ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Α : ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΙΑ ΚΟΛΛΥΒΩΝ ΠΑΡΑΔΟΞΟΝ ΘΑΥΜΑ»

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Α. - 25 Ιούλ 2021 - 22:15
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το πρώτο Σάββατο της νηστείας της Μεγάλης Τεσσαρακοστής εορτάζουμε ένα θαύμα του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος.

Ο Άγιος (που είχε ήδη πεθάνει με μαρτύριο πριν μερικές δεκαετίες) παρουσιάστηκε στον Πατριάρχη Ευδόξιο (360-369) και του είπε κανένας χριστιανός να μην αγοράσει τρόφιμα από την αγορά, διότι έχουν όλα ραντιστεί με αίματα ειδωλολατρικών θυσιών, επίτηδες προκειμένου να μιανθούν οι χριστιανοί.

Το πρόβλημα της προσωρινής έλλειψης τροφίμων λύθηκε με κόλλυβα, με υπόδειξη του Αγίου Θεοδώρου.

Δεν ξέρω αν οι σημερινοί χριστιανοί αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα που τέθηκε τότε.

Θα μπορούσε κάποιος να πει: Και τι θα γινόταν αν έτρωγαν οι χριστιανοί τρόφιμα ραντισμένα από αίμα θυσιών; Θα πάθαιναν τίποτε; Δεν κάνουν τον σταυρό τους οι χριστιανοί πριν φάνε; Δεν κάνουν μια μικρή προσευχή; Επομένως τι θα πάθαιναν, αφού μάλιστα δεν θα γνώριζαν καν ότι τα τρόφιμα έχουν ραντιστεί με αίματα θυσιών; Θα μιαίνονταν χωρίς οι ίδιοι να προβούν σε κάποια συνειδητή πράξη αμαρτίας; ΚΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ! Γιʼ αυτό και μνημονεύεται το θαύμα αυτό στον Συναξαριστή του Τριωδίου.

Και τι ακριβώς θα πάθαιναν; Θα έδιναν κάποιο δικαίωμα στο διάβολο, έστω και χωρίς να το θέλουν, χωρίς να το γνωρίζουν. Θα πάθαιναν κάτι παρόμοιο με αυτό που έπαθε στις ημέρες μας ένας ιερέας που εμβολιάστηκε (Βλ. άρθρο Μαρτυρία ιερέως για το εμβόλιο της Pfizer). Η μαρτυρία του δείχνει ότι μια πράξη μπορεί να έχει – τουλάχιστον σε όσους ανθρώπους το επιτρέψει ο Θεός, διότι σε πολλούς μοιάζει να μην το επιτρέπει – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (δεν μιλάμε για ιατρικές παρενέργειες ή θανάτους από τα εμβόλια), ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ.

Από τις πνευματικές συνέπειες του εμβολιασμού του ιερέα βλέπουμε ότι τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ εμβόλια έχουν «κάτι» που δίνει δικαιώματα στον διάβολο.

Αυτό το «κάτι» είναι το εξής: «Στο αρχικό στάδιο ανάπτυξης της τεχνολογίας του εμβολίου m-RNA χρησιμοποιήθηκαν εμβρυϊκά κύτταρα…». Ας σημειωθεί ότι και το εμβόλιο Astrazeneca, αν και δεν είναι τεχνολογίας m-RNA, χρησιμοποιεί σειρές εμβρυϊκών κυττάρων. Κατά συνέπεια τα συγκεκριμένα εμβόλια ΔΕΝ είναι ευλογημένα από το Θεό (βλ. άρθρο ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;).

Γενικά η ιατρική είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ από το Θεό. Εδώ, με τα συγκεκριμένα εμβόλια, πέσαμε, κάπως απρόβλεπτα, σε μια εξαίρεση. Οι κανόνες έχουν και τις εξαιρέσεις τους. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ; ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ.

Οτιδήποτε στηρίζεται σε αμαρτία δεν έχει την έγκριση του Θεού, δεν έχει την ευλογία του Θεού. Δεν είναι δώρο Θεού, αλλά μάλλον κατάρα. Η απουσία της ευλογίας του Θεού οδηγεί σε αντίστοιχα αποτελέσματα, βιολογικά (παρενέργειες, θάνατοι) και πνευματικά (απώλεια χάριτος, πόνος συνειδήσεως, ταραχή, εμφάνιση σατανά, όπως τα περιγράφει ο ιερέας – πέρα από τα «παιχνίδια» με τον μαγνητισμό και τη σύνδεση Bluetooth, στα οποία έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα).

Αποκτά δικαιώματα ο διάβολος. Το λέει ξεκάθαρα ο ιερέας: «Αισθανόμουν μια ύπαρξη ξένη μέσα μου που με έλεγχε, αισθανόμουν μια φρίκη και σαν κάποιος να μου λέει ότι ‘’τώρα μου ανήκεις’’….».

Ίσως είναι υπερβολική η γνώμη ότι το εμβόλιο ισοδυναμεί με σφράγισμα (βλ. και άρθρο ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΑΝΘΟΔΟΧΗ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΝΗΣ ΣΕΡΙΦΟΥ- ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ …), σημασία έχει ότι το εμβόλιο (κατά του κορωνοϊού) ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ, όπως άλλωστε και πολλά άλλα πράγματα (π.χ. σοβαρές αμαρτίες) μπορούν να δώσουν δικαιώματα στον διάβολο.

Μια άλλη μαρτυρία είναι ότι «ιερέας μου είπε, ότι όσους έχουν εμβολιαστεί και δεύτερη φορά, τους βλέπει με κέρατα» (Βλ. MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΤΟΥ GREAT RESET Ή ΠΡΟΣ ΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ;).

Βέβαια, το να δώσει κάποιος δικαιώματα στον διάβολο δεν σημαίνει ότι «πάει, τέλειωσαν όλα».

Η χάρη του Θεού μπορεί να επανέλθει με τις κατάλληλες αποφάσεις και πράξεις του ανθρώπου (κυρίως μετάνοια).

Σε μια μόνον περίπτωση δεν θα επανέλθει η χάρη του Θεού: στο τελικό χάραγμα του αντιχρίστου για το οποίο μιλά η Αποκάλυψη.

Αλλά αυτό είναι ακόμη μακριά.

Δημήτρης Α.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…