ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : Η ΕΣΧΑΤΗ ΥΒΡΙΣ ΤΟΥ «ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΚΗ» ΜΠΟΥΡΛΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ. - 30 Μάι 2022 - 18:45

Φωτό: Αλβέρτος Μπουρλά συζητά με Κλαους Σβαμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 2022

Δημήτρης Γιαννόπουλος

Ας δούμε λοιπόν τι πραγματικά μας λέει ο αρχιεγκληματίας Αλβέρτος Μπουρλά («ο Άκης ο συμφοιτητής, ο δικός μας Άκης» του κυρίου Κούβελα) σε συζήτηση με τον έτερο ψυχοπαθή μεγαλοφονιά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) στο Νταβός.

Στόχος του η μείωση κατά 50% του πληθυσμού ή η «μείωση κατά 50% του πληθυσμού που δεν έχει να πληρώσει τα φάρμακα μας»;

Το παρακάτω βίντεο των “fact-checkers” δείχνει πρώτα το «μοντάζ/hoax» και μετά τον πρωτότυπο πλήρη μονόλογο από τη συζήτηση Μπουρλά-Σβαμπ.

Το μοντάζ όμως είναι τόσο αριστοτεχνικά ανεπαίσθητο και η επίμαχη φράση τόσο εύκολη για «μοντάρισμα» ώστε μπορούμε να υποθέσουμε πως το «hoax» έγινε επίτηδες από τους ίδιους για λόγους γκρίζας (αντίστροφης) προπαγάνδας και ψυχολογικού πολέμου.

Σίγουρο αποτέλεσμα πάντως του προπαγανδιστικού τεχνάσματος ήταν ο διπλασιασμός των τηλεθεατών της «συνέντευξης» του Κλάους Σβαμπ με τον Μπουρλά στον επίλογο της ετήσιας μάζωξης των παγκόσμιων οικονομικών ανδρεικέλων της Νέας Τάξης στο Νταβός.

Προσοχή όμως στο σοφιστικό τέχνασμα: Ο Μπουρλά δεν υπονοεί και δεν μιλάει πουθενά για γενική μείωση κατά 50% του κόστους αγοράς των φαρμάκων της Pfizer (μετά από τον δεκαπλασιασμό των κερδών της το 2021 λόγω υποχρεωτικού πανεμβολιασμού), αλλά μόνο του ποσοστού του παγκόσμιου πληθυσμού που δεν μπορούν να τα αγοράσουν!

Όπως εξηγεί στη συνέχεια ο κτηνίατρος εκ Θεσσαλονίκης, η «γενναιόδωρη» προσφορά της Pfizer αφορά στο πιο φτωχό περίπου ένα δισεκατομμύριο (12%) του παγκόσμιου πληθυσμού που — όχι «φάρμακα», αλλά ούτε ένα πιάτο φαΐ και ένα ποτήρι καθαρό νερό την ημέρα δεν έχει να «πληρώσει»!

Δεν πρόκειται άλλωστε για δωρεάν χορήγηση των «φαρμάκων» αλλά διάθεση τους στην κυβερνήσεις των πεινασμένων που θα υποχρεωθούν να τα αγοράσουν σε «τιμές κόστους», αντί να καταλήξουν στις χωματερές…

Και όλοι καταλαβαίνουν για ποιά «φάρμακα» μιλάει. Μιλάει για τα δισεκατομμύρια των ληγμένων δόσεων από τα δηλητηριώδη πειραματικά ενέσιμα σκευάσματα, που έμειναν απούλητα στον υπόλοιπο κόσμο που μπορούσε αλλά «απαξίωσε» να τα αγοράσει!

Είναι προφανής και θρασύτατη ύβρις, προσβολή της νοημοσύνης μας και της αξιοπρέπειας εκατοντάδων εκατομμυρίων θυμάτων από παρενέργειες των «εμβολίων» της Pfizer και Moderna, να λες πως μείωσες κατά 50% το ποσοστό αυτών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα «φάρμακά» σου, αφού το πέτυχες εκβιάζοντας τις κυβερνήσεις να σε πληρώσουν για λογαριασμό εκείνων που δεν θα πλήρωναν ποτέ με τη θέληση τους το κόστος των φονικών εμβολίων, τα οποία κατέστρεψαν τον μισό πληθυσμό του πλανήτη σε λιγότερο από δύο χρόνια!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr