• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ;

7 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ
0
ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ;
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

Ο σιωνισμός με τα παρακλάδια του έχουν βάλει στόχο την πατρίδα μας,αλλά και όλα τα μέρη όπου υπάρχουν κατά πρώτο λόγο ορθόδοξοι χριστιανοί.

Θέλουν αν ήταν δυνατόν να μας εξαφανίσουν από προσώπου της γης.

Αυτή είναι άλλωστε και η κυριότερη επιθυμία του πατέρα τους του διαβόλου.

Γι αυτό τον λόγο χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους, όπως την μέθοδο της βιολογικής εξόντωσης,με συνέπεια να έχουμε πλήθος νεομαρτύρων από τους τζιχαντιστές.

Δεν αντιλέγω ότι υπήρξαν και μάρτυρες και άλλων δογμάτων.Αυτό ίσως είναι μέσα στο σχέδιο του Θεού για να σωθούν περισσότεροι.

Άλλη μέθοδος τους είναι να νοθέψουν την πίστη μας στην εκκλησία και στα μυστήριά της,ώστε να γίνουμε χαλαρώτεροι ή γιατί; όχι και αδιάφοροι. Γιά να επιτύχουν αυτό χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ, τα κινητά, την μόδα΄, τον πανσεξουαλισμό, την πανθρησκεία και γενικά κάνουν ότι είναι δυνατόν να διαστρέψουν κάθε τι που θα μπορούσε να ωφελήσει τους ανθρώπους(πχ τεχνολογία),σε καταστροφικό αποτέλεσμα γι αυτούς.

Και για να επανέλθω στους στόχους που έχουν για την πατρίδα μας,ο σκοπός τους είναι να μας αποκόψουν από την πίστη μας για να γίνουμε εύκολα πιόνια τους.

Επειδή είμαστε περισσότερο ευάλωτο κράτος προς το παρόν (με την Ρωσία πχ δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα) και δεν ξεχνάμε εύκολα το παρελθόν μας και ποίοι είναι πραγματικά οι εχθροί μας και ακόμα (που το πας αυτό)έχουμε στην χώρα μας και το Άγιο όρος που είναι καρφί στο μάτι του πατέρα τους, για όλα αυτά και πολλά άλλα σπέρνουν αγκάθια και διχόνοιες μέσα στον λαό μας είτε μεταξύ πατριαρχών, μεταξύ νεοημερολογιτών και ζηλωτών παλεοημερολογιτών,μεταξύ των θεολόγων.

Τα αγκάθια αυτα απειλούν να πνίξουν τον καλό σπόρο.

Άλλα παρόμοια ζιζάνια είναι ο εγωισμός,η ματαιοδοξία των υψηλών αξιωμάτων,το άφθονο χρήμα για την εξαγορά συνειδήσεων,η εισβολή των παπικών με την Ουνία και με άλλους τρόπους, οι ποικίλες αιρέσεις και τα τελευταία χρόνια που επιχειρείται η χαριστική βολή κατά του τόπου μας με την λαθροεισβολή των μεταναστών.

Αυτό το ισοπέδωμα που γίνεται σήμερα εδώ και κατά δεύτερο λόγο σε όλη περίπου την Ευρώπη,θεωρώ ότι γίνεται με πρωταρχικό στόχο την Ελλάδα.Και αυτό το πιστεύω επειδή οι αιρετικοί Ευρωπαίοι δεν έχουν τα σωστά όπλα να αντιμετωπίσουν αυτόν τον ύπουλο εχθρό του ανθρωπίνου γένους.Έτσι σχεδόν τους κάνει ότι θέλει. Ακόμα και αυτούς που έχουν διαύγεια του νου και διαβλέπουν τον κίνδυνο.

Αλλά όσο και να είναι διαβρωμένοι,κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και θα κλείσουν τα σύνορά τους,πράγμα που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς.

Το αποτέλεσμα θα είναι η έρημη -από την υπογεννητικότητα και τον ξενιτεμό- χώρα μας, να πλημμυρίσει ασφυκτικά (αφού δεν θα έχουν που αλλού να πάνε).

Έτσι “μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά”,αφού κύριος σκοπός είναι να καούν τα χλωρά.

Να φανταστούμε μήπως τι ταραχές θα γίνουν;

Αυτός διαφαίνεται πως είναι ο στόχος τους.

