ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Το Μάτριξ «έφαγε» τον τραγουδιστή για «ν’ανεβάσει» τον πολιτικό

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 6 Μαρ 2019 - 19:29
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το Μάτριξ ή ακόμα και ο λεγόμενος «κοσμικός φαρσέρ» πολλές φορές κάνει μακάβριες πλάκες σε άτυχους ανθρώπους που επιλέγονται ως «μπαταρίες» φορτίσεως διασήμων προσώπων.

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής που πήρε τη κάτω βόλτα

Ο Βασίλης Καλούσης, μεσουράνησε στην δεκαετία του 1980 ως ένας λαϊκός τραγουδιστής που τραγούδησε στα νυχτερινά κέντρα της Εθνικής Οδού αλλά και στην οδό Αχαρνών.Τραγούδησε με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής από το 1982 ως τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και

έκανε εξαιρετικές συνεργασίες, ήρθε δυστυχώς αντιμέτωπος με την ανεργία και πέρασε δύσκολα. Αν και κάποιοι φίλοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, εκείνος έχασε τα στηρίγματά του και οδηγήθηκε στο δραματικό φινάλε της ζωής του.Αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο στις 12/10/2018.

Ο άγνωστος πολιτικός που πήρε την άνω βόλτα

Προσέξτε τον τίτλο του άλμπουμ: «Με πέθανες μ’αρρώστησες» ό κοσμικός φαρσέρ συχνά στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα που δύσκολα όμως μπορούν να ερμηνευθούν.Είναι σαδιστής και του αρέσει ν αυπογράφει τα έργα του.

Περίπου 20 χρόνια είχε μείνει άνεργος ο άτυχος τραγουδιστής. Είκοσι χρόνια εκτός κύκλου εργασίας,όσα χρόνια δηλαδή χρειάστηκαν για την άνοδο του Αλέξη Τσίπρα στην απόλυτη εξουσία.Κάθε σκαλί που κατέβαινε ο Καλούσης σε κάποιο άλλο ανέβαινε ο Τσίπρας. Ο Κοσμικός φαρσέρ που είναι κατά βάση ένας σαδίσταρος μπέμπης πήρε τη ζωή του σωσία του Πρωθυπουργού τραγουδιστή Βασίλη Καλούση. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό,αν σημαίνει κάτι βέβαια πέραν της σαδιστικής διασκέδασης του έφηβου υπερκόσμιου βλάκα. Κρίμα, Ίσως η καλή τύχη του πρώτου «κλέφτηκε» για λογαριασμό του δεύτερου. Αφού πρώτα «στράγγιξε» την ενέργεια ύστερα τον πέταξε σαν άδειο κουτάκι αναψυκτικού.

Γιατί έκανε αυτό το Μάτριξ;

Αυτό γίνεται συχνά: ο κεντρικός υπολογιστής του σύμπαντος «τρέχει» στο πρόγραμμα ΛΙΓΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Εκκλησία χωρίς βέβαια να το γνωρίζει αυτό ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΚΕΚΟΙΜΗΜΕΝΩΝ.

Δηλαδή υπάρχουν κάποιοι βασικοί χαρακτήρες – φιγούρες του παιχνιδιου και με βάση αυτούς δημιουργεί τις παραλλαγές όλων μας. Ακριβώς όπως ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι στο οποίο επιλέγουμε τον ήρωα ή την ηρωϊδα μας.

Καταλαβαίνω ότι όλα τα παραπάνω φαίνονται εντελώς αφελή ίσως και τρομακτικά,αλλά σκεφτείτε λίγο: ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ;

Αιωνία η μνήμη των αδικημένων

copyright Δημήτρης . Α . Αλεξόπουλος 2019

Δημήτρης Αλεξόπουλος

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…