ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημήτρης Γιαννόπουλος : Το ύστατο «μπόλι» στη ρίζα της Ελληνικής Κακοδαιμονίας

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. - 18 Ιούλ 2021 - 21:15

Δημήτρης Γιαννόπουλος 

  1. Ξεσηκωμός ενάντια στη Γενοκτονία  

Ο κύβος ερρίφθη στις 14 Ιουλίου 2021, την 232η επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης!  

Το ρεύμα της Αντίστασης στην παγκόσμια δικτατορία και τον υποχρεωτικό «εμβολιασμό» με το σκεύασμα της Γενοκτονίας ξεσήκωσε επιτέλους και τους Έλληνες. Προηγήθηκε το κάλεσμα ενός ανθρώπου, του Φαίδωνα Βόβολη, που βρήκε το σθένος να βγει μπροστά, για να ξεχυθούν στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της χώρας χιλιάδες λαού.  

Και το ποτάμι της αφύπνισης δεν γυρίζει πίσω! 

Την ίδια μέρα, το ανώτατο δικαστήριο της Ισπανίας  χαρακτήρισε τα μέτρα εγκλεισμού των τελευταίων 16 μηνών ως «αντισυνταγματική παραβίαση των αναφαίρετων δικαιωμάτων στην ελεύθερη μετακίνηση». 

Ο ξεσηκωμός σε όλη την Ευρώπη φαίνεται πως άγγιξε για πρώτη φορά την μακροβιότερη Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ, η οποία επίσης επέλεξε την Ημέρα της Βαστίλης, για να δηλώσει (σε αντίθεση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν) πως δεν πρόκειται να απαιτήσει υποχρεωτικότητα στον «εμβολιασμό» των Γερμανών. Είναι άραγε κίνηση τακτικής για εκτόνωση της λαϊκής οργής των Γερμανών, ή πράξη εξιλέωσης που στρέφεται ευθέως ενάντια στους εντολοδοτες της, αφού δεν έχει πια τίποτα να χάσει πριν αποχωρήσει οριστικά από την πολιτική στο τέλος του χρόνου;  

Στις 12 Ιουλίου η Ελλάδα είχε βρεθεί πάλι στην «πρωτοπορία» της χειρότερης διεθνούς δικτατορίας που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα. Μετά τις εξαγγελίες Μητσοτάκη,για αναγκαστικό εμβολιασμό «σε δόσεις» οι Έλληνες έχουν στερηθεί πλέον των στοιχειωδών δικαιωμάτων αυτοδιάθεσης στο ίδιο τους το Σώμα.  

Με τον εκβιαστικό «στιγματισμό» τους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά που δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο από τον «κοβιντ» (99,9% ανάρρωση) οδηγούνται ως πρόβατα επί σφαγή σε μια προσχεδιασμένη φυσική και εθνική Γενοκτονία.  

Σε λίγο καιρό, αν συνεχίσουμε στον ίδιο κατήφορο, ακόμα και η εθνική ταυτότητα των ιθαγενών Ελλήνων θα αποτελεί …θανατηφόρο μειονέκτημα έναντι όλων των αλλογενών  και αλλόθρησκων που κατακλύζουν τη γη των προγόνων μας. Αυτοί σε λίγο θα είναι προικισμένοι με όλα τα προνόμια και τις δημοκρατικές ελευθερίες που μας στερεί με Βία, Απάτη και Λογοκρισία η ανάλγητη «χούντα» Μητσοτάκη, όπως την αποκαλούσαν οι διαδηλωτές στους δρόμους που έβραζαν στο λιοπύρι 40 βαθμών του καλοκαιρινού καύσωνα.  

Καθώς η φτώχια και η πείνα θερίζουν ζωές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, οι πολίτες εξωθούνται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε διλήμματα κλιμακούμενης απανθρωπιάς για να παραδώσουν το μπράτσο τους στο τρύπημα Γενοκτονίας των μαθητευόμενων Μέγκελε του Τσιόδρα, του Σίψα, της Λινού και της Παγώνη. 

Το δίλημμα που τους επιβάλλεται είναι: 

είτε να υποστούν οι ίδιοι και να εξαναγκάσουν τα παιδιά τους στο «μπόλιασμα» με τον αργό ή αιφνίδιο θάνατο της «νανοβιοτεχνολογίας» που περιέχεται στις πειραματικές γονιδιακές ενέσεις,  

είτε να γνωρίσουν τον εξίσου εφιαλτικό και βασανιστικό θάνατο της ανεργίας, της πείνας και του εξοστρακισμού από κάθε κοινωνική συναναστροφή. 

Συνοψίζοντας τα χαρακτηριστικά του «παγκόσμιου ιατρογένους εγκλήματος» που συντελείται στους τελευταίους 16 μήνες, ο καθηγητής Φυσικής και Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Θράκης Γεώργιος Παύλος σε πρόσφατα μακροσκελές άρθρο του επισήμανε τα εξής: 

«Το ιατρικό έγκλημα είναι τεράστιο και παγκόσμιο. Αντί να προστατευθούν οι ασθενείς και ευάλωτοι ανθρώπινοι οργανισμοί στοχοποιούνται και υπόκεινται σε παράλογες ιατρικές πράξεις οι υγιείς. Οι κυβερνήσεις αντί να ενισχύουν την θεραπεία του κορωνοϊού με γνωστά και φθηνά φάρμακα που έχουν αποδειχθεί σωτήρια, προωθούν σκανδαλωδώς ένα εντελώς ανασφαλές και επικίνδυνο γενετικό εμβόλιο. Αντί να ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα των ανθρώπων, ολως αντιθέτως, το καταστρέφουν με απάνθρωπα και εγκληματικά ιατρικά μέτρα εγκλεισμού, αποστάσεων, μασκοφορίας και εμβολιασμού, που εμποδίζουν και υπονομεύουν την ανάπτυξη φυσικής ανοσίας, όπως επίσης καταστρέφουν τις οικονομίες και τον πολιτισμό, σε όλες τις χώρες ταυτόχρονα.» 

  1. Προπομποί της Μεγάλης Προδοσίας 

Πως γίνεται όμως μια χώρα που γέννησε τον Πολιτισμό, την Επιστήμη και την Ιατρική πάνω στη βάση της Ελευθερίας του Ανθρώπου, για χάρη της οποίας οι Έλληνες αγωνίστηκαν, μαρτύρησαν και θυσιάστηκαν επί 25 αιώνες, να έχει παραδοθεί επί 16 μήνες αμαχητί, ψοφοδεής, χωρίς ηθικό και φιλότιμο, σε ένα στυγνό καθεστώς ιατρικού Τρόμου, «Βασανιστηρίων», Εκβιασμού και Προπαγάνδας;  

Ενώ έχει υποστεί τα χειρότερα μέτρα από αυτά που εφαρμόζει διεθνώς η Παγκόσμια Πλανηταρχία, για δήθεν «προστασία» από τον κορονοϊό, η σημερινή Ελλάδα ήταν μέχρι τις 14-7 η χώρα με τη πιο αναιμική, αν όχι ανύπαρκτη, αφύπνιση συνειδήσεων και κοινωνική αντίσταση στον οδοστρωτήρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του Great Reset.  

Εκατομμύρια διαδηλώνουν καθημερινά σε κοινωνίες κατά τεκμήριο «υπερσυντηρητικές», όπως η Γερμανία, η Αγγλία, το Βέλγιο, ακόμα και η Δανία, όπου δικαστήρια δεν διστάζουν να καταδικάσουν τα εγκληματικά μέτρα εγκλεισμού, την απάτη των «μοριακών τεστ», την παράνομη «έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης» για επικίνδυνα πειραματικά δήθεν «εμβόλια» γονιδιακή μετάλλαξης των ανθρώπινων κυττάρων. Αλλά στην Ελλάδα ούτε μια αγωγή αποζημίωσης για «ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο» δεν έχει ταράξει τα νερά του δικαστικού τέλματος. 

Κάποιοι επικαλούνται την εφιαλτική δεκαετία των μνημονίων που προηγήθηκε της «πανδημίας» και κατάφερε και ισοπεδώσει την ελληνική οικονομία, να φτωχοποιήσει τα μεσαία και εργατικά στρωμάτων, εξαρχής φαλκιδεύοντας ρητά και γραπτά στις «δανειακές συμβάσεις» την εθνική κυριαρχία, τη κοινοβουλευτική δημοκρατία και το κράτος δικαίου. 

Το ίδιο ερώτημα όμως μπορεί να συμπεριλάβει την αδυναμία του Ελληνικού Λαού να αντιπαρατεθεί αποτελεσματικά ή έστω αμυντικά στο γερμανοκρατούμενο καθεστώς της «Τρόικας» που επισκιάζει ακόμα και τώρα τις κυβερνητικές αποφάσεις με ΚΥΑ και «πράξεις νομοθετικού περιεχομένου»,  οι οποίες στερούνται παντελώς κάθε τεκμηρίου συνταγματικής νομιμότητας, ήδη από την ημέρα υπογραφής του πρώτου Μνημονίου στις 6-5-2010. 