Θα τα καταφέρουν όμως;

Αυτό νομίζω ότι δεν εξαρτάται μόνο από την βοήθεια των πρεσβειών της Παναγίας μας και των αγίων αλλά και από εμάς τους ίδιους.

Έχουμε ανάγκη από την χιλιοειπωμένη ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

Γιατί όπως ξέρουμε και οι Εβραίοι ήταν κάποτε ο εκλεκτός λαός του Θεού αλλά για την συμπεριφορά του κατάντησε για πολλά χρόνια αιχμάλωτος των Βαβυλωνίων. Αν και πολλά από αυτά που έγραψα έχουν ξαναλεχθεί,προτίμησα να τα υπενθυμίσω επειδή η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης.

ΥΓ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΩΦΕΛΙΜΟ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ.Κ. Βαρδάκας: Πιέζεται ο Πούτιν εσωτερικά και κάνει πυραυλική παρέλαση στο Κίεβο
Slider

Δρ.Κ. Βαρδάκας: Πιέζεται ο Πούτιν εσωτερικά και κάνει πυραυλική παρέλαση στο Κίεβο

by admin
3 ώρες ago
Παρασκευή Σιδέρη: Yasmin levy καί Ελλάδα μου… τύφλα να χουν οι μασονικές τακτικές των Ελλήνων καλλιτεχνών!
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Παρασκευή Σιδέρη: Yasmin levy καί Ελλάδα μου… τύφλα να χουν οι μασονικές τακτικές των Ελλήνων καλλιτεχνών!

by admin
12 ώρες ago
Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, “ΕΝΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΝΔΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ”
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, “ΕΝΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΝΔΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ”

by admin
20 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (23/5/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (23/5/2026)

by admin
1 ημέρα ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Δημήτριος Γάκης: Εταιρεία στην Οκλαχόμα καταδικάστηκε να πληρώσει 4,25 εκατ δολλάρια αποζημίωση,  γιατί απέλυσε εργαζόμενους που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν.

Δημήτριος Γάκης: Εταιρεία στην Οκλαχόμα καταδικάστηκε να πληρώσει 4,25 εκατ δολλάρια αποζημίωση, γιατί απέλυσε εργαζόμενους που δεν ήθελαν να εμβολιαστούν.

2 ημέρες ago
Θρίλερ ΗΠΑ-Ιράν: Ο Τραμπ “δεν βιάζεται”, το Πακιστάν ανακοινώνει συμφωνία – Οι 7 όροι της Τεχεράνης και το ρήγμα στους Ρεπουμπλικάνους

Θρίλερ ΗΠΑ-Ιράν: Ο Τραμπ “δεν βιάζεται”, το Πακιστάν ανακοινώνει συμφωνία – Οι 7 όροι της Τεχεράνης και το ρήγμα στους Ρεπουμπλικάνους

14 ώρες ago
Ἀκονισµένη ἡ ροµφαία τοῦ Ἀρχαγγέλου Μιχαήλ! Πῆρε ἐντολὴ ἀπὸ τὸν Κύριό μας νὰ ξεκινήσει…

Ἀκονισµένη ἡ ροµφαία τοῦ Ἀρχαγγέλου Μιχαήλ! Πῆρε ἐντολὴ ἀπὸ τὸν Κύριό μας νὰ ξεκινήσει…

6 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Τα μετρητά είναι βασιλιάς – Η ακολουθία: Εκλογές, Οικουμενική, κλείσιμο τραπεζών, στρατός, επίθεση, πείνα, και η μόνη μας ελπίδα

    Τα μετρητά είναι βασιλιάς – Η ακολουθία: Εκλογές, Οικουμενική, κλείσιμο τραπεζών, στρατός, επίθεση, πείνα, και η μόνη μας ελπίδα

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • Ηλίας Καλλιώρας: Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία!

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Δείτε βίντεο: Πύραυλος Kh-101 πέφτει σαν κομήτης στο Κίεβο και δεν αφήνει τίποτα στο πέρασμά του

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Ν.ΔΑΠΕΡΓΟΛΑΣ, “ΕΝΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΝΔΟΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ”

    23 shares
    Share 9 Tweet 6
  • Παρασκευή Σιδέρη: Yasmin levy καί Ελλάδα μου… τύφλα να χουν οι μασονικές τακτικές των Ελλήνων καλλιτεχνών!

    22 shares
    Share 9 Tweet 6

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr