ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Γάκης: «Είναι αδιανόητο να μιλούν για θανάτους αγνώστου αιτιολογίας»

ΕΛΛΑΔΑ. - 4 Ιούλ 2022 - 19:04
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

“Δεν υπάρχει περίπτωση με τη σύγχρονη τεχνολογια να μην έχεις διάγνωση.  υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

“Είναι αδιανόητο να λένε “θάνατος αγνώστου αιτιολογίας”. Είναι απειροελάχιστες οι περιπτώσεις που η επιστήμη θα σηκώσει τα χέρια ψηλά”.

Αναφορικά με τις aδιευκρινιστες αιτίες των ξαφνικών θανάτων νεων ανθρώπων ο κος Γάκης σχολίασε:

“Στους αιφνίδιους θανάτους νέων ανθρώπων, οφειλουν να αναζητηθούν στίγματα του αντιγόνου, της ακίδος, στο μυοκάρδιο, ή σε οποιοδήποτε άλλο όργανο. Ο θάνατος διδάσκει. Και πρέπει να μαθαινουμε από τους θανάτους,  ώστε να τους αποφευγουμε και να βελτιώνουμε την επιβιωση της κοινωνίας μας.Η Ελλάδα υστερεί καταφανώς σε αυτό το δεδομένο”.

“Οταν ξεκίνησε η ιστορία των εμβολίων, δοκιμάστηκαν 2 εμβόλια από τη Pfizer. Η μία τεχνολογια πεταχθηκε αυτοματως στην άκρη, η πιο σωστη κατ. εμέ.  Θα προστατευόμασταν από όλα τα στελέχη τοι κορονοιού, ακόμα και από τα κοινά κρυολογήματα”.

focusfm.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr