ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ. - 22 Σεπ 2019 - 11:33
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ

Ο σιωνισμός με τα παρακλάδια του έχουν βάλει στόχο την πατρίδα μας,αλλά και όλα τα μέρη όπου υπάρχουν κατά πρώτο λόγο ορθόδοξοι χριστιανοί.

Θέλουν αν ήταν δυνατόν να μας εξαφανίσουν από προσώπου της γης.

Αυτή είναι άλλωστε και η κυριότερη επιθυμία του πατέρα τους του διαβόλου.

Γι αυτό τον λόγο χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους, όπως την μέθοδο της βιολογικής εξόντωσης,με συνέπεια να έχουμε πλήθος νεομαρτύρων από τους τζιχαντιστές.

Δεν αντιλέγω ότι υπήρξαν και μάρτυρες και άλλων δογμάτων.Αυτό ίσως είναι μέσα στο σχέδιο του Θεού για να σωθούν περισσότεροι.

Άλλη μέθοδος τους είναι να νοθέψουν την πίστη μας στην εκκλησία και στα μυστήριά της,ώστε να γίνουμε χαλαρώτεροι ή γιατί; όχι και αδιάφοροι. Γιά να επιτύχουν αυτό χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ, τα κινητά, την μόδα΄, τον πανσεξουαλισμό, την πανθρησκεία και γενικά κάνουν ότι είναι δυνατόν να διαστρέψουν κάθε τι που θα μπορούσε να ωφελήσει τους ανθρώπους(πχ τεχνολογία),σε καταστροφικό αποτέλεσμα γι αυτούς.

Και για να επανέλθω στους στόχους που έχουν για την πατρίδα μας,ο σκοπός τους είναι να μας αποκόψουν από την πίστη μας για να γίνουμε εύκολα πιόνια τους.

Επειδή είμαστε περισσότερο ευάλωτο κράτος προς το παρόν (με την Ρωσία πχ δεν μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα) και δεν ξεχνάμε εύκολα το παρελθόν μας και ποίοι είναι πραγματικά οι εχθροί μας και ακόμα (που το πας αυτό)έχουμε στην χώρα μας και το Άγιο όρος που είναι καρφί στο μάτι του πατέρα τους, για όλα αυτά και πολλά άλλα σπέρνουν αγκάθια και διχόνοιες μέσα στον λαό μας είτε μεταξύ πατριαρχών, μεταξύ νεοημερολογιτών και ζηλωτών παλεοημερολογιτών,μεταξύ των θεολόγων.

Τα αγκάθια αυτα απειλούν να πνίξουν τον καλό σπόρο.

Άλλα παρόμοια ζιζάνια είναι ο εγωισμός,η ματαιοδοξία των υψηλών αξιωμάτων,το άφθονο χρήμα για την εξαγορά συνειδήσεων,η εισβολή των παπικών με την Ουνία και με άλλους τρόπους, οι ποικίλες αιρέσεις και τα τελευταία χρόνια που επιχειρείται η χαριστική βολή κατά του τόπου μας με την λαθροεισβολή των μεταναστών.

Αυτό το ισοπέδωμα που γίνεται σήμερα εδώ και κατά δεύτερο λόγο σε όλη περίπου την Ευρώπη,θεωρώ ότι γίνεται με πρωταρχικό στόχο την Ελλάδα.Και αυτό το πιστεύω επειδή οι αιρετικοί Ευρωπαίοι δεν έχουν τα σωστά όπλα να αντιμετωπίσουν αυτόν τον ύπουλο εχθρό του ανθρωπίνου γένους.Έτσι σχεδόν τους κάνει ότι θέλει. Ακόμα και αυτούς που έχουν διαύγεια του νου και διαβλέπουν τον κίνδυνο.

Αλλά όσο και να είναι διαβρωμένοι,κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και θα κλείσουν τα σύνορά τους,πράγμα που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς.

Το αποτέλεσμα θα είναι η έρημη -από την υπογεννητικότητα και τον ξενιτεμό- χώρα μας, να πλημμυρίσει ασφυκτικά (αφού δεν θα έχουν που αλλού να πάνε).

Έτσι “μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά”,αφού κύριος σκοπός είναι να καούν τα χλωρά.

Να φανταστούμε μήπως τι ταραχές θα γίνουν;

Αυτός διαφαίνεται πως είναι ο στόχος τους.

Θα τα καταφέρουν όμως;

Αυτό νομίζω ότι δεν εξαρτάται μόνο από την βοήθεια των πρεσβειών της Παναγίας μας και των αγίων αλλά και από εμάς τους ίδιους.

Έχουμε ανάγκη από την χιλιοειπωμένη ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

Γιατί όπως ξέρουμε και οι Εβραίοι ήταν κάποτε ο εκλεκτός λαός του Θεού αλλά για την συμπεριφορά του κατάντησε για πολλά χρόνια αιχμάλωτος των Βαβυλωνίων. Αν και πολλά από αυτά που έγραψα έχουν ξαναλεχθεί,προτίμησα να τα υπενθυμίσω επειδή η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης.

ΥΓ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΩΦΕΛΙΜΟ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr