ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ : ΤΥΦΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ – ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ. - 22 Αυγ 2019 - 19:40
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Αν προσέξουμε την σημερινή συμπεριφορά και το ρόλο της Γερμανικής κυβέρνησης στην Ευρώπη και στην ΕΟΚ κυρίως,παρατηρούμε ότι ορισμένες κυβερνήσεις (όπως και οι δικές μας),ακολουθούν προσεκτικά(και με θρησκευτική ευλάβεια θα έλεγα),τις κινήσεις και αποφάσεις της Γερμανικής κυβέρνησης και επομένως του Ευρωπαικού κοινοβουλίου.

Επειδή τούς ενδιαφέρει να είναι ευθυγραμμισμένες με τις κυβερνήσεις της Γερμανίας, Βελγίου,Λουξεμβούργου,γιατί όχι και της Γαλλίας του Μακρόν που θεωρείται υπερδύναμη,αλλά κατά βάθος είναι εξαρτώμενη από την Γερμανία.

Όλοι λοιπόν πάντα σχεδόν περιμένουν τι θα αποφασίσει η Μέρκελ και το συνάφι της, ώστε να μην ξεφύγουν ούτε γράμμα από τις παραγγελίες τους.Σε αυτή την προσπάθειά τους,έχουν και βοηθό τα ΜΜΕ και τον Τύπο που με την σειρά τους σερβίρουν κατάλληλα διαμορφωμένες τις αποφάσεις αυτές στους λαούς τους,με σκοπό να τους κρατήσουν σε κατάσταση ύπνωσης και απόλυτης εμπιστοσύνης.

Μερικές φορές βέβαια α υ τ ο γ ε λ ε ι ο π ο ι ο ύ ν τ α ι επειδή υπερβάλουν σε ζήλο και γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως.

Τελευταία παραδείγματα τέτοιας εθνικής υποτέλειας έχουμε τον Ορμπάν( που όλοι τον κατηγορούν όπως και τον Σαλβίνι για διχαστή και το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης), να τον καλέσει η Μέρκελ γιά σοβαρές και επίσημες συνομιλίες.Τι να πούν τώρα αυτοί που τον κατηγορούσαν;

Και κάτι άλλο που θυμήθηκα:Όταν είχε γίνει ένα συμβούλιο των υπουργών οικονομικών της ΕΟΚ για να αποφασίσουν για κάποιο θέμα,όλοι έλεγαν τις απόψεις τους αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση. Την άλλη ημέρα ανακοίνωσε ο Γερμανός υπουργός την πρότασή του. Τότε όλοι ομόφωνα συμφώνησαν μαζί του(μάλλον αυτόν περίμεναν).

Έχουμε λοιπόν τους “καλούς Ευρωπαίους”που επιθυμούν και επιδιώκουν την ανάπτυξη(όπως την εννοούν αυτοί),τον διεθνισμό με την συσσώρευση των μεταναστών(φιλοξενία το λένε!),το ισοπέδωμα των θρησκειών κλπ,και έχουμε και τους “κακούς Ευρωπαίους” που φροντίζουν για το συμφέρον των πολιτών της χώρας τους και να μην χάσουν την ταυτότητά τους.

Σήμερα γίνεται νοθεία στα περισσότερα προιόντα γιατί να μην γίνει και στους διάφορους λαούς; Μήπως έχουμε τυφλούς οδηγούς; Και αν ναι που μας οδηγούν;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr