ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Η πτώση του Τσίπρα σε κινούμενο σχέδιο του 2012 ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 7 Ιαν 2019 - 18:54
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στίς 24 Ιουνίου του 2012 κυκλοφόρησε ένα πολύ περίεργο φιλμ μικρού μήκους animation βίντεο από την καναδική εταιρία HELIOFANT με την ονομασία I pet goat II γεμάτο με μυστικιστικά σύμβολα και αναφορές στην κρυφή ελίτ και τα σχέδια της να φέρει την εποχή του Αντιχρίστου.

Αν και διαρκεί μόνο επτάμιση λεπτά περίπου συμπυκνώνει τον βασικό κορμό εξέλιξης του σεναρίου που θέλει μία νέα «πύρινη» διάνοια φώτισης να ενσαρκώνεται στο πρόσωπο ενός νέου λαμπερού Χριστού

(Εωσφόρος;) αλλά σε περίεργη κατάσταση διαλογισμού και αφασίας μέχρι τη τελική αφύπνιση του ύστερα όμως απο μία ακολουθία φριχτών γεγονότων που περιλαμβάνει φυσικές και πολεμικές καταστροφές.

Ο αφυπνισμένος Αντίχριστος

 

Γενοκτονίες,πραξικοπήματα,πανδημίες και ανατροπές κυβερνήσεων και ιδεολογιών.

Εν μέσω όλων αυτών στο 3:29 λεπτό του βίντεο εμφανίζεται μία φιγούρα που μοιάζει πολύ στον Αλέξη Τσίπρα να κρατά ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ως ταυτοποίηση της αριστερής του κουλτούρας και να βυθίζεται μέσα στην αγωνία και τον τρόμο σε έναν ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΟΥΡΚΟ με τοξικό υλικό.

Εκπληκτική ομοιότητα με τον πρωθυπουργό

Λίγο πρίν δούμε τη κατάληξη,το αμέσως επόμενο πλάνο δείχνει την κατάπνιξη μίας εξέγερσης στην Κίνα και την απογοήτευση των εξεγερμένων που είχαν άλλα όνειρα.

Ο κρυφός συμβολισμός : λίγο πρίν ξεκινήσει η βύθιση στον βούρκο ένα λουλούδι ΛΩΤΟΥ πέφτει στο ρυάκι του πράσινου τοξικού υλικού σαν ένα είδος ΒΑΠΤΙΣΗΣ του ήρωα.

Επειδή η όλη ιστορία έχει αναφορές στην αρχαία αιγυπτιακή ΗΛΙΑΚΗ θρησκεία να πούμε ότι Ο πνευματικός συμβολισμός του λωτού είχε έντονο νόημα στους αρχαίους Αιγυπτίους. Υπάρχουν αμέτρητα ιερογλυφικά που απεικονίζουν το λουλούδι του λωτού, και όπως και με πολλούς άλλους πολιτισμούς, είναι σύμβολο της αναγέννησης. Επειδή το λουλούδι του λωτού κλείνει τα πέταλά του τη νύχτα και αναδύεται πίσω στα σκοτεινά νερά από τα οποία ήρθε, έπειτα ανυψώνεται και πάλι έξω από το νερό την αυγή για να ανθίσει, οι πνευματικές παραδόσεις των Αιγυπτίων κρατούν τον λωτό να εκπροσωπεί τον ήλιο.

Αυτό κινείται ακόμη βαθύτερα στον συμβολισμό για να αναπαραστήσει τη δημιουργία και την ιδέα της αναγέννησης. Σύμφωνα με τους αρχαίους Αιγυπτίους, ήταν ο λωτός που γέννησε τον ήλιο.
Επιπροσθέτως ας παρατηρήσουμε και την ονομασία της εταιρίας παραγωγής: HELIOFANT στα ελληνικά ΗΛΙΟΦΑΝΤΗΣ δηλαδή, ιερέας των μυστηρίων του ΗΛΙΟΥ ή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

ΗΛΙΟΦΑΝΤΗΣ : ο ιερέας των ηλιακών μυστηρίων

Έτσι μπορούμε να υποθέσουμε ότι η άνοδος και η πτώση της αριστεράς στην Ελλάδα έπαιξε και παίζει κάποιον ρόλο στο κρυφό σενάριο του ερχομού του «εκλεκτού» πεφωτισμένου.

Η πορεία προς το φώς ολοκληρώνεται με την αφύπνιση του «εκλεκτού»

ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥ όπως μας λέει και ο τίτλος του βίντεο GOAT = ΤΡΑΓΟΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…