Όταν μια «εκλεγμένη» κυβέρνηση, με τη συμπαράσταση μιας ανύπαρκτης Βουλής 300 αργομίσθων και ενός δικαστικού σώματος-βιτρίνα, φτάνει στο σημείο να ξεπουλήσει την ιστορική παρακαταθήκη της Μακεδονίας μας ή να πνίξει τη χώρα με ορδές εισβολέων και εποίκων, πως μπορούσαν  να υψώσουν όλοι αυτοί οι «δημοκρατικοί» θεσμοί ανάστημα ενάντια στις εντολές των Επικυρίαρχων για υποχρεωτικό εμβολιασμό με την απειλή στέρησης του δικαιώματος σε εργασία, κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία;  

Η διαφορά όμως της δεκαετίας των μνημονίων με αυτή του 16μηνου ατιμωτικού εγκλεισμού και ομηρίας των Ελλήνων έγκειται στο ότι το παρόν καθεστώς είναι μια τεχνοκρατική ιατροφασιστική τυραννία παγκόσμιας κλίμακας, όπου οι τάξεις των «ειδικών», των επιστημόνων και των επαϊόντων ακαδημαϊκών μαζι με βαθυστόχαστους «σχολιαστές» των ΜΜΕ διαδραματίζουν ρόλο, όχι μόνο απολογητών, αλλά και φυσικών αυτουργών στο μεγαλύτερου εγκλήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας.  

  1. Η Ευθύνη Επιστημόνων και Διανοουμένων 

Όλοι αυτοί οι μεγαλόσχημοι πανεπιστημιακοί με τις αδιαμφισβήτητες περγαμηνές «επιστημοσύνης», οι οποίοι συναγελάζονται με τις κυβερνήσεις και τους θιασάρχες των τηλεοπτικών πάνελ, δεν διαθέτουν το άλλοθι της άγνοιας που συνοδεύει των κυνισμό των πολιτικών και καθηλώνει με πλύση εγκεφάλου τον απλό μέσο πολίτη. 

Γνωρίζουν πολύ καλά πως ούτε τα δεδομένα των επιδημιολογικών στατιστικών του Κορωνοϊού που πρώτος ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης του Στανφορντ παρουσίασε από τον Μάρτιο 2020, ούτε η απάτη των PCR τεστ που μοσχοπούλησε την ίδια περίοδο στους Ευρωπαίους ο Γερμανός καθηγητής Christian Drosten, ούτε ο μύθος των «ασυμπτωματικών κρουσμάτων» που απορρίφθηκε πριν ένα χρόνο από τον ίδιο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ούτε τα μέτρα εγκλεισμού, κοινωνικών αποστάσεων, μασκοφορίας, κλεισίματος μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σχολείων, εκκλησιών και κέντρων εστίασης, διασκέδασης η άθλησης — τίποτα από όλες αυτές τις δουλείες δεν στηρίζονται στην παραμικρή επιστημονική ιατρική τεκμηρίωση.  

Είναι όπλα μαζικής καταστροφής της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας με απώτερο στόχο τον ασφυκτικό έλεγχο των συνειδήσεων στην πορεία προς την βιοψηφιακή μετάλλαξη που ευαγγελίζεται ο Μετανθρωπισμός. 

Μέσα από τις παλινωδίες και αντιφάσεις του Φάουτσι και του Τσιόδρα, αναδύεται όλη η εγκληματική υποκρισία αυτής της δρακας των «αδιάφθορων» ψεύτο-σοφών.  

Όλοι τους ήταν εξαρχής ενημερωμένοι ή μυημένοι στις παραμέτρους της «άσκησης προσομοίωσης» EVENT 201 που συνδιοργάνωσαν στις 15 Οκτωβρίου 2019, το Ίδρυμα Μπίλ και Μελίντα Γκειτς, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (Νταβός) του Κλάους Σβαμπ, το ΝΙΑID του Anthony Fauci, το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, η αμερικάνικη CIA και ο Κρατικός Οργανισμός Υγείας της …Κίνας. 

Όλοι τους έχουν συνεργήσει άμεσα ή έμμεσα σε ανθρωποκτονία κατα συρροή με «διασωλήνωση» στα κολαστήρια των ΜΕΘ εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, επειδή απαγορεύτηκε διεθνώς η χορήγηση των φτηνών, δοκιμασμένων, αποτελεσματικών και απολύτως ασφαλών φαρμάκων πρόληψης και έγκαιρης θεραπείας του Κορωνοϊού εκτός νοσοκομείου, όπως: Υδροξυχλωροκίνη, Αζιθρομυκίνη, Δοξυκυκλίνη, Ιβερμεκτίνη, Φλουβοξαμίνη κ.α. σε συνδυασμό με ήπια αναπνευστική υποστήριξη Οξυγόνου, βρογχοδιασταλτικού εκνεφώματος, κορτιζόνης και θρομβολυτικού (Υπαρίνη) για περιπτώσεις βαρέων περιστατικών σε κλινικές ή κέντρα υγείας εκτός ΜΕΘ.  

Όλοι τους κατανοούν τον παραλογισμό μιας τεχνητής καταστροφής βιβλικών διαστάσεων στην παγκόσμια οικονομία με παράπλευρες απώλειες εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων λόγω ανεργίας και πείνας, δήθεν για να εξαλειφθεί μια «πανδημία» με επίσημα καταχωρημένη στον Π.Ο.Υ. θνητότητα 0,15-0,3%. 

Όλοι τους, τέλος, διαθέτουν την νοημοσύνη να καταλάβουν πώς η κήρυξη της «πανδημίας» στις 11 Μαρτίου 2020 ακολουθήθηκε λιγες μερες αργότερα από την ανακοίνωση της πρόθεσης των γνωστών φαρμακευτικών εταιριών για την ταχύτατη παραγωγή εντός εξαμήνου «εμβολίων» αποκλειστικά με το συνθετικό mRNA της περιβόητης πρωτείνης S1 της Ακίδας του Κορωνοϊού, με όχημα διάχυσης σε όλο το σώμα, νανοκρυστάλλους λιπιδίων «πολλαπλής» χρήσης με μαγνητικές ιδιότητες για διάχυση σε ολόκληρο το σώμα.  

Όλοι τους έχουν ενημερωθεί από πρόσφατα επιστημονικά δημοσιεύματα πως αυτή η πρωτεΐνη Ακίδα έχει υποστεί εργαστηριακή μετάλλαξη ώστε να λειτουργεί ως θανάσιμη (και πιθανώς τηλεκατευθυνόμενη με νανοσωματίδια) τοξίνη, δηλαδή ως αυτόνομο παθογόνο στέλεχος, ανεξάρτητα από την πρόσδεση της στον κορωνοϊό, προκαλώντας σωρεία παρενεργειών και θανάτων, ιδιαίτερα όταν παραχθεί σε τρισεκατομμύρια αντίτυπα από τα ανθρώπινα κύτταρα που προσβάλλει κατόπιν «εμβολιασμού».  

Αυτά τα στοιχεία και πολλά ακόμη μπορεί να τα βρει δημοσιευμένα στο Διαδίκτυο οποιοσδήποτε ερευνητής, διανοούμενος ή δημοσιογράφος χωρίς να χρειάζεται να διαθέτει ιατρικό δίπλωμα με ειδικότητα λοιμωξιολόγου, μικροβιολόγου, ανοσολόγου ή φαρμακολόγου.  

Φτάνει μόνο να μη κωλύεται λόγω «σύγκρουσης συμφερόντων» με τις φαρμακευτικές εταιρείες που απλόχερα χρηματοδοτούν την καριέρα του σε όλες τις φάσεις της «ενημέρωσής» του, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να συνταγογραφήσει ή να σχολιάσει τηλεοπτικά την αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των …εμβολίων τους. 

Είναι συνεπώς τεράστια η ευθύνη Ελλήνων επιστημόνων, λογίων και διανοουμένων με την ευρύτερη έννοια του όρου, οι οποίοι λειτούργησαν ως εμπροσθοφυλακή και προπέτασμα καπνού, στην αναμετάδοση της καθεστωτικής προπαγάνδας υπέρ των γονιδιακών εμβολίων.  

Ελάχιστοι τόλμησαν να αρθρώσουν αξιόπιστο Αντίλογο με απήχηση σε πλατιά κοινωνικά στρώματα που θα μπορούσε έστω να αναχαιτίσει την επέλαση της Νέας Τάξης πριν οι καταναγκαστικοί «εμβολιασμοί» φτάσουν να αριθμούν εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς και εκατομμύρια αποκρουστικές παρενέργειες ή αναπηρίες σε όλο τον κόσμο. 

Δέσμιοι της κομματοκρατίας που έχει διαβρώσει και διαφθείρει κάθε πτυχή του κοινωνικού ιστού σε μισό αιώνα «Μεταπολίτευσης», οι Έλληνες διανοούμενοι καλούνται τώρα να σπάσουν τον κλοιό της Παραπληροφόρησης, για να «μπολιάσουν» το νοσηρό επικοινωνιακό πεδίο της Ελλάδας, με το κατόρθωμα των επιφανών ξένων συναδέλφων τους που έχουν κυριολεκτικά καταρρακώσει το θλιβερό αφήγημα της «πανδημίας». Προπαντός να πάψουν να λοιδορούν τον ελληνικό λαό ως «κοιμισμένο στον καναπέ» μέχρι αυτός να αναδείξει τους νέους ταγούς της πνευματικής και πολιτιστικής αναγέννησης της Πατρίδας του.  

Σε επόμενα άρθρα, θα αναδείξουμε τα αδιάψευστα τεκμήρια της εγκληματικής απάτης του Κορωνοϊού που αποδόμησαν κορυφαίοι επιστήμονες, ερευνητές και διανοούμενοι παγκοσμίου κύρους, διακινδυνεύοντας την καριέρα τους — αν όχι και τη ζωή τους — στο βωμό της Αλήθειας. 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr