ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ !

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ. - 22 Φεβ 2020 - 20:45
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Όσοι τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούν με προσοχή στην περιοχή μας τα γεγονότα,με τον τρόπο που εξελίσσονται στην περιοχή της Μεσογείου και γενικότερα,θα παρατηρήσουν ότι κάποιες εξελίξεις δρομολογούνται.

Η κυριότερη από αυτές είναι το αναμενόμενο άλλωστε τέλος της λεγομένης λυκοφιλίας μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

Αν συμβεί αυτό (που ήδη έχει αρχίσει), θα οδηγηθούμε σε συνταρακτικά γεγονότα σε ότι αφορά πρώτα την κατάσταση στην γειτονική Τουρκία.

Έχοντας η χώρα αυτή απλώσει τις δυνάμεις της στην Λιβύη και Συρία,χωρίς να είναι και σίγουρο ότι περιβάλλεται από φιλικές χώρες (εξαιρούνται οι κοιμώμενοι των Αθηνών),με την εσωτερική αντιπολίτευση να είναι αντίθετη στις μακρινές εκστρατείες, και να τονίζει συχνά την ανάγκη η Τουρκία να δείξει το ενδιαφέρον της μόνο στο Αιγαίο, δεν νομίζω ότι είναι τόσο καλό για εμάς.

Τώρα για να έχουμε και το κερασάκι στην τούρτα, θα επηρεαστούν σημαντικά οι καταστάσεις, και από την στάση που θα κρατήσουν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.

Τι θα κάνουν; θα βοηθήσουν την Τουρκία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που αναμένεται να περάσει; Γιατί ως γνωστόν ο φοβερά αξιόμαχος Τουρκικός στρατός χωρίς στήριγμα δεν κάνει ούτε βήμα.

Γι’αυτό το λόγο και όπως βλέπουμε τα κάστανα απ΄την φωτιά τα βγάζουν συνήθως οι ισλαμιστές αντάρτες και μισθοφόροι.

Στο σημείο αυτό θέλω να βάλω και μια δική μου υποψία.

Μήπως υπάρχει κάποια υπόγεια συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας,να φύγει από την μέση η Τουρκία, χωρίς να έλθουν αντιμέτωπες οι δύο υπερδυνάμεις;

Βέβαια αυτό κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτο και θα γίνει, αλλά το τραβάνε το σχοινί όσο αντέξει.

Όλα αυτά που είπαμε μέχρι εδώ εξαρτώνται βέβαια από τα συμφέροντα πρώτα των μεγάλων και μετά των μικρών.

Αυτά και άλλα πολλά σχέδια κάνουν οι κυβερνήσεις και αυτοί που κινούν πίσω τους τα νήματα.

Έχει ειπωθεί όμως: Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, τότε ο Θεός γελάει.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.-

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr