ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Αλεξόπουλος : Χίτλερ – Τέσλα – Τράμπ και τα μυστικά ευρήματα : τι έχει στα χέρια του ο αμερικανός πρόεδρος ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ. - 22 Δεκ 2018 - 13:13
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αδιαμφισβήτητα ο πασίγνωστος σέρβος ορθόδοξος επιστήμονας Νικόλα Τέσλα αποτελεί έναν απο τους μεγαλύτερους εφευρέτες της ιστορίας.

Διέθεσε σε 25 κράτη περισσότερες απο 300 ανεπανάληπτες τεχνολογικές πατέντες-συχνά πάνω σε οπλικά συστήματα-που του έδωσαν το χαρακτηρισμό του “εφευρέτη του 2ου αιώνα”.

Γιός ορθόδοξου ιερέα απο νωρίς ξεχώρισε για την υψηλή του ευφυΐα και εφευρετικότητα.Επιπροσθέτως

υπήρξε μέγας ανθρωπιστής αφού, μέχρι το τέλος της ζωής του,αναζητούσε τρόπους να προσφέρει τη τεχνολογία ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρικής ενέργειας στον κόσμο.

Αυτός λοιπόν ήταν το φώς. Κάπου στη Ευρώπη όμως το ναζιστικό σκότος επικρατούσε και οι σπάνιες ανακαλύψεις του Τέσλα υπέπεσαν στην αντίληψη του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος αποφάσισε να τις βάλει στο χέρι έτσι ώστε να τελειώσει τον πολέμο υπερ του όσο το δυνατόν συντομότερα.

Έτσι στα τέλη του 1942 δίνει εντολή στο πρωτοπαλίκαρο του,κομάντο των SS συνταγματάρχη Όττο Σκορτσένι,να ταξιδέψει μυστικά μαζί με τον μετέπειτα αρχικατάσκοπο του στρατηγό Ράινχαρτ Γκέλεν-αυτόν που συνεργάστηκε με τους αμερικανούς, δημιουργώντας έναν αντισοβιετικό στρατό απο πρώην ναζί μετά το τέλος του πολέμου- έτσι ώστε ν’αποσπάσει είτε με δωροδοκία,είτε με τη βία,τα μυστικά προσχέδια του Τέσλα.

Αυτό αποκάλυψε ο ίδιος ο Σκορτσένι στη κόρη του λίγο πριν πεθάνει σε ηλικιά 90 ετών ζώντας μέχρι τότε ως ξυλουργός με ψεύτικη ταυτότητα υπο τη προστασία της CIA στην Αμερική.

Όπως φαίνεται ο μεγάλος πατριώτης και ανθρωπιστής Τέσλα αρνήθηκε να δώσει τα σχέδια των εφευρέσεων του και στις 6 Ιανουαρίου του 1943 δολοφονήθηκε απ΄τους δυο γερμανούς που τον έπνιξαν.Απ’οτι φαίνεται οι γερμανοί πράκτορες βρήκαν ένα μέρος των σημειώσεων και πατεντών του Τέσλα ενώ δεν πρόλαβαν να ψάξουν εκτενέστερα αφού το FBI το οποίο, είχε ήδη υπό στενή παρακολούθηση τον μεγάλο επιστήμονα επενέβη και διέσωσε τα υπόλοιπα έγγραφα.

Ο δολοφόνος του Τέσλα και πρωτοπαλίκαρο του Χίτλερ Όττο Σκορτσένι.

Αυτά που μπόρεσαν να κλέψουν οι δύο γερμανοί τα παρέδωσαν στον Χίτλερ αλλά κράτησαν και αντίγραφα σε μικροφίλμ,αφού ο Γκέλεν ήθελε να τα έχει ως εγγύηση ζωής για κάθε μελλοντικό ενδεχόμενο και επειδή είχαν τεράστια χρηματική αξία.Πράγματι μέσω αυτών των μυστικών οι δυο κατάσκοποι διαπραγματεύθηκαν αργότερα με τους αμερικανούς και πέτυχαν όχι μόνο την επιβίωση τους,αλλά και την μεταπολεμική τους ευημερία.

5) Περιχαρής και βαθύπλουτος μετά τον πόλεμο ο Όττο Σκορτσένι έζησε μια άνετη ζωή χάριν των μυστικών που πούλησε στους αμερικανούς.

 

Την ίδια ώρα πίσω στις ΗΠΑ η αμερικανική κυβέρνηση είχε διορίσει τον διακεκριμένο φυσικό και ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ John G. Trump ως το επιστήμονα που θα παραλάμβανε και θα μελετούσε τις ανακαλύψεις του νεκρού Τέσλα που επίσημα πια δηλώθηκε,ότι πέθανε ήρεμα στον ύπνο του λόγω γήρατος σε ηλικια 86 ετών.

Ο Νίκολα Τέσλα λίγο πριν το θανατό του

Ο Τζόν Τράμπ εργαζόταν ταυτόχρονα για τους αμερικανούς και τους βρετανούς και είναι αυτός που βρίσκεται πίσω απ΄την ανακάλυψη των προηγμένων συμμαχικών στρατιωτικών ραντάρ.Υπήρξε ο διευθυντής του βρετανικού εργαστηρίου ραδιενέργειας και βασικό στέλεχος της εθνικής επιτροπής αμυντικών ερευνών των ΗΠΑ (National Defense Research Committee).

Ο Τέσλα απο τις αρχές Δεκεμβρίου του 1942 (εποχή που ο Χίτλερ έδωσε την εντολή απόκτησης των σχεδίων) είχε τακτικές επαφές με δυο εκπροσώπους της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με τη παράδοση των μυστικών του σε αντάλλαγμα με τη καθιέρωση και προσφορά της δωρεάν ενέργειας σε όλο το κόσμο.Ο ένας απο τους δύο επιστήμονες ήταν ο Τζόν Τράμπ.

Τι ανακάλυψε τελικά ο Τράμπ στο αρχείο του Τέσλα; τι μυστικά ξετρύπωσε και πόσα απο αυτά κατέχει η οικογένεια Τράμπ εκτός απο εκείνα που διαθέτουν οι ΗΠΑ;.

Ο θείος του αμερικανού προέδρου – Τζόν Τράμπ – κάτοχος του αρχείου Τέσλα

Ο Γκέλεν έγινε αρχηγός ενός τεραστίου δικτύου είκοσι χιλιάδων πρώην ναζί που τρεφόταν με εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για να κατασκοπεύει τους ρώσους.

Ο δεύτερος δολοφόνος Ράινχαρτ Γκέλεν μετέπειτα αρχηγός του ευρωπαικού δικτύου πρώην ναζί κατασκόπων της CIA.

Ήταν όμως μόνο αυτό ή 20.000 πρώην ναζί κυνηγούσαν τα υπόλοιπα μυστικά του Τέσλα,που παρέδωσαν στους ρώσους εκείνοι απο τους γερμανούς επιστημόνες που πιάστηκαν αιχμάλωτοι τους.

Μήπως Πούτιν και Τράμπ είναι έτοιμοι να χαρίσουν τη δωρεάν ενέργεια στον Κόσμο όπως οραματιζόταν ο Τέσλα;

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…