ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ;;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ. - 9 Απρ 2019 - 10:49
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΧΩΡΑΦΙΑ΄;.

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Και εγώ αλλού τα διάβασα ή τα άκουσα.Πάρτε μια γεύση.

Ο πονηρός ως γνωστόν έχει περιορισμένο πεδίο δράσης.Τα όρια του τα έβαλε ο Κύριος.

Γι’αυτό παίρνει πάντα την άδεια για να κάνει μία κακία του. Βέβαια ότι παραχωρεί ο Θεός να γίνεται το κάνει μόνο για την ψυχή μας. Δέν τόν ευχαριστεί να υποφέρουμε. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο.

Αλλά και πάλι του περιορίζει την δύναμη, γιατί αλλιώς θα έκανε την γη σκόνη. Εμείς λοιπόν τώρα στις πράξεις μας έχουμε όρια;και πως τα ξέρουμε;Η απάντηση είναι ναι.

Τα βρίσκουμε στην Αγία Γραφή και στους πατέρες της εκκλησίας. Εξετάζουμε όμως, αν κάτι που πρόκειται να κάνουμε, είναι σύμφωνο με το θέλημά Του, αν Τον ευχαριστεί; Αρκετές φορές όχι.

Ο διάβολος πιστεύει και έχει πλήρη επίγνωση της δύναμης Του και τον τρέμει. Σε εμάς που λέμε ότι πιστεύουμε(ο καθένας με τον τρόπο του)ο Θεός δεν μας ζητάει να Τον φοβόμαστε αλλά μας άφησε ελεύθερους να αποφασίσουμε αν θα κάνουμε αυτό που θέλει και τον ευχαριστεί ή όχι.

Δηλαδή μας έδωσε ένα κώδικα οδικής κυκλοφορίας που μας προειδοποιεί ότι αν δεν τον τηρήσουμε, θα μας συμβεί ατύχημα. Εμείς τον τηρούμε; Κατά τα άλλα λέμε ότι πιστεύουμε, αλλά τα έργα μας (μοιχείες , εκτρώσεις,μίση, πονηρίες κλπ) άλλα λένε.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr