• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Σάββατο, 20 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Τούρκοι πράκτορες με πετάνε απ’το Facebook

6 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
0
0
SHARES
0
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας!

Εδω και λίγες μέρες δέχομαι μία ακατάπαυστη επίθεση από τούρκους πρακτοράκους του πληκτρολογίου ίσως γιατί ο Ερντογάν και το κατεστημένο του να είναι στα τελευταία τους με αποτέλεσμα την απαγόρευση δημοσιεύσης και σχολίων στο Facebook.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ Facebook

Ξαφνικά πριν απο δύο μέρες το FB μου επέβαλε 24ωρη ποινή διότι ενόχλησε ένα πόστ μου από τις 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019!! Το ποστ μου,είχε σχέση με τον Ερντογάν και είδικότερα με την συμμετοχή του στην μουσουλμανική αίρεση των Σούφι οι οποίοι πιστεύουν ότι μετά θάνατον θα ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΩΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ. Τότε είχα συσχετίσει αυτή τη πεποίθηση με την αντίστοιχη πίστη της ΕΩΣΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΙΤ η οποία προβλέπει ότι μετά το πέρας της ζωής τους,τα μέλη της Θ’ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΛΕΥΚΟΥ ΦΩΤΟΣ στην οποία θα ζουν αιώνια και σε διαρκή ευδαιμονία. Σε άρθρο μου στο triklopodia :

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Ο Ερντογάν πιστεύει ότι είναι άγγελος και θέλει να γίνει θεός !

είχα διευκρινίσει ότι στην πραγματικότητα Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΣΑΝ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΒΥΝΕΙ εκτός από μερικούς τους οποίους επανενσαρκώνει ως καταστροφικούς αποστόλους του. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα και μετά από 6 μήνες το Facebook ξαφνικά θυμήθηκε το ποστ.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ

Σήμερα δέχτηκα και δεύτερη ποινή για πόστ μου ΑΠΟ ΤΟ 2018!!
Αυτή τη φορά αναφερόμουν σε κείμενο από το σάϊτ ΜΑΥΡΗ ΦΑΤΡΙΑ το οποίο είναι πράγματι πολύ έντονο στη γλώσσα του.πολύ αθυρόστομο ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ διότι γράφει ιστορικές αλήθειες.Το συγκεκριμένο απόσπασμα αναφέρεται στον ιδρυτή του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια χωρίς ν’αναφέρει καθόλου την φυλετική καταγωγή του,η οποία είναι η εβραϊκή.Να τονίσω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου η φυλετική καταγωγή του οποιουδήποτε ανθρώπου αλλά η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ και το πώς αυτή έβλαψε ή ωφέλησε τη Πατρίδα και το Έθνος μας.
Φυσικά στην περίπτωση Μπεναρόγια δεν μιλάμε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ καθώς ο άνθρωπος πολιτογραφήθηκε ταχύτατα έλληνας μόλις σε 2.5 χρόνια!

Το κείμενο του ποστ μου ήταν αυτό: «Από Μαύρη Φατρία blogspot “Εδώ θα ήθελα να κάνω μια γ@μη… ορθολογική παρατήρηση: Η Θεσσαλονίκη απελευθερώθηκε το τέλος του ’12 και από τότε άρχισε να λογίζεται ως ελληνική επικράτεια. Πώς γίνεται ένας σεσημασμένος Βούλγαρoς εξτρεμιστής να παίρνει άδεια παραμονής, εργασίας και …υπηκοότητα μέσα σε 2,5 χρόνια και μάλιστα να εκλέγεται βουλευτής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο; Πώς γίνεται και κανείς να μην μπορεί να αγγίξει αυτόν τον φού…, να του αφαιρέσει την ολοφάνερα με παράνομο τρόπο αποκτηθείσα υπηκοότητα ή να τον απελάσει; Πώς γίνεται ένας ξένος πράκτορας να ζητάει και να κηρύσσει την διάλυση της χώρας και μάλιστα εν καιρώ πολέμου και να μην βρίσκεται ένας καριό… δικαστής να τον κλείσει στο μπουντρούμι; Απ’ ό,τι φαίνεται ο Μπεναρόγια είχε πολύ ισχυρούς προστάτες. Μήπως είναι ιδέα μου ρε πατριωτάκια ότι ανέκαθεν υπήρχαν δύο πατρίδες; Μία που μας γα… τα μεροκάματα και μας ντύνει φαντάρους για να μας στείλει να σκοτωθούμε για συμφέροντα άλλων; Και μία άλλη που επιδοτεί τους τοκογλύφους τραπεζίτες με τους φόρους μας και τους επιτρέπει να θησαυρίζουν από τους πολέμους και τις εθνικές συμφορές; »

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Αυτή η ξαφνική επίθεση από τους τούρκους οι οποίοι «υπενθύμισαν» με καταγγελίες στους υπεύθυνους του Facebook τα πολύ παλαιότερα ποσταρίσματα μου,με οδηγεί στην υποψία ότι Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ και δίνει τα ρέστα του χτυπώντας κάθε αρνητική αναφορά στο πρόσωπο του παγκοσμίως χρησιμοποιώντας τα διαδικτυακά τσιράκια του.
Η δεύτερη ποινή όμως είναι κάτι άλλο και πολύ πιο σύνθετο.Μία πρώτη σκέψη θα ήταν ότι ενόχλησα τους εβραίους και το ΚΚΕ αλλά αυτό δεν ευσταθεί καθώς ούτε αντισημίτης είμαι ούτε και αντικομουνιστής.
Οπότε τι;
Για μένα πρόκειται περί ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ με σκοπό να με δυσφημίσουν σε κοινότητες με τις οποίες δεν έχω κανένα θέμα.Αντιθέτως γνωρίζω ότι και έλληνες εβραίοι και έλληνες κομμουνιστές με διαβάζουν και ποτέ δεν έχουν εκδηλώσει μέχρι σήμερα κάποια δυσαρέσκεια για αυτά που γράφω.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Eδώ η Αμερική δεν θα σωθεί , το ψευτορωμαίικο περιμένετε να σωθεί;

by admin
2 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (19/6/2026)

by admin
11 ώρες ago
Αποστόλου: Οι τρεις νέοι παίκτες και η επόμενη μέρα: Ποιος μπορεί να ανατρέψει το σύστημα;
Slider

Αποστόλου: Οι τρεις νέοι παίκτες και η επόμενη μέρα: Ποιος μπορεί να ανατρέψει το σύστημα;

by admin
11 ώρες ago
Δημήτρης Αλεξόπουλος: Πόλεμος Πολωνίας – Τουρκίας μέχρι το 2050 μ Χ με αφορμή τους Έλληνες >.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δημήτρης Αλεξόπουλος: Πόλεμος Πολωνίας – Τουρκίας μέχρι το 2050 μ Χ με αφορμή τους Έλληνες << Πολωνούς>>.

by admin
13 ώρες ago
Next Post
GLADIATOR : Πώς θα γίνει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας

GLADIATOR : Πώς θα γίνει η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας

Jerusalem Post: Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ εξετάζουν τη δημιουργία «ασφαλούς ζώνης» τουρισμού

Jerusalem Post: Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ εξετάζουν τη δημιουργία «ασφαλούς ζώνης» τουρισμού

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr