θεοί-δαίμονες-άγγελοι-άνθρωποι-ζώα-βουνά-ποταμοί σε γενικές γραμμές ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ

Έχω ξαναγράψει στο φιλόξενο triklopodia.gr σχετικά με την σημασία και την ισχύ των όνομάτων στο σχετικό άρθρο: «Δημήτρης Αλεξόπουλος : Γιατί όποιος έχει επίθετο «ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ» πεθαίνει άσχημα; τι σχέση έχει το Μάτριξ με τους αγγέλους ;»
Δεν είναι επομένως σκόπιμο να επεκταθώ περισσότερο σχετικά με τη γενική λειτουργία του Μάτριξ.

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Σε ποσοστό άνω του 90% όλοι σχεδόν -πλήν του Γιώργου Παπανδρέου- οι εκλεγμένοι πρωθυπουργοί της Ελλάδος τη περίοδο της μεταπολίτευσης έχουν μικρά ονόματα που αρχίζουν από τα γράμματα (Α)και(Κ).

Αν αριθμήσουμε τη σειρά της αλφαβήτου,τότε το γράμμα (Α) είναι ο αριθμός 1 και το (Κ) είναι το δέκατο/αριθμός 10 το οποίο είναι επίσης 1 αφού διαγράφουμε το 0 και αυτό που μένει είναι το 1.

Ο αριθμός 1 είναι ο ΠΥΡΗΝΑΣ,Ο ΗΛΙΟΣ,ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,Ο ΑΡΧΗΓΟΣ,Ο ΗΓΕΤΗΣ και υπό τον «έλεγχο» του υπάγονται οι ισχυρότεροι πολιτικοί ηγέτες ανεξαρτήτως πολιτικού συστήματος διακυβέρνησης.Μιλάμε πάντα για πολίτικούς ηγέτες,οι άλλοι κλάδοι της ζωής υπάγονται σε άλλους αριθμούς.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΝΑ ΓΡΑΜΜΑ

Γράμμα (Α):Ανδρέας Παπανδρέου,Αντώνης Σαμαράς,Αλέξης Τσίπρας
Γράμμα (Κ):Κωνσταντίνος Καραμανλής,Κωνσταντίνος Μητσοτάκης,Κώστας Σημίτης,Κώστας Καραμανλής,Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Εκτός απ΄τον Αλέξη Τσίπρα που είναι ο ντεφάκτο νέος ηγέτης της κεντροαριστεράς.Η δεξιά και η κεντροδεξιά μπορεί να αναμένει τους: ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΝΕΩΤΕΡΟ ως μελλοντικους ηγέτες. Με μεγάλη επιφύλαξη επίσης ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ πιθανόν να παίξει κάποιο ρόλο στη περιοχή του κέντρου.

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter