ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Δημιουργούν τετελεσμένα- Στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: «Τα σχολικά βιβλία στη Θράκη διδάσκουν χριστιανική προπαγάνδα»! – Καμία τοποθέτηση από το Μαξίμου

ΕΛΛΑΔΑ. - 7 Οκτ 2018 - 22:10
Loading...

Η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει στη Θράκη! Αιχμή του δόρατος (ή καλύτερα Δούρειος Ίππος), για την ευόδωση των προσπαθειών της Τουρκίας να προσεταιριστεί τη μειονότητα της Θράκης, είναι αναμφίβολα το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

Είναι ένα παράλληλο κράτος μέσα στη Θράκη, ένας σκληρός και ανεξέλεγκτος μηχανισμός, που περιστοιχίζεται από ανθρώπους με μεγάλα προνόμια. Αποτελεί όμως όλο αυτό το σύστημα μια πολύ μικρή μειοψηφία της μουσουλμανικής κοινότητας.

Σήμερα, για κάποιον που επισκέπτεται συχνά τη Θράκη και γνωρίζει την περιοχή, είναι σαφές πως το μεγάλο πρόβλημα της μειονότητας της Θράκης είναι η καταπίεση που ασκείται από το προξενείο.

H απίστευτη δήλωση

Aπίστευτες δηλώσεις του Καμίλ Σιτζάκ Εμίν, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής , σύμφωνα με τις οποίες τα σχολικά δημόσια βιβλία που δίνονται σε δημοτικό και νηπιαγωγεία προάγουν την…χριστιανική προπαγάνδα!

Πατήστε εδώ για την εν λόγω δήλωση

Μέσω μίας ανάρτησης στα social media που , για την ώρα, έχει περάσει στα «ψιλά», το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκρινε πως θα πρέπει να αλλαχτούν εντελώς τα βιβλία στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα «μειονοτικά σχολεία» στην Θράκη.

Η αιτία; Κατά τον ίδιο τα σχολικά βιβλία είναι εκείνα που προωθούν την…προπαγάνδα του χριστιανισμού και τον αντιτουρκισμό , με δέκτες εν τέλει τα παιδιά μουσουλμάνων που φοιτούν σε σχολεία της Θράκης.

Συζητώντας λοιπόν στα social media, το εν λόγω στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε τα εξής απίστευτα:

Κοίτα φίλε μου το θέμα δεν είναι οι πόροι, αλλά η παιδεία. Το ποιος επωφελήθηκε από τους πόρους εμένα δεν με δεσμεύει. Το σημαντικό είναι τα βιβλία των κρατικών σχολείων να μην δοθούν στα μειονοτικά σχολεία.

Τα βιβλία αυτά δεν είναι κατάλληλα για εμάς, διότι ασκούνε και αντιτουρκισμό και χριστιανική προπαγάνδα.

Οι μαθητές ας πάρουν ότι εκπαίδευση θέλουν στο γυμνάσιο και το λύκειο, αλλά το σημαντικό είναι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό. Εμείς τι επιθυμούμε; Παιδί που να ξέρει ελληνικά ή παιδί μορφωμένο;

Αυτό είναι το θέμα.

Δείτε την εικόνα:

pentapostagma.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter