ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Τιτανικός και Ολυμπιακός : ο πρώτος βυθίστηκε ο δεύτερος επέπλευσε.Το Μάτριξ στη Θάλασσα.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 8 Μαρ 2019 - 19:49
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Η ιστορία του Τιτανικού και της τραγικής μοιράς του είναι λίγο πολύ γνωστή.Αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό όμως είναι ότι ο Τιτανικός είχε ένα αδελφό πλοίο στην ίδια εταιρία με την ονομασία Ολυμπιακός.

Τιτάνες εναντίον Ολυμπίων.

Η ελληνική μυθολογία μας διδάσκει τη σύγκρουση μεταξύ τιτάνων και ολυμπίων που κατέληξε στην νίκη και επικράτηση των δεύτερων με αρχηγό τον Δία.Η επικρατήση ήταν σχεδόν απόλυτη,οι τιτάνες

ρίχτηκαν στα τάρταρα ενώ οι ολύμπιοι βασίλευσαν σε όλη την οικουμένη.

Τιτανικός και Ολυμπιακός : ίδιοι αλλά όχι όμοιοι.

Ύβρις και τιμωρία

Όπως είδαμε στο χθεσινό μου άρθρο: Δημήτρης Αλεξόπουλος : Γιατί όποιος έχει επίθετο “ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ” πεθαίνει άσχημα; τι σχέση έχει το Μάτριξ με τους αγγέλους ; οι ονομασίες που «εγγράφονται» στο Μάτριξ είναι για αποκλειστική χρήση από τους παίκτες και όταν κάποιος άλλος τις οικειοποιείται τότε το Μάτριξ τον διαγράφει απ’ το πρόγραμμα.

Επίσης το παιχνίδι είναι σκληρό και τρομερά ανταγωνίστικο. Εξελίσσεται σε πολλά παράλληλα σύμπαντα και σκόπο έχει το κέρδος «πόντων» και άνοδο του πάικτη σε υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΤΙΤΑΝΩΝ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΒΥΘΙΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ τότε αυτομάτως ενεργοποιήθηκαν οι Ολύμπιοι παίκτες και το βύθισαν.

Μιλάμε φυσικά για κλασσική περίπτωση ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΒΡΕΩΣ.

Ο Ολυμπιακός μακροημέρευσε και υπηρέτησε αργότερα ως πολεμικό σκάφος στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο.

Οι κατασκευαστές και η εταιρία ξεδιάντροπα προκάλεσαν τους θεούς ισχυριζόμενοι ότι είχαν φτιάξει το ισχυρότερο πλοίο στον κόσμο-είδαμε που αυτό κατέληξε!

Προσέξτε τώρα: όταν λέμε Ολύμπιοι πιθανόν να πρόκειται για ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ στο Μάτριξ που έχει συνασπισθεί με σκοπό όπως είπα το κέρδος πόντων.

Ο άτυχος πλοίαρχος και ο προγραμμένος ναυπηγός

Κυβερνήτης του Τιτανικού ήταν ο πλοίαρχος Έντουαρντ Σμιθ που προηγουμένως ήταν κυβερνήτης του Ολυμπιακού. Φεύγοντας απο το προηγούμενο πλοίο του είχε δηλώσει ότι είχε κακό προαίσθημα για το νέο του πόστο.Το Μάτριξ στέλνει συχνά μηνύματα προειδοποίησης αλλά δεν μπορούμε δυστυχώς πάντα να τα λαμβάνουμε στα σοβαρά.

Ο Τιτανικός πήρε μαζί του στον υγρό τάφο του και τον ναυπηγό Τόμας Άντριους που τον σχεδίασε.Πραγματικά,οι Ολύμπιοι έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα για το ποιοί κάνουν κουμάντο στη Γη.Καπετάνιος και Ναυπηγός νεκροί,το μυαλό και ο βραχίονας άψυχοι στον πάτο του ωκεανού.

Οι Ολύμπιοι διέταξαν το φεγγάρι και τον Ήλιο να βυθίσουν τον Τιτανικό;

Τι όπλο άραγε χρησιμοποίησαν οι Ολύμπιοι για να καταστρέψουν το πλοίο;
Δύο αστρονόμοι από το Texas State University έχουν υποθέσει ότι ένα σπάνιο “υπερφεγγάρι” μπορεί να φταίει για την ενεργοποίηση του παγόβουνου σε κίνηση προς τη πορεία του πλοίου. Ένα υπερφεγγάρι συμβαίνει όταν η Σελήνη φτάσει στο πλησιέστερο σημείο της στη Γη ταυτόχρονα με την πανσέληνο.

Δίας εναντίον Κρόνου : οι ολύμπιοι κυριάρχησαν απόλυτα στη Θάλασσα αφού,είχαν τον Ποσειδώνα αλλά και τον μοναδικό απ’τους τιτάνες που συμμάχησε μαζί τους τον ΩΚΕΑΝΟ τον οποίο ο Δίας άφησε ανενόχλητο να κυριαρχεί μαζί με τη γυναίκα του τιτανίδα ΤΗΘΥΣ στο υγρό τους βασίλειο.

Στις 4 Ιανουαρίου 1912, υπήρξε ένα τέτοιο πραγματικά αξιοσημείωτο παράδειγμα υπερφεγγαριού, καθώς η Σελήνη ήρθε πιο κοντά στη Γη από οποιαδήποτε άλλη στιγμή τα τελευταία 1.400 χρόνια. Μάλιστα Αυτό συνέβη μόλις μια μέρα μετά το Περιήλιο της Γης(τη μικρότερη απόσταση που μπορεί να φτάσει η Γη από τον Ήλιο). Σαν να μην ήταν αρκετό αυτό, η Σελήνη και ο Ήλιος ήταν επίσης ευθυγραμμισμένοι, προκαλώντας μια ασυνήθιστα ισχυρή παλίρροια. Αυτά τα εκπληκτικά αστρονομικά γεγονότα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνηση την καταστροφή του Τιτανικού, με μια ακραία παλίρροια, τοποθετώντας ένα μεγάλο αριθμό παγόβουνων στο μονοπάτι της γραμμής του ωκεανού.

Αυτός ήταν ο τρόπος των Ολυμπίων : χρησιμοποίησαν τα φυσικά φαινόμενα ή ΕΠΕΝΕΒΗΣΑΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ στο ίδιο το πλοίο μεταφέροντας το στη κατάλληλη στιγμή όπου και το βύθισαν.

Περίεργα πράγματα ε;

copyright Δημήτρης . Α . Αλεξόπουλος 2019

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…