ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Τράμπ: Ο υπερβόρειος σκωτσέζος γιος του Απόλλωνα και αρχηγός των κίτρινων γιλέκων.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 6 Δεκ 2018 - 12:47
Loading...

Ο πρόεδρος Τράμπ εντάσσεται με βάση τις επιλογές και την ιδιοσυγκρασία του,σ’εκείνους τους ανθρώπους που εκπέμπουν μεγαλοπρέπεια και ίσχυ.Ζεί σ’ενα διαμέρισμα-παλάτι ντυμένο στο χρυσό που παραπέμπει σε αρχαιοελληνικό ναό του Απολλωνα.

Μάλιστα οι τοιχογραφίες που κοσμούν το ταβάνι,απεικονίζουν τον θεό του φωτός σε όλη του τη δόξα.

 Το Απολλώνειο σπίτι του Ντόναλντ Τράμπ.

Ο πρόεδρος αντλεί μεγάλη υπερηφάνεια απ΄το γεγονός ότι μέσω της μητέρας του κατάγεται απο τη φημισμένη σκωτσέζικη οικογένεια Μακλάουντ(Clan MacLeod of Lewis)της βόρειο δυτικής Σκωτίας-εκεί που οι αρχαίοι Έλληνες τοποθετούσαν την Υπερβορεία-τόπο ξεκούρασης και ανασυγκρότησης του Απόλλωνα.

Παραδοσιακή στολή των Μακλάουντ

Οι Υπερβόρειοι κατά τον Διόδωρο μιλούσαν ελληνικά και κατα βάση είναι Έλληνες, αδέλφια μας, όλοι ιερείς και λάτρεις του Απόλλωνα του οποίου «…η αληθινή κατοικία… βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβορείους, σε μια χώρα Αιώνιας Ζωής…» όπως αναφέρει και ο Πλάτων. Κατά την παράδοση η μητέρα του θεού, η Λητώ, γεννήθηκε στη χώρα των Υπερβορείων γεγονός που αμέσως την κατατάσσει στο αυτό έθνος.

Ο πρόεδρος και η κόρη του Ιβάνκα με τα χρώματα της οικογένειας
Η συσχέτιση της οικογένειας Μακλάουντ με τον θεό του φωτός γίνεται ακόμα πιο έντονη βλέποντας τον οικογενειακό θυρεό.Σε αυτόν δεσπόζει στο κέντρο του ένας λαμπρότατος Ήλιος ενώ το μότο γράφει i birn quil i se το οποίο μεταφράζεται ως:»Αν παραιτηθώ καίγομαι» προφανής αναφορά στην σημασία του Ήλιου ως μπαταρία και πηγή ζωής του πλανήτη μας.

Οικογενειακός θυρεός της οικογένειας Μακλάουντ «ΛΑΜΠΩ ΔΕΝ ΚΑΙΩ»

Με βάση την υπόθεση ότι ο Τράμπ βρίσκεται πίσω απ΄την εξέγερση των κίτρινων γιλέκων στη Γαλλία δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε την επιλογή του κίτρινου χρώματος ως ταυτότητας των εξεγερμένων.Και τα δύο οικόσημα της οικογένειας Τράμπ,τόσο το αμερικανικό όσο και το σκωτσέζικο έχουν το κίτρινο χρώμα ως βάση τους.

Τα 2 οικόσημα των Τράμπ

Επιπλέον το πανάρχαιο οικογενειακό χρώμα της οικογένειας Μακλάουντ είναι ξανά το κίτρινό που είναι φυσικά και το χρώμα του Απόλλωνα.Είναι χαρακτηριστική η εμφάνιση του γιού του προέδρου,Ντόναλντ του νεώτερου,σε γιορτή όπου φορούσε το κίτρινο κίλτ με καμάρι.

Ο υιός Ντόναλντ Τράμπ ο νεώτερος με το χαρακτηριστικό κίλτ των Μακλάουντ

Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα κίτρινα γιλέκα αποτελούν το στρατό του φωτός.Άλλωστε η αφορμή για την εξέγερση τους υπήρξε η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ/ΚΑΥΣΙΜΩΝ.

Ο πρόεδρος Τράμπ ως άλλος Απόλλων ξεκίνησε την εκστρατεία του κατά του σκότους και της μαυρίλας του κατεστημένου αλλά,το που αυτό θα καταλήξει είναι θέμα πεπρωμένου-ακόμα και θεικού.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΚAΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter