ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΕΝΟΣ ΚΑΚΟΥ ΜΥΡΙΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ..

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ. - 7 Απρ 2020 - 13:05
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αυτές οι δύο φράσεις του λαού μας,η μιά αρχαία και η άλλη νεώτερη ,είναι πολύ επίκαιρες σήμερα με τα γεγονότα που ζούμε.

Τώρα που άρχισε να αχνοφαίνεται κάποιο φώς στο βάθος του τούνελ των μνημονίων,μας ήλθε ο κορονοιός και αυξάνεται επικίνδυνα επίσης η επεκτατική πολιτικη των γειτόνων μας.

Μήπως όμως και αυτοί δεν έχουν σοβαρά προβλήματα;

Κακά τα ψέμματα.

Αν δούμε όμως πίσω από την βιτρίνα θα φανούν οι πονοκέφαλοι του Ερντογάν.Και είναι αρκετοί.

Το κατρακύλησμα της λίρας,με συνέπεια την καλπάζουσα φτώχια,το φιάσκο στην Συρία και την Λυβίη,η αποτυχημένη εισβολή λαθραίων στον Έβρο και τελευταία την επιδημία.

Ο σουλτάνος προσπαθεί απεγνωσμένα και με κάθε τρόπο να κρατηθεί στην προσφιλή του εξουσία, έχοντας και μια αντιπολίτευση που προσπαθεί συνεχώς να του τονίζει τα λάθη που κανει και για οτι δεν κάνει.

Ο πρώτος και προσφιλής τρόπος του για να αποφύγει τα προβλήματα είναι οι αδιάκοπες συλλήψεις που έχει εξαπολήσει κατά δικαίων και αδίκων με την γενική κατηγορία της προδοσίας κατά της χώρας (Η Τουρκία είμαι εγώ).

Ο δεύτερος τρόπος που επέλεξε, είναι να προσεγγίσει ορισμένες απόψεις της αντιπολίτευσης, όπως αυτό που υποστηρίζουν οτι ορισμένα νησιά μας τα κατέχουμε παράνομα.Γι’αυτό τον λόγο τώρα εντονότερα επιθυμούν το θερμό επισόδιο στο Αιγαίο,(αν και έχουν κάποιους δισταγμούς ίσως λόγω της επιδημίας).Αυτό βέβαια θα προκαλέσει και αποσταθεροποίηση στο Αιγαίο και στην ανατολικη Μεσόγειο γενικότερα. Ελπίζει ακόμα πως με αυτή την ευκαιρία θα ενισχύσει το πατριωτικό (υπάρχει;;) συναίσθημα του λαού,με απότερο σκοπό να τον αποσπάσει από τα καθημερινα προβλήματα.

Εμείς πάλι απο την δική μας πλευρά προβληματιζόμαστε σχετικα με το τι μας ξημερώνει αύριο.

Πολλοί προσπαθούν να ερμηνεύσουν τις προφητείες σχετικά με τα λεγόμενα επερχόμενα γεγονότα. Όπως του αγ.Κοσμά για τις δύο Πασχαλιές ή για την επερχόμενη πείνα των νεωτέρων αγ.γερόντων κλπ ,σκεπτόμενοι δε ότι το καλοκαίρι πλησιάζει, τελειώνοντας, θέλω να προσθέσω και πάλι δύο παροιμίες : “Κυριαμή κοντή γιορτη” και “κοντος ψαλμός αληλούια”.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr