ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : Η «ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ» ΤΟΥ ΗΛΟΝ ΜΑΣΚ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. - 22 Απρ 2023 - 8:50
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Διάδοχος του σπαστικού Μπιλ Γκέιτς σε ρόλο Επιτελάρχη του Great Reset, ο «καλοπροαίρετος» Ήλον Μάσκ έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει. Αυτή τη φορά, στην αποτυχημένη εκτόξευση ενός ογκώδους παλαιομοδίτικου πυραύλου, από αυτούς που έστελναν αστροναύτες στη Σελήνη πριν 55 χρόνια…

Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει συνήθως σε αποτυχημένες εκτοξεύσεις, ακολούθησαν χειροκροτήματα, ζητωκραυγές, πανηγυρισμοί και ανταλλαγή συγχαρητηρίων ανάμεσα στα στελέχη της Space X και τον πάμπλουτο εργοδότη τους. Μήπως κάτι μας κρύβουν;

Πιθανότατα ο Ήλον ήταν προετοιμασμένος γι’ αυτήν την Αποτυχημένη Επιτυχία της Space X, να ξαποστείλει το «διαστημόπλοιο» Starship λίγα χιλιόμετρα πιο ψηλά από τους υπόλοιπους δορυφόρους που η εταιρεία του έχει διασπείρει στη στρατόσφαιρα.

Τέσσερα λεπτά μετά την εκτόξευση του από τις εγκαταστάσεις της Space X στο Τέξας το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Απριλίου (16:30 ώρα Ελλάδος) ο «πολύ ισχυρός» επαναχρησιμοποιούμενος πύραυλος Super Heavy έπρεπε να απελευθερωθεί από το δορυφορικό σκάφος Starship που μετέφερε στη κορυφή του. Πρώτα όμως απέτυχε η αποκόλληση του διαστημοπλοίου και μετά από λίγα δευτερόλεπτα περίεργων ελιγμών ήρθε η εντυπωσιακή «έκρηξη» ολόκληρου του συστήματος.
Το Starship θα έμπαινε σε τροχιά γύρω από τη γή ενώ ο πύραυλος Super Heavy υποτίθεται πως έπρεπε να επιστρέψει σώος στη βάση του (σε βάση της Space X στον Κόλπο του Μεξικού).

Θα ήταν η πρώτη δοκιμαστική πτήση του πυραύλου και τους σκάφους σε “προσομοίωση” κανονικής μεταφοράς και πτήσης διαστημόπλοιου-λεωφορείου (όπως αυτές που δοκίμαζε η NASA μέχρι το 2011) λίγο πιο ψηλά από τις προηγούμενες επιτυχημένες αποστολές του ιδιωτικού στόλου δορυφόρων της Space X.

«Η αποκόλληση όμως του σκάφους από τον πύραυλο στα 4 λεπτά απέτυχε και αμέσως μετά προκλήθηκε έκρηξη που κατέστρεψε ολόκληρο τον πύραυλο».

Η στιγμή της «έκρηξης» πυραύλου και σκάφους.

Η επίσημη αυτή περιγραφή «διπλής αποτυχίας» που χειροκροτήθηκε ως «επιτυχία», υποδηλώνει πως η «έκρηξη» θα μπορούσε να μην οφείλεται σε πρόβλημα καλωδίωσης ή στους κινητήρες της αποτυχημένης αποδέσμευσης του σκάφους αλλά σε «κάτι άλλο».

Τι «άλλο» θα μπορούσε να είναι αυτό το «κάτι»;

Δεν θα ήταν πολύ ανεδαφικό να υποθέσουμε μια πολύ  «επιτυχημένη» δοκιμή καταστροφής πυραύλου με  όπλο κατευθυνόμενης δέσμης νετρονίων ή κλιμακωτής (scalar) ακτίνας Tesla που θα μπορούσε να εκπέμψει δορυφόρος της ίδιας εταιρείας του Ήλον, Space X.

Αυτή θα ήταν πράγματι μια ακόμη άρρητη «επιτυχία» των δοκιμών που είχε προαναγγείλει το 2018 η περιβόητη DARPA (Υπηρεσία Ερευνών Υψηλής Τεχνολογίας) του Πενταγώνου για το 2023. Δοκιμές που αυξάνονται και πληθύνονται παγκοσμίως.

(Βλ.https://www.popularmechanics.com/military/weapons/a26858944/pentagon-particle-beam-space-2023/

και https://www.defenseone.com/technology/2019/03/pentagon-wants-test-space-based-weapon-2023/155581/

https://www.triklopodia.gr/δημητρησ-γιαννοπουλοσ-ευαγγελισμοσ/)

Αυτό που δεν είχε προαναγγελθεί το 2018 ήταν η σωτήρια για τον Ήλον Μασκ κατ’αποκλειστικότητα ανάθεση σε αυτόν της υπεργολαβίας δοκιμαστικής χρήσης ποικίλων συστημάτων δορυφόρων «διπλής χρήσης» με τη βιτρίνα του «ιδιωτικού» στόλου δορυφόρων της  Space X. Διπλή χρήση, όπως εκείνη που ο Μάσκ προσφέρθηκε να μοιραστεί με την εμπόλεμη Ουκρανία του Ζελενσκι το 2022.

Πώς αλλιώς θα μπορούσε να διασωθεί από την χρεοκοπία η εταιρεία ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων Tesla, και να εκτοξευθεί μέσα σε 3 χρόνια ο ιδιοφυής ιδιοκτήτης της, από τα πρόθυρα νευρικού κλονισμού στην κορυφή της πυραμίδας των «πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο» προς μεγάλη απογοήτευση του ανταγωνιστή του, πανεμβολιαστή Μπιλ Γκέιτς;

Μήπως το ίδιο δεν είχε συμβεί το 2016 όταν η DARPA μεταβίβασε τις πατέντες “έρευνας» των βιολογικών της όπλων — δηλαδή του κορωνοϊού SARS-CoV-2 και του αντίστοιχου «εμβολίου» mRNA/LNP — στην «δημόσια υπηρεσία» NIAID του Τόνυ Φάουτσι, την EcoHealth Alliance του Peter Daszak και στο Ιολογικό Ινστιτούτο της Γουχάν, για να καταλήξουν το 2020 στα χέρια δύο αποτυχημένων και πνιγμένων στις παρανομίες «ιδιωτικών» εταιριών, της Moderna και Pfizer;

Σημειωτέον ότι η πρώτη απόπειρα εκτόξευσης του Starship που έγινε την περασμένη Δευτέρα αναβλήθηκε εξαιτίας «σοβαρού τεχνικού προβλήματος» και θα περίμενε κανείς πως η επόμενη προσπάθεια θα γινόταν αφού είχαν ολοκληρωθεί προσεκτικά οι απαιτούμενοι έλεγχοι. Είχε μάλιστα ασκηθεί πίεση στην αρμόδια αμερικανική υπηρεσία (FAA) για να δοθεί το συντομότερο δυνατό η άδεια για να γίνει η δοκιμή, ενώ ο Μάσκ είχε φροντίσει να πάρει πολύ μεγάλη δημοσιότητα εδώ και αρκετό καιρό.

Η εκτόξευση

Η εκτόξευση είχε συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας επειδή «θεωρείται το μέλλον της διαστημικής βιομηχανίας» τι; Ένας ογκώδης  πύραυλος με τεχνολογία πυραυλικής εκτόξευσης την οποία είχε αναπτύξει ο Βέρνερ φον Μπράουν την εποχή που δούλευε για τον Χίτλερ (πριν διευθύνει το πρόγραμμα Jet Propulsion της NASA).

Με το υποτιθέμενο «διαστημόπλοιο» ο Ελον Μασκ έχει δηλώσει ακόμα πιο μεγαλεπήβολα σχέδια ότι «θα στέλνει ανθρώπους στον Άρη για να δημιουργηθεί μια μεγάλη αποικία» εκεί, μέσα στα επόμενα 25 χρόνια — παρακάμπτοντας τελείως την πιο …κοντινή μας Σελήνη. Τόση κοροϊδία!

Και όμως, υπάρχουν δημοσιογράφοι και διευθυντές ΜΜΕ που δεν είναι πράκτορες της CIA και πιστεύουν τέτοια παραμύθια. Λες και δεν ξέρει, ακόμα και η κουτσή Μαρία της «συνωμοσιολογίας», πως συσκευές αντιβαρύτητας που θα υποκαθιστούσαν τους αεριωθούμενους πυραύλους και τα μηχανοκίνητα διαστημόπλοια ή …αεροπλάνα, είχαν ήδη σχεδιαστεί από τους Ναζί το 1942 (πρόγραμμα Καμπάνα) και ήταν στα χέρια των Αμερικανών από το 1949. Έχουν μάλιστα «δοκιμαστεί» αμέτρητες φορές με προκάλυμμα τα τεχνητά «ΑΤΙΑ», όπως είχε συμβεί με την πολυδιαφημισμένη κατάρριψη τους στις αρχές Φεβρουαρίου 2023.

Περιττό να πούμε πως προσβάλλει τη νοημοσύνη μαθητών Γυμνασίου ο άλλος πομφόλυγας που εκτόξευσε ο Ήλον μετά την δοκιμή του πρωτόγονου «υπέρβαρου» πυραύλου του:

«Το ότι ο πύραυλος πέταξε έστω και για λίγα λεπτά είναι πολύ σημαντικό γεγονός και αυτό σημαίνει ότι όλα πάνε καλά και είναι απλά θέμα λίγου χρόνου μια πετυχημένη δοκιμή».

Τόσο η NASA όσο και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος έσπευσαν με αναρτήσεις τους να δηλώσουν την στήριξη τους στο εγχείρημα της Space X ακολουθώντας τη γραμμή ότι «δεν υπάρχει αποτυχία σε αυτές τις καταστάσεις και τα εμπόδια σε αυτές τις δοκιμές προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις που βοηθούν να τελειοποιούνται τελικά νέες τεχνολογίες και συστήματα».

Η ίδια φαρσοκωμωδία παίζεται ταυτόχρονα (αλλά και ανάποδα) από την ίδια την «κρατική» αμερικάνικη υπηρεσία του διαστήματος NASA.

Μετά την εκτόξευση της Αποστολής Perseverance τον Ιούλιο του 2020 και την προσεδάφιση του μη-επανδρωμένου διαστημοπλοίου στον Άρη τον Φεβρουάριο του 2021, η NASA είχε δηλώσει πως το «ελικοπτεράκι»-drone Ingenuity που μετέφερε το νέο Mars Rover θα θεωρούνταν απόλυτα επιτυχημένο αν κατάφερνε να σηκωθεί απλά από το έδαφος και να παραμείνει ιπτάμενο στην πολύ αραιή ατμόσφαιρα του Κόκκινου Πλανήτη για λίγα δευτερόλεπτα και ας μην λειτουργούσε ποτέ στη συνέχεια! Με τόση ακρίβεια το είχε σχεδιάστεί!

Το γεγονός ότι θα κατάφερνε να ανυψωθεί έστω και για ελάχιστο χρόνο θα έδινε στους μηχανικούς της NASA, όπως έλεγαν, «τα απαραίτητα δεδομένα για να δημιουργήσουν ένα επόμενο drone που θα μπορούσε να πετάξει καλύτερα».

Τώρα λοιπόν, που ολοκληρώθηκε η 51η επιτυχημένη «πτήση» στον Άρη του πρώτου ελικόπτερου-drone στις 18 Απριλίου (ταυτόχρονα με την «αποτυχία» του διαστημοπλοίου Starship του Ήλον), η NASA γιορτάζει το αδιανόητο «θαύμα» των πρώτων πτήσεων του ελοκόπτερου Ingenuity, οχι λίγα εκατοστά αλλά σε ύψος 12 μέτρων από το έδαφος του Άρη, καλύπτοντας απόσταση 181 μέτρων σε 130 δευτερόλεπτα, με μέγιστη ταχύτητα 4 μέτρων/δευτερόλεπτο (14χλμ/ώρα).

 

Πώς εξηγείται τέτοια αναπάντεχη «επιτυχία» δοκιμαστικής πτήσης drone με 4 έλικες μήκους μισού μέτρου σε ατμοσφαιρική πίεση του Άρη, που είναι 0,6% της γήινης ατμοσφαιρικής πίεσης και ισοδυναμεί με την πίεση στα 35 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της …γήινης θάλασσας;

Τι καύσιμο ή μπαταρία χρησιμοποιεί αυτό το ελικοφόρο παιχνιδάκι για να επαναλαμβάνει τέτοια πτήση 51 φορές τα τελευταία δύο χρόνια, κουβαλώντας μάλιστα υπολογιστή/αυτόματο πιλότο, βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας μαζι με τη μηχανή του, τηλεαισθητήρες εδάφους και σύστημα αντέννας πομποδέκτη τηλεμετάδοσης εικόνων στη Γη;

Μήπως το «αναβάθμισαν» οι Αρειανοί για να παίζουν τα παιδιά τους;

Αλλά πίσω από το τελετουργικό της Αποτυχημένης Επιτυχίας (ή Επιτυχημένης Αποτυχίας) και του αδιανόητου Θαύματος ή Δυστυχήματος της Φυσικής, δεν κρύβεται μόνο το στεγανογραφημένο «μήνυμα» της απόρρητης τεχνολογίας που κατέχουν οι Επικυρίαρχοι «του κόσμου τούτου» στα βαθιά του Βαθέως Κράτους.

Υποκρύπτεται και το συμβολικό μήνυμα πως για να επιτρέψουν την ευρεία χρήση των κρυμμένων τεχνολογιών της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή την ολοκλήρωση της «4ης Βιομηχανικής Επανάστασης» και του Great Reset των Kλάους Σβαμπ και Γιουβάλ Νώε Χαράρι, απαιτείται να προηγηθεί η Καταστροφή των «παλαιών» τεχνολογιών μαζι με το μεγαλύτερο μέρου της Ανθρωπότητας που εξαναγκάζεται να τις δουλεύει ακόμα.

Έχουν όμως γνώση οι Φύλακες που αντιστρέφουν αυτό το μήνυμα: Μοναδικό εμπόδιο στην έλλογη χρήση των επιτευγμάτων του σαρκωμένου Ανθρώπινου Πνεύματος είναι τα παράσιτα της Δημιουργίας που πολεμούν επί αιώνες να εμποδίσουν την Ανάσταση του.

«Υμεις εστέ το άλας της γης εαν δε το άλας μωρανθή εν τίνι αλισθήσεται; Εις ουδεν ισχύει ετι ει μη βληθήναι έξω και καταπατείσθαι υπο των ανθρωπων». (Ματθ. 5:13)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr