ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Μεγάλος οδηγός καταστροφής κράτους της CIA : εφαρμόζεται στην Ελλάδα; μέρος Β’

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 11 Μαρ 2019 - 19:33
Loading...

Συνεχίζουμε σήμερα τη παράθεση του οδηγού της CIA σε συνέχεια του χθεσινού μου άρθρου : Δημήτρης Αλεξόπουλος : Μεγάλος οδηγός καταστροφής κράτους της CIA : εφαρμόζεται στην Ελλάδα; μέρος Α’

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Συμπεριφορά υπαλλήλων

1) Εργαστείτε με αργό ρυθμό. Ακόμα και αν η δουλειά είναι απλή και μπορει να γίνει σε λίγο χρόνο εσείς καθυστερήστε.

2) Αν είστε εργάτες και τεχνίτες σκεφτείτε τρόπους επιμήκυνσης των βημάτων-κινήσεων που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της εργασίας σας πχ. χρησιμοποιήστε εργαλεία μικρότερου μεγέθους,προτιμήστε ελαφρύ σφυρί απο βαρύ,βάλτε λιγότερη σωματική δύναμη και ζητήστε επιπλέον βοηθούς ισχυριζόμενοι ότι δεν έχετε το απαιτούμενο προσωπικό κτλ.

3) Προσθέστε όσες περισσότερες διακοπές και διαλείμματα στο έργο σας προφασιζόμενοι ανεπάρκεια εργαλείων,υλικών, πόρων,βοηθών.

4) Όταν χρειαστεί να κάνετε μετρήσεις κάντε τες και δύο και τρείς φορές. Η ενδιάμεση μέτρηση πρέπει να είναι λανθασμένη σκόπιμα για να δημιουργήσει σύγχυση. Ζητήστε και σε δεύτερο κλιμάκιο να επαναλάβει τη μέτρηση. Αν υπάρχει διαφωνία παγώστε την εργασία και ζητήστε αξιολόγηση απο ανώτερο κλιμάκιο ισχυριζόμενοι ότι δεν μπορείτε να πάρετε την ευθύνη για τη τελική μέτρηση.

5) Δεν καταλαβαίνετε ποτέ οδηγίες σε ξένη γλώσσα ακόμα και αν έχετε δηλώσει γνώση της, ισχυριστείτε ότι οι οδηγίες είναι δυσκολονόητες. Ζητήστε μεταφραστή ή αρτιότερη επεξήγηση των οδηγιών από ανώτερα κλιμάκια.

6) Κάντε δουλειά κακής ποιότητας και ρίχτε το φταίξιμο σε ανεπαρκή εργαλεία,κακή ποιότητα υλικών,κακοφτιαγμένα αντίγραφα. Διαμαρτυρηθείτε έντονα ότι όλα αυτά σας εμποδίζουν απ’το να κάνετε σωστά την εργασία σας. ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ.

7) Ποτέ μην περνάτε σωστά τις γνώσεις σας σε νέους υπαλλήλους. Θα δημιουργήσετε ένα δίκτυο άχρηστων που θα εξαρτάται απο εσάς για την ολοκλήρωση της δουλειάς και εσείς θα είστε άφαντοι,«ασθενείς» ή συνδικαλιστές.

8) Αν είναι δυνατό σχηματίστε συνδικαλιστική ομάδα ή κάποιου είδους εργατική όμαδα πίεσης. Μπείτε ενδιάμεσα στην διοίκηση και τους εργαζομένους. Παίξτε το παιχνίδι «καλός-κακός μπάτσος». Σκοπός σας είναι η καταστροφή όλου του οικοδομήματος.

9) Ανακατέψτε καλά με κακά υλικά.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΥΣΗΣ

1) Δίνετε μακροσκελείς και ακατανόητες απαντήσεις σε ερωτήματα υφισταμένων σας. Κάντε τους να φοβούνται να πράξουν αυτά που μόλις τους είπατε και οδηγήστε τους σε ένα ατελείωτο γαϊτανάκι γυρολόγων ενοχλητικών που απευθύνουν συνεχώς ερωτήσεις στους γύρω τους βραχυκυκλώνοντας όλο το σύστημα.

2) «Φορτώστε» με φανταστικά οικογενειακά και προσωπικά σας προβλήματα τους συναδέλφους σας. Φέρτε τη μιζέρια και τη κακή διάθεση στον εργασιακό χώρο. Οι γυναίκες κλάψτε όσο το δυνατό συχνότερα. Το περιβάλλον πρέπει να «μαυρίσει».

3) Προβάλλετε την αρχή του ότι: «ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ». Πείστε τους συναδέλφους σας ότι αυτό είναι απαράβατος άγραφος νόμος.

Αυτά ήταν σε γενικές γραμμές τα όσα πρότειναν οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες στους πράκτορες τους οι οποίοι είχαν διεισδύσει στους εχθρικούς κρατικούς μηχανισμούς.

Ο νοών νοείτω.

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